Şimdi Ara

skoda fabia mı? hyundai accent mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önümüzdeki yaz başında benım 95lık R9 satıp arabamı yükseltmek istiyorum.....skoda fabia mı yoksa hyundai accent mı alayım karar veremedim...başka marka öneriside olur..bütcem 12.000 tl biraz zorlarsam 13.000 tl olur sanrm..yardım edin lütfen...görüş ve önerileriniz için şimdiden hepinize teşekkler...

• fabia

+ malzeme kalitesi,
    + konfor,
    + fiyat,
    +yol tutuş.

-ikinci eli,
    -parçası kısmen pahalı.

accent
    + ikinci el fiyatı,
    + bagaj hacmi,
    + kısmen hesaplı yedek parça.

-malzeme kalitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycapslock -- 25 Aralık 2010; 16:30:15 >
  • fabianın ikinci eli artık en çok tutulanlar arasında yer alıyor. eskiden bu şekil değildi ama şimdik peynir ekmek gibi satıyor
  • kesinlikle fabia
    ama hangi motor , bu çok önemli
  • Merhabalar kardeşim. İkisine de binmiş ve Accent sahibi olmuş birisi olarak fabia konfor ve kalite yönünden önde. Fakat sorunsuzluk olarak Hyundai ile boy ölçüşemez. Tecrübeyle sabittir. Ayrıca Fabia nın arızası gerçekten can yakar. Maliyet Olarak.

Karar senin tabi.

Allah a Emanet Ol.
  • 12 bin tl ye fabianın 1.4 mpi 68 hp lik motorlarını alırsınız ki bence o motora o para verilmez..
  • sorunsuz bir motor istiyorsan tabikide hyundai daha ön plandadır. konfor ve kaliet olarak aralarında pek bir fark yoktur eski kasa fabia olucak çünkü yeni kasası olsa belki fabia düşünebilirdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgiler için teşşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanemre

bilgiler için teşşkler

sonuç???
  • 7 yıl accent'e binmiş biri olarak gözü kapalı accent diyebilirim.
  • yaa aslında aklımda ıbıza fiesta(2004-2006)gibi arabalarda var ama benim arabada aradıgım en önemli özellik :güvenlik saglamlık...arabalara çok yabancıyım o yüzden sizlerin tecrubelerini öğrenmek amacım..fiesta genelde çok övülüyor..diğerleride fena degıl ...kararsızım :((
  • 12-13 bin zor be. tahminime gore ayni km'de accent daha ucuz olur, o yuzden accent derim.
  • Fabia daha mantıklı ikinci elide iyi arkadaşım 5 günde sattı aldığı fiyatın 500 lira aşağısına verdi 1 yıla yakın bindi.Fabia kalite olarak accentten daha iyi malzeme kalitesi WV zaten polo ile aynı şasede üretiliyorlar birinde skoda diğerinde WV arması var fark bu ben olsam bagaj ihtiyacım olmasa küçük B segmenti bir otomobil alacak olsam ilk seçeneğim fabia olacaktır bindim kalitesi ortada rahat.
  • Fabia deirm ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 11 Mayıs 2011; 13:58:09 >
  • şuan aynı dert bende de var accent ve fabia arasında kaldım 22.000 tl bütçem var ya 2002 fabia yada 2004 admira sizce??
  • Fabia güvenliği daha iyidir ama accent sorunsuz. İkisi de alınabilir araç. Hangisi hoşuna giderse o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.