Şimdi Ara

SKODA GLX Mİ ELEGANCE MI???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SKODA MODELLERİNDE MOTOR VE KULLANIM AÇISINDAN ELEGANCE MI USTUNDUR YOKSA GLX Mİ ??
    BU TİP ARAÇLARI KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA ÖNERİLERİNİ BEKLIYORUM..!
    İKİSİ ARASINDA KARAR VEREMEDIM??
    2000-2001 MODEL BU MODEL ARAÇLARI ALMAK İSTİYORUM AMA ARASINDA KALDIM..

ÖRNEK OLARAK :
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_77_000_km_de_2001_model_skoda_octavia_1_6_el-03WQQaXQQ11459348WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/octavia_1_6_glx_i-22WQQaXQQ12437296WQQpXQQdisplayitem

• Elegance en ful modelidir
    Ayrıca ilandaki elegance modelinin fiyatıda normal, iyi bir ustaya gösterip sorun yoksa pazarlık yapıp alabilirsiniz.
    Ama aracın İstanbul plakası olması büyük bir dezavantaj bence
    Bu aracın 2007 modeli var bende gayet güzel bir araç tavsiye ederim, merak etiğin sorular varsa cevaplarım.
    İiyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3218 -- 19 Haziran 2009; 11:46:13 >
  • istanbul plakalı olmasının ne gibi dez avantajı var?
    ben aldığımda değiştirecem plakayı.. !!
    adamla konuştuk elegance sahıbıyle.. gayet musbet bir adam gibi görünüyor.
    çamurluklarda boya felan var dedı.. ist trafiğinde okadarda olur dedi.. haklı gıbı geldı..
    sizce 2001 elegance kaça alınsa uygundur ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mat_Ogr

istanbul plakalı olmasının ne gibi dez avantajı var?
    ben aldığımda değiştirecem plakayı.. !!
    adamla konuştuk elegance sahıbıyle.. gayet musbet bir adam gibi görünüyor.
    çamurluklarda boya felan var dedı.. ist trafiğinde okadarda olur dedi.. haklı gıbı geldı..
    sizce 2001 elegance kaça alınsa uygundur ??

Deniz kenarındaki şehirlerden araç alınmamasında fayda var diyor yetkililer malum nem ve rutubet zamanla araçta çürümelere yol açabilir.

Araç fiyatına göre bence süper yanlız ben km şüphelendim km orjinalse ve iyi bir ustaya yada yetkili servise baştan aşağı gösterdikten sonra, araç alınabilir.

Çok güzel araba bunlar memnun kalacağınızdan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3218 -- 19 Haziran 2009; 14:05:53 >
  • Ayrıca araçta asr ve lastik basınç sensörü yoktur buna dikkat etmenizi isterim.
    Birde aracın yaşına göre boyası çok iyi gözüküyor, ben aracın büyük bir kaza yapıp komple boyanmasından şüphelendim. Tabi ne kadar doğru olduğunu öğrenmek için servise gösterilmeli.
    Dikkat edilecek bir noktada ilan tarihi kasım 2008, yaklaşık 8 aydır araç satılmamış !!
  • eminmisiniz elegance larda asr bulunmuyormu??
    lastik basınç sensörü bencede yoktur ..
    araç çok diri duruyor. hayırlısı almayı düşünüyordum hatta sahıbıylede baya görüştük..
    sizin önerebileceğiniz araçlar nelerdır?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mat_Ogr

eminmisiniz elegance larda asr bulunmuyormu??
    lastik basınç sensörü bencede yoktur ..
    araç çok diri duruyor. hayırlısı almayı düşünüyordum hatta sahıbıylede baya görüştük..
    sizin önerebileceğiniz araçlar nelerdır?????

2001 model elegancelerde ASR bulunmuyor malesef, onu satın almak isteyen kişiler ek paketler sayesinde satın alabiliyorlardı ama bu araçta ASR bulunmuyor, nerden anladınız derseniz aracın ön panelini gösteren resimde ASR tuşu yok, araç sahibi size var dese de inanmayın.
    Evet araç gerçekten diri duruyor, ama siz yine de dikkatli olun, şüphelerimi yazdım zaten yukarıda.
    Aracın + bir özelliğide LPG bulunmamasıdır, + diyorum çünkü LPG zamanla araçta sorunlara yol açmaktadır.
    Fazla km yapıyorsanız kendinizin lpg taktırması daha iyidir.

Octavia'yı tavsiye ederim size ama benim sevmediğim tek eksiği araç içine yol ve rüzgar sesi alması. Bunun dışında araçtan gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3218 -- 20 Haziran 2009; 11:52:26 >

• Aslında a5 kasa octavialar hem daha iyi hem daha güzel duruyor. mesala şu ilana bir bakınhttp://www.araba.com/1725974.html
    araçta abs,asr,esp... gibi güvenlik donanımları mevcut üstelik fsi motor, yalnız araç 100.000 km de ama bu araçlar çok daha fazla kmyi çok rahat yaparlar, yeterki bakımlı olsun
    Yalnız aracın fiyatı çok düşük geldi bana, kazalı olabilir, kaza durumuna bakarak alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3218 -- 20 Haziran 2009; 12:10:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.