< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 25 Mart 2025; 2:13:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Skoda Superb sunroof ses sorunu destek!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ses normal değil. Sesi geçtim bu boşluk nedeniyle su alma problemi de olabilir gibi geliyor bana. Servisin bir şekilde buna çözün bulması lazım. Showroomdaki diğer araçlara bakın benzer durum var mı diye...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam skoda superbin yeni kasasında sunroof yok. Ben de sunroof olan aracinizla test sürüşü yapalim aynı ses gelirse kabulüm dedim ancak sunroofun suv araçlarında olduğunu onlardan aynı sesin gelmeyeceğini sozde onlarin sistemjnin farkli oldugunu soylediler özetle onlarda biliyor sesin normal olmadığını geçiştiriyorlar. Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer araçlarda durum böyle mi? Başka araç sahiplerinin de tavan camını dürtüklerseniz iyi olur.
-
İkinci elde piyasasi 2 milyon civarı olan bir arac Hocam hiç sanmıyorum bu sesin tüm araçlarda olduğunu normal bir ses değil
Yazık valla.. Üç kuruşluk araçlara namus meselesiymiş gibi bedeller ödeyerek alıyoruz kıçı başı ayrı oynuyor.
Bir de sahip çıkan yok servis mervis palavra.
-
Firmalar yasal yolların Türkiye’de işlemeyecegini biliyorlar ve ona güveniyorlar hocam
Yeni superb de Combi modeller de komple cam tavan sunroof da vardır muhtemelen
Liftback lerde cam / sunroof yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ellerinde combi yoktu ama olsa da test sürüşü yaptirmazlardi Hocam bu sesin gelmeyecegini biliyorlar.
Otomotiv artık böyle
Ciddi bir kalite erozyonu var
Hocam kalite Sorunu bizim gibi 3. Dünya ülkelerine var benzer bir şeyi Avrupa'da yapsınlar noluyor
-
Mantıklı...👍
Güzel bir açıklama olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Hocam ben de raylarindan tekerleklerinden ya da sisteminden ses geldiğini dusunmuyorum. Sicak olunca hava camın oturduğu o mekanizma ile cam arasından geliyor muhtemelen tamda sizin dediğiniz gibi. Hava sıcak oldugunda sesin gelmesinin nedeni de silikon vs bir kimyasal ile montaj yaptiklarindan dolayi olabilir mi? Siz baya aanliyorsunuz bu islerden. Yetkili servisteki usta sizin kadar anlamiyor. Tavan sokuldugunde gormedim ancak teshisiniz tamamen doğru. Acaba kendim bir yolunu bulabilir miyim sesi kesmenin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 22 Mart 2025; 17:53:32 >
Orası zaten kesin de onu kast etmemiştim
Elektrik dayatmasından ötürü Avrupalı üreticilerde başta olmak üzere parça kalitesi / montaj kalitesi konusunda geri gitme çok bariz artık
Yerine geldikleri önceki kasayı aratır nitelikte bir sürü C/D/E sınıfı araç doldu ortalık , buna premiumlar da dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Mart 2025; 19:21:41 >
Bu konuda çok haklısınız.quote:
Orijinalden alıntı: werneke
Orası zaten kesin de onu kast etmemiştim
Elektrik dayatmasından ötürü Avrupalı üreticilerde başta olmak üzere parça kalitesi / montaj kalitesi konusunda geri gitme çok bariz artık
Yerine geldikleri önceki kasayı aratır nitelikte bir sürü C/D/E sınıfı araç doldu ortalık , buna premiumlar da dahil
Bu markanın çoğu parçası ortak passatta olan sunroof leondada var ve ben 5 yıl kullandım ne böyle bir ses duydum nede böyle bir arıza sanki yerine oturmamış gibi sunroof
-
Sesin normal olma ihtimali yok zaten. İnsanlar milyonlarca lira verecek piyasaya göre bomboş satılan vag grubu arac alacak bir de bu sesi çekecek. Sizden sesin gelmemesi de bir nevi durumun ilanı.
stellantiste cafcaflı tasarım ve bol kepçe donanım var ama onlarda da kalite namına bir şey yok.
-
PSA ucuz ve kalitesiz hissettiriyor diye gidip boş vag grubu araçlara bu paraları veriyoruz ama sonuç hüsran PSA grubundaki bir araçtan bu trim sesi en azından 16.000 km deyken gelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sunroof marifetmiş gibi alıyoruz nerden bakarsan bak dezavantaj aslında. Ama ülkemizde sunroofsuz araba balkonsuz ev gibi bakılıyor.
|
Benzer içerikler
- fluence lastik basıncı
- bayiden kredi ile araba almak
- honda city lastik ebatları
- seha lastik yorumları
- suzuki grand vitara 1.9 ddis kronik sorunlar
- sıfır doblo fiyatları
- byd yeni model
- passat pro
- togg servis noktaları
- jeep avenger elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X