Şimdi Ara

Smile adsl iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 01.02.2008 tarihinden bu yana smile adsl kullanmaktayım...bu ayın 10unda iptal icin basvurdum fakat hep oyalamaktalar halen bağırdım çağırdım...ve maile iptal formu yollucaklarını soyledıler ben tamam dedım aama halen mail gelmedi ben internetten başvurmuştum interneti alırken ve sözleşme felan imzalamadım şimdi ben gıcıklığına hiç uğraşmasam bu gelen faturaları tahsil edebilirlermi hic bir sekilde bir forma veya bir kağida asla imza atmadım.... yardımlarınızı onerılerınızı beklıyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: qokhan20

arkadaşlar 01.02.2008 tarihinden bu yana smile adsl kullanmaktayım...bu ayın 10unda iptal icin basvurdum fakat hep oyalamaktalar halen bağırdım çağırdım...ve maile iptal formu yollucaklarını soyledıler ben tamam dedım aama halen mail gelmedi ben internetten başvurmuştum interneti alırken ve sözleşme felan imzalamadım şimdi ben gıcıklığına hiç uğraşmasam bu gelen faturaları tahsil edebilirlermi hic bir sekilde bir forma veya bir kağida asla imza atmadım.... yardımlarınızı onerılerınızı beklıyorum saygılar

Maalesef tahsil ederler.Bence uğraşmaya devam et ve kapattır.Başın ağrımasın sonra.
  • onların bir iptl format dilekçeleri var bende yaptım pk bilmemne gönderiyorsun 3 gün sonra iptal ediyorlar dilekçeyi bulursam buraya koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sile -- 1 Ekim 2010; 13:48:03 >
  • quote:

arkadaşlar 01.02.2008 tarihinden bu yana smile adsl kullanmaktayım...bu ayın 10unda iptal icin basvurdum fakat hep oyalamaktalar halen bağırdım çağırdım...ve maile iptal formu yollucaklarını soyledıler ben tamam dedım aama halen mail gelmedi ben internetten başvurmuştum interneti alırken ve sözleşme felan imzalamadım şimdi ben gıcıklığına hiç uğraşmasam bu gelen faturaları tahsil edebilirlermi hic bir sekilde bir forma veya bir kağida asla imza atmadım.... yardımlarınızı onerılerınızı beklıyorum saygılar

Sözleşme yoksa hizmetide kullanmıyorsun hiçbirşey alamazlar, ama sen yinede işini sağlama al.
    Alttaki gibi bir yazıyı müşteri hizmetlerine faksla en güzeli.

XXXXXXX nolu telefon hattım üzerinden firmanızdan xxxxxx abone numarasıyla adsl hizmeti alıyordum. Tarafınıza xx.xx.xxxx tarihinde başvuru yapmama rağmen halen gerekli işlemler yapılmamıştır. Tarafınıza başvuru yaptığım halde hattım kapatılmadığı için doğacak olan borçların hiçbirini kabul etmiyorum. Aboneliğimin size başvurduğum tarih itibariyle sonlandırılmasını, eğer ilgili tarihe kadar ödemem gereken fatura varsa tarafıma tebliğini rica ederim.
    Tarafınızdan xx iş günü içerisinde cevap alamazsam ilgili yasal mercilere hakkınızda şikayette bulunacağım.

Bu tarz bir yazı yaz altına adını adresini imzanı at ve faksla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

Sözleşme yoksa hizmetide kullanmıyorsun hiçbirşey alamazlar, ama sen yinede işini sağlama al.
    Alttaki gibi bir yazıyı müşteri hizmetlerine faksla en güzeli.

XXXXXXX nolu telefon hattım üzerinden firmanızdan xxxxxx abone numarasıyla adsl hizmeti alıyordum. Tarafınıza xx.xx.xxxx tarihinde başvuru yapmama rağmen halen gerekli işlemler yapılmamıştır. Tarafınıza başvuru yaptığım halde hattım kapatılmadığı için doğacak olan borçların hiçbirini kabul etmiyorum. Aboneliğimin size başvurduğum tarih itibariyle sonlandırılmasını, eğer ilgili tarihe kadar ödemem gereken fatura varsa tarafıma tebliğini rica ederim.
    Tarafınızdan xx iş günü içerisinde cevap alamazsam ilgili yasal mercilere hakkınızda şikayette bulunacağım.

Bu tarz bir yazı yaz altına adını adresini imzanı at ve faksla.

valla ben o işi yaptım hiç dikkate almıyorlar illa ıslak imza olucak diye diretiyorlar yukarıdaki yöntemi sadece kabul ediyorlar

• Cok sagolun arkadaslar aradım mailime yolladılar anında ama sözlesme yapmadıgım icin ödememe hırsım var icimde yasal yollardan tahsil ederlermi gerci miktar 55 lira ama odememeye degermi ?
  • Arkadaşlar, aldığınız şu iptal formunu siteye koyun da sıkıntı yaşayan arkadaşlarda bir an evvel sorunlarını çözsünler
    saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abonelik iptal
    geçen yıl açıldı
    Kablonet yeni abonelik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla biz 2 ayda ancak iptal ettik
    telefon ettik iptal ettirmek istiyoruz diye,
    tamam diyorlar ilk önce, ama size iptal için sözleşme yollayacağız onu bize imzalayıp yollayın diyorlar
    form 2-3 haftada ancak geliyor ve siz imzalayıp yollasanız bile bir sonraki hesap dönemi başlamış oluyor
    mecburen iptal sözleşmesini ya bekletiyorsunuz veya hemen postalayıp müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve " efendim ben interneti kapattırmak için formu imzaladım ve yolladım ama hemen kapatmayın, bari şu hesap dönemini kullanayım da kapatın diye"

ay sonuna doğru tekrar arıyorsun, "iptal formum elninze ulaştımı, bakın 2-3 gün sonra yeni ay başlayacak ve iptal olmasını istiyorum" diye kavgaya yakın ses tonu ile konuşuyorsunu ve ayın 1-2 sinde internetiniz birden kesiliverir.
    Bu sefer dersiniz ki " ulan ayın 2 si oldu neti kestiler, şimdi bunlar yeni ayın da faturasını yollamasınlar" korkusu ile smile müşteri hizmetlerini tekrar ararsınız ve " efendim iyi günler, internete giremiyorum, acaba neden? " sorusuna " internet bağlantınız kesilmiş XXX bey ", bu sefer siz yeni bir soru yönlendirirsiniz " Peki ben şimdi 1-2 gün internete girdim ve bu 1-2 günün parası diye 1 aylık internet faturası yollamayın sakın ?" Müşteri hizmetleri : " efendim öyle birşey olmayacak, internetiniz kapatılmıştır " iyi günler dersiniz ve Smileden kurkulmak için vermiş olduğunuz mücadele biter...

• quote:

Orijinalden alıntı: sile
    Smile
    iptal formu
    https://store.donanimhaber.com/de/b1/60/deb160c98b2867d148e62bca1cf707d0.jpg
     Smile adsl iptal

Teşekkür ettim. Günün birinde lazım olabilir.

• Evet bende kaydettim lazım olabilir, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.