Şimdi Ara

Smile adsl ve Dsmart Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
8.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24-02-2012 tarıhınde smile adsl ve dsmart kampanyasından yararlanmak ıcın basvuru yaptım 25-02-2012 tarıhınde dsmart hd makınam ev adresıme teslım edıldı aynı gun kullanmıs olduğum adsl sırketı olan ttnet fırmasını arayarak uyelık ıptalı hakkında basvuru yaptım lakın uyelığımın 15-01-2013 tarıhınde bıtecegını taahhutlu bır uyelık oldugunu ve eger ıptal edersem tarafıma daha once verılen ındırım haklarımın ıptal edılıp tarafıma fatura edılecegını oğrendım bunun uzerıne smile adsl sırketıne tekrar donerek henuz hattımın baglanmadıgını ve mumkunse ıptal edılmesını hıc smileadsl ye gecmek istemedıgımı beyan ettım ve ıptal basvurumu aldılar 26-02-2012 tarıhınde aksam 22:15 cııvarlarında adsl hattımın calısmadıgını gorunce ttnet fırmasını aradım hattımın 26-02-2012 tarıhınde smile adsl sırketıne tasındıgını soyledıler oysakı ttnet bızı arayarak bır onay almadı bunun uzerıne smile adsl sırketını arayarak hattımın hıc baglanmadan ıptal edılmesını talep etmeme ragmen 27-02-2012 tarıhınde gecısımın yapıldıgını belırten bır sms aldım bunun uzerıne 29-02-2012 tarıhınde yenıden ıptal basvurusu yaptım lakın aradan gecen 9 gune ragmen hala smıle adsl sırketınden benı veya ev telefonumuzu arayan olmadı 29-02-2012 tarıhınden 07-03-2012 gunune kadar defalarca aramama ragmen sureklı ılgılı departmanımız sızı arayacak deyıp aramıyorlar bu surecde ben doğal olarak ınternetı kullandığımı tarafıma bır fatura cıkıp cıkmayacagını sorduğumda ıptal basvurunuz var dıyorlar ama basvurumu degerlendırmedı

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

24-02-2012 tarıhınde smile adsl ve dsmart kampanyasından yararlanmak ıcın basvuru yaptım 25-02-2012 tarıhınde dsmart hd makınam ev adresıme teslım edıldı aynı gun kullanmıs olduğum adsl sırketı olan ttnet fırmasını arayarak uyelık ıptalı hakkında basvuru yaptım lakın uyelığımın 15-01-2013 tarıhınde bıtecegını taahhutlu bır uyelık oldugunu ve eger ıptal edersem tarafıma daha once verılen ındırım haklarımın ıptal edılıp tarafıma fatura edılecegını oğrendım bunun uzerıne smile adsl sırketıne tekrar donerek henuz hattımın baglanmadıgını ve mumkunse ıptal edılmesını hıc smileadsl ye gecmek istemedıgımı beyan ettım ve ıptal basvurumu aldılar 26-02-2012 tarıhınde aksam 22:15 cııvarlarında adsl hattımın calısmadıgını gorunce ttnet fırmasını aradım hattımın 26-02-2012 tarıhınde smile adsl sırketıne tasındıgını soyledıler oysakı ttnet bızı arayarak bır onay almadı bunun uzerıne smile adsl sırketını arayarak hattımın hıc baglanmadan ıptal edılmesını talep etmeme ragmen 27-02-2012 tarıhınde gecısımın yapıldıgını belırten bır sms aldım bunun uzerıne 29-02-2012 tarıhınde yenıden ıptal basvurusu yaptım lakın aradan gecen 9 gune ragmen hala smıle adsl sırketınden benı veya ev telefonumuzu arayan olmadı 29-02-2012 tarıhınden 07-03-2012 gunune kadar defalarca aramama ragmen sureklı ılgılı departmanımız sızı arayacak deyıp aramıyorlar bu surecde ben doğal olarak ınternetı kullandığımı tarafıma bır fatura cıkıp cıkmayacagını sorduğumda ıptal basvurunuz var dıyorlar ama basvurumu degerlendırmedı

smileadsl in böyle yapacağı malum zaten ama hocam suç biraz sizde de var insan bi arar sorar tahaüdüm varmı diye ama olan olmuş smile adsl aboneliğini iptal etse bile ttnet size smileadsl e geçiş yaptığınız için verdiği indirimleri faura edecektir hangi tarifeye kaç yıllık tahaüt verip abone oldunuz bide modem aldınız mı ttnetten bu bilgileri verirseniz aşşa yukarı ne kadar ceza ödeyeceğinizi bulunabilir

• BEN CEZAYA RAZIYIM DA SMILE IPTAL BASVURUNUZ ALDIK DIYOR AMA ISLEME KOYMUYOR
  • quote:

BEN CEZAYA RAZIYIM DA SMILE IPTAL BASVURUNUZ ALDIK DIYOR AMA ISLEME KOYMUYOR

Bence iptal ettirme artık bir ceza da burda yersin.Bu sözleşme de bozulmuş olur.
  • ttnet benim de 2 ay önce verilmiş olan taahhüdüm var.caymam duumunda sadece yapılmış olan indirimler mi talp ediliyor.yoksa extra ceza da alınıyor mu;?
  • sadece bıze 4 ay ındırım yaptı onu talep edıyor 56 tl yerıne 24 tl odedık aradakı farkı fatura edıyor olsemde smıle devam etmıcem
  • smile da basacak cezayı

ayrıca smmile adsl in cezası ttnet gibi de olmaz büyük bir ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ve tv+
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bıldığım kadarıyla 7 gunluk ıade suresı dolmadan basvurdum
  • dsmart hd makina almışsın .. onuda iade etmen gerekir.
    İade sürecinden sonra alacak çıkararırlarsa çıkan faturayı ödedikten sonra tüketici hakem heyetine başvura bilirsin.
    3-4 ay sonra sonuç lehine olur ama itiraz süreçlerini kaçırmamamalı ve belgelemelisin.
    Yoksa çıkarttıkları tüm faturaları son kuruşuna kadar alırlar.
  • sonunda dun aksam aradı smıle adsl ve dsmart cıhazımı bayııye yonlendırdıler goturup treslım edıon veya ıstersenız devam edın sıze 2 ay ucretsız dsmart ve ınternet verelım dedıler bende dsmart zaten ucretsız dedım ozaman ınternet faturanız gelmez ıkı ay dedıler bende kabul etmedım sonra aksam 7 gıbı bayıı ye goturup cıhazı teslım ettım etmeden once bana 40 lıra bır aktıvasyon ucretı var onu odeyeceksınız dedıler ok dedım sırf smıle den kurtulauyım dıye sonra cıhazı verınce tekrar aradım ne zaman yayınımı keseceksınız dedım telefondakı bayan ay sonu sıze 80 lira fatura cıkıcak dedı neden dedığımde bu aykı kullanıp bedelınız dedı bende 7 gun dolmadan ıptal basvurusu yaptım bu parayı odemem dedım bıraz hatta kalın dedı sonra yaklasık 10 dakıka sonra dondu ay sonuna kadar yayın ınternet acık fatura cıkmıcak dedı bende anlamadım bu nasıl fıma herkes farklı konusuyuor
  • Bu yorumlardan sonra Smile + D smart olayına geçmekten vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bu yorumlardan sonra Smile + D smart olayına geçmekten vazgeçtim.

ARKADASIM AKLIN VARSA SAKIN GECME BUNDAN SONRA HER PLATFORMADA BU SIRKETLERIN YAPTIKLARINI YAZACAM HALA IPTAL ICIN UĞRASIYOM DS CIHAZINI VERDIK AMA HALŞA YAYINIMI KESMEDILER
  • bir benmi mutluyum smile-dsmart olayında
  • Dun aksam 8 gıbı cabalar sonuc verdı ve smıle adsl uyelığımızı kapattı ınternet hattımızı kestıler aksam jet hızıyla ttnet uyelığımı aktıf ettı tskler ttnet ve sıkayetvar sıtesı
  • Ttnet çok mu matah bir şirket. Bırakın Allah aşkına ya. Şu hız ile internete girmeye çalışsanıza. 3.günüm ve hız hala aynı ve ay sonuna kadar bu şekilde devam edecek. Ben ne olursa olsun buna geçeceğim. Bundan beteri olamaycağına göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 13 Mart 2012; 22:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Ttnet çok mu matah bir şirket. Bırakın Allah aşkına ya. Şu hız ile internete girmeye çalışsanıza. 3.günüm ve hız hala aynı ve ay sonuna kadar bu şekilde devam edecek. Ben ne olursa olsun buna geçeceğim. Bundan beteri olamaycağına göre...

bende download 8mbıt buluyor upload ıse yaklasık 1mbıt buluyor gayet sorunsuz kullanıyorum ttnet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bu yorumlardan sonra Smile + D smart olayına geçmekten vazgeçtim.

ARKADASIM AKLIN VARSA SAKIN GECME BUNDAN SONRA HER PLATFORMADA BU SIRKETLERIN YAPTIKLARINI YAZACAM HALA IPTAL ICIN UĞRASIYOM DS CIHAZINI VERDIK AMA HALŞA YAYINIMI KESMEDILER

Çok yerinde bir karar. ben de fena madurum. uzun hikaye. ve %1000 hakliyim...
  • quote:

quote:

Ttnet çok mu matah bir şirket. Bırakın Allah aşkına ya. Şu hız ile internete girmeye çalışsanıza. 3.günüm ve hız hala aynı ve ay sonuna kadar bu şekilde devam edecek. Ben ne olursa olsun buna geçeceğim. Bundan beteri olamaycağına göre...

bende download 8mbıt buluyor upload ıse yaklasık 1mbıt buluyor gayet sorunsuz kullanıyorum ttnet

Alıntıları Göster
    Ttnet iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyp02 -- 16 Mart 2012; 19:26:48 >

• quote:

Beterin beteri var aman haa!! ttnete kapatacagim bu ne boyle felan diye veryansin et. bir iki yonetici maili bul mail at ziplatirlar hizini. ben ttnet de kullanmistim gozunu seveyim...
  • allah belanı versin ttnet sigara olsan içilmezsin şerefsizin çocugu hız 1 e dustu kota dolmadan ttnetle her duruma alış TÜRKİYEM
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.