Şimdi Ara

Smile Hızımı Geri Verdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tarifem 8 mbit'e varan Netlimitsiz (AKK:50 gb) kotayı baya bi aşınca yaklaşık 15 Mart gibi 8 mbit olan hızımı 1 mbit'e indirdiler. Buraya kadar olan herşey (Dünyaya göre anormal olsa bile ) yurdum için normal. Tabi böyle olunca ben mail attım müşteri hizmetleri ama 15 gündür bir Allah'ın kulu dönmedi geri. Derken bugün modem arayüzüne tekrar bir bakayım dedim öylesine bir umut bir baktım şaşakaldım Hızımı geri kazanmışım, tekrar 8 mbit olmuş. Aklıma direk şu soru geldi acaba bu adamlar şimdi Nisana girdik diye mi böyle yaptılar (ama daha 2 koca gün ver) yoksa yoğun baskıya dayanamadıkları için mi yaptılar? Eğer şu anki dowloadları Nisan ayına sayacaklarsa indirme yapmayacağım ama saymayacaklarsa eski günleri bir yad edeyim diyorum . Bu nedenle de cevabınızı bekliyorum. Tüm donanım haber ekibine sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız.

• ben hiç bir başvuruda bulunmadım ama 3 gündür 1mb e düşen smile adsl internetim şu an itibariyle 8mb e yükselmiş tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 30 Mart 2012; 14:45:20 >
  • aybaşı erken gelmiş bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 30 Mart 2012; 14:47:37 >
  • Umutlanma kota sıfırlandı o yüzden ne güzel düşmüyordu çok sıkıntı 1mbit
  • Buradaki arkadaşlarda durum yeni ay itibariyle nasıl hız olarak ?

Ben eskiden 10-11 mbir rahat alırken şimdi sabit 7 mbit alıyorum... Resmen sabitlemişler hızı oraya asla geçmiyor, düşmüyor da onun altına...
  • 7 mbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

7 mbit

Bende de 7 mbit ve değişmiyor asla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 5 oldu çoğu zaman nedense önceden 1.1mb dl hızı görürken
  • Hız bendede 7 bazen 6.70 6.90 arasında hiç artmadı ama ilk defa geçen günlerde 1mb bazen 0,5 mb lerde süründüm.
  • Kotayı geçince hızlar yine gidiyor 1 mbite...

Kota geçilmediyse de hız 7 mbit oluyor bende...
  • kotayı aşıp hızı 3 e düşen var mı arkadaşlar?
  • TTNET kotayı aşınca artık 3mb'e düşürüyor. Diğer sağlayıcılarda durum nedir bilen var mı?
  • Arkadaşlar, hızı düşen, düşü düşmeyenler, hangi sağlayacıdasınız, kotayı ne kadar aştınız, hızınız, düştümü, düştüyse kaça düştü, düşmediyse niye düşmedi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.