Şimdi Ara

smile müşteri hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her aradığımda bütün müşteri temsilcileri başka abonelerle ilgileniyor diyor.Nasıl ulaşabilirim müşteri hizmetlerine?

• bekleyerek
  • başka abone derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

başka abone derken?

yani başka smile kullanıcılarıyla.
  • Bi taktiği vardı yeni üye olmak istiyorumu seçip yada d-smart' ı mı ne arayıpd eneyenler vardı hemen bağlanıyorlarmış.
  • Yeni uye olmak istiyorumda hemen baglaniyor. Acaba gece 1-2 gibide cok bekletiyorlarmi bende smileye gecmek istiyorum ama bu musteri temsilcisi isi kafami karistiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Yeni uye olmak istiyorumda hemen baglaniyor. Acaba gece 1-2 gibide cok bekletiyorlarmi bende smileye gecmek istiyorum ama bu musteri temsilcisi isi kafami karistiriyor.

smile geçmek istemenizin nedeni nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet telefon hizmeti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım aboneliği iptal ettirmek falan tarzı birşey için arıyorsan müş hizmetlerini..

tavsiyem; resmi bir dilekçe yazıp göndermen çünkü 3.5 ay haberim olmadan açılan ve fatura kesilen smile talk aboneliğini iptal ettirmekle ilgili sayısız aradım sonuç alamadım, sonra dilekçe yazdım ve dava açacağımı söyledim ve üyeliğim iptal edildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Yeni uye olmak istiyorumda hemen baglaniyor. Acaba gece 1-2 gibide cok bekletiyorlarmi bende smileye gecmek istiyorum ama bu musteri temsilcisi isi kafami karistiriyor.

saaat 03 gibi ararsan bekletmezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.