Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK CLİO 4 BURSA YOLLARINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 5 dk önce bursa-inegöl yolunda arka arkaya giden 3 adet Clio 4 gordum (sari, kirmizi ve beyaz) ne yazikki foto cekemedim. Ancak sunu soyleyebilirim Clio bu sefer olmus tam bir tasarim harikasi B sinifini karistirir bu araba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Ben hiç beğenmedim.

Tabiki gayet normal herkes ayni seyo begenseydi ztn butun arabalar ayni olurdu. Ayrica bence Clio 1, 2, 3'e bakarsaniz Clio 4'ü begenmemeniz imkansiz olur...

• şu anki halleriyle bile clio ve symbol bu kadar satıyorsa yenisinin satış rakamlarını düşünemiyorum
    tabi fiyatı uçuk olmazsa
  • R-Link store nasıl olacak onu merak ediyorum.
  • görende ferrari falan gördün sancak.alt tarafı clio işte
  • 1.5 aydir bursada heryerdeler kac kere konusu acildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canli görmek baskadir :D
  • Bende baya görüyorum,çok güzel duruyor.
  • Bursalı arkadaşlar bu haberi vereli çok oldu.
  • renoyu 2004ten sonra hep sevmişimdir.
  • tır parkında, yolda, test sürüşünde , mudanyada orda burda..

showroom'da satışta olmadıktan sonra kıymeti yok..
  • O değilde 2012 yılına gelmişiz 2013 model aracın arka camı otomatik değil düşündürüyor ...
  • Bir arkadaş resimlerini paylaşmıştı daha önce fena olmamış yeni tasarımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

görende ferrari falan gördün sancak.alt tarafı clio işte

Cok basit bi yorum olmus arkadasim. Ferrari görmüs gibi bi ifadeyi nerden cikardim merak ediyorum. Bu degerli forum iyice zivanadan cikti

• abartılacak kadar değil,piyasaya da çok etkisi olmaz,yine polo,fiesta,corsa malı götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

abartılacak kadar değil,piyasaya da çok etkisi olmaz,yine polo,fiesta,corsa malı götürür.

Gorusune saygi duyarrim ancak bence clio bugune kadarki tipsiz kasalariyla bukadar sattiysa bu kasayla patlama yaratir. Tabi fiyatda onemli...

• quote:

abartılacak kadar değil,piyasaya da çok etkisi olmaz,yine polo,fiesta,corsa malı götürür.

Gorusune saygi duyarrim ancak bence clio bugune kadarki tipsiz kasalariyla bukadar sattiysa bu kasayla patlama yaratir. Tabi fiyatda onemli...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

quote:

tabi dediğin gibi eğer fiyatı polo,fiesta gibi en çok satanlarla aynı olursa pek satamaz,ama biraz makul fiyatlandırılırsa çok satar.
  • Bende çok beğendim dış görünüş ve iç tasarımı.Eğer fiyatıda makul olursa yok satar bu araba.Özellikle gençler arasında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.