Şimdi Ara

Son dersten kaldım, bi yardım edin yav!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, üniversite uzatmalı 5.yılım. Mezun olmama 1 ders kaldı, az önce açıklandı ve FF :( Sanki tokat yemiş gibiyim. Sayfaya sürekli F5 atıyorum düzelmiyor :(

Bütünleme 11 gün sonra ondan da kalırsam 1 ay sonra tek ders sınav hakkım, bitiyor yani sıkıntı değil ama hoca sıkıntı. Dersi saçma sapan çalışılcak, stresi çekilecek gibi değil. 4 5 gün sonra bir şirketle iş görüşmesine gidecektim oysa ki. Şimdi sabah gidip hocaya "geçirirmisin beni" diye tatlı dille konuşsam etki eder mi? Final notuma 9 puan eklemesi yetiyor bu arada.

• Eder bence hocalar konuşmaları önemsiyor tabi çabuk unutuyorlar o da var ama kadınsa bi de tam olur
  • Denemekten zarar çıkmaz.Mağdur edebiyatı yap her zaman işe yaramıştır unutmaman gereken sakın hocaya "hocam sizin hatanız" izlenimi verme.İnsafsız değilse geçirir
  • Valla hoca, evde kalmış orta yaşlı kadın :) Genelde hiç umursamıyor konuşmaları ve acımasızca bırakıyor malesef. Tabi ki sizin hatanız falan demiycem ama çok kararsız kaldım. Bir de sana 9 puan eklersem diğerlerine haksızlık olmaz mı gibi bi soru sorarsa hack'ler beni :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilim oldu yardım edin
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.