Beyler, üniversite uzatmalı 5.yılım. Mezun olmama 1 ders kaldı, az önce açıklandı ve FF :( Sanki tokat yemiş gibiyim. Sayfaya sürekli F5 atıyorum düzelmiyor :(
Bütünleme 11 gün sonra ondan da kalırsam 1 ay sonra tek ders sınav hakkım, bitiyor yani sıkıntı değil ama hoca sıkıntı. Dersi saçma sapan çalışılcak, stresi çekilecek gibi değil. 4 5 gün sonra bir şirketle iş görüşmesine gidecektim oysa ki. Şimdi sabah gidip hocaya "geçirirmisin beni" diye tatlı dille konuşsam etki eder mi? Final notuma 9 puan eklemesi yetiyor bu arada.
Eder bence hocalar konuşmaları önemsiyor tabi çabuk unutuyorlar o da var ama kadınsa bi de tam olur
Denemekten zarar çıkmaz.Mağdur edebiyatı yap her zaman işe yaramıştır unutmaman gereken sakın hocaya "hocam sizin hatanız" izlenimi verme.İnsafsız değilse geçirir
Valla hoca, evde kalmış orta yaşlı kadın :) Genelde hiç umursamıyor konuşmaları ve acımasızca bırakıyor malesef. Tabi ki sizin hatanız falan demiycem ama çok kararsız kaldım. Bir de sana 9 puan eklersem diğerlerine haksızlık olmaz mı gibi bi soru sorarsa hack'ler beni :D