Şimdi Ara

SON OLAYLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son olaylardan sonra silkroad online in oyuncu kaybedecegi aşikar...Ve joymax buna bence göz yummaz.Bundan 2 sene once silkroada bi saldırı olmus bi çok charın itemleri gitmişti hatırlıyorsunuzdur...Benim beklentim bu bugun çözüleceği ve serverların salı checkinden önceki hale getirilmesidir...Bu hem olması gereken hemde joymaxın para kaybetmemek için yapması gereken bişeydir.Bu görüş hakkında düşüncleriniz nedir?Bunun olma ihtimali nedir ne değildir?Ayrıca bug report yollayan arkadaşların herhangi birisine cevap geldi mi bu bug düzeltilecektir tarzi?

SOYULAN ARKADAŞLARA EN İÇTEN DİLEKLERİMLE GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH DEDİĞİM GİBİ OLUR

• 1000tane bugreport atildi saat 13:30 da acildi oyun o saatten bu yana tek bir aciklama bile yok
  • Serverların geriye alınması sizce ihtimaller arasında mı?
  • arasında olması lazım yoxa gmnin işi yaş hemde en ıslaklılısından.
    oyunu bırakma niyetinde olanlar için çok gzl bi an.
  • son olaylar hakkında hiç bir bilgim yok sayın birand bakalnlıktan herhangi bir açıklama gelmedi yani anlıycanız silkroad alemi yasta
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAGON711

arasında olması lazım yoxa gmnin işi yaş hemde en ıslaklılısından.
    oyunu bırakma niyetinde olanlar için çok gzl bi an.

• Olaylar Neki Ben Anlamadım Nolmuş ?
  • Bir kere akıl var mantık var server larda bir hata yok oyun sitesinde rol back duzeltmez bunu
  • Oyuna değişik bi hava geldi... Titanın itibarlı elemanlarından xBang sacma sapan global atıp globallerini yedi, bir sürü char globalden bu char hacklenmiştir diyor...

Lvl kasma olayını zaten yeni uptade kadar yapmayacam... Lvl atlayıpta düşmek sanırım kötü bi his verir diye düşündüm, bende muacera amaclı bi Thief kasıyım dedim daldım bakam sahalara...

Oyun Salı günü saat 7 civarına Geri dönderilmezse, Silkroada Allah Rahmet eylesin...
  • Serverlarda problem olmaması bişey değiştirmez rol back kaçınılmaz durumda oyunun devamı için...Yoksa sadece gold botlar oynayacak neredeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLoWsHy

Serverlarda problem olmaması bişey değiştirmez rol back kaçınılmaz durumda oyunun devamı için...Yoksa sadece ****otlar oynayacak neredeyse...

arkadasın dedigi mantıklı geldi cunku rollback de yapılsa hesaplar degismez sadece oyun içinde ksastıgın yuzden cart curt onlar geri gelir
  • rollback den kastım charların şifresi salı gününden onceki gibi olacak itemler eski yerlerine geri dönecek...yani serverlar rollback deil benim soyledigim komple oyun...bununda adı GAMEBACK olsun :D
  • Boşuna beklemeyin rollback felan olmıyacak charlar gidiyorsa bunun sorumlusu sizsiniz çünkü char satışı yasak!!! Nasıl rollback beklersiniz anlamıyorum zaten yasak olan birşey için joymax rollback mi atıcak güldürmeyin allah aşkına ya... Ayrıca oyuna rollback atmak birşeyi değiştirmez sitenin düzenlenmesi lazım...

Oyunu sadece gbotların oynayacağınıda hiç sanmıyorum oyun aynı itibarıyla devam edicek adım gibi eminim çoğu kişi oyunu bırakmıyacak bıraksalarda oyuna yeni insanlar katılır problem değil

Üzüldüğüm şey:charları gidenlere gerçekden üzüldüm hepsine geçmiş olsun diyorum... Özellikle 400-500 liraya char alanlara çok kötü vurdu bu olay

Sevindiğim şey: Artık char satışı olmayacak gereksiz char kasımı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 1 Eylül 2009; 21:27:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Boşuna beklemeyin rollback felan olmıyacak charlar gidiyorsa bunun sorumlusu sizsiniz çünkü char satışı yasak!!! Nasıl rollback beklersiniz anlamıyorum zaten yasak olan birşey için joymax rollback mi atıcak güldürmeyin allah aşkına ya... Ayrıca oyuna rollback atmak birşeyi değiştirmez sitenin düzenlenmesi lazım...

Oyunu sadece gbotların oynayacağınıda hiç sanmıyorum oyun aynı itibarıyla devam edicek adım gibi eminim çoğu kişi oyunu bırakmıyacak bıraksalarda oyuna yeni insanlar katılır problem değil

Bu arada charları gidenlere gerçekden üzüldüm hepsine geçmiş olsun diyorum... Özellikle 400-500 liraya char alanlara çok kötü vurdu bu olay

JOYMAX ın kurallara saygı duyan bi şirket olmadığını biliyoruz nede olsa...Para kaybettiklerini gördüklerinde RollBack yapacaklarını düşünüyorum.Çokda mantıksız bi beklenti değil bence

Not:Keşke joymax o sözleşmeye uysada bizlerde uysak...Şu oyunun exp oranlarını artırsınlar sonra botuda kaldırsınlar ne halt edeceklerse etsinler.Sözleşemeye herkes uysun bence hiç problem değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLoWsHy -- 1 Eylül 2009; 21:30:51 >

• tam anlamıyla trajikomedi,
    daha önce sattığm charların şifrelerini değiştirebiliyorum ah ahh ne güzel günlerdi oyuna girip bi nostarji yapma şansım oldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLoWsHy

quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Boşuna beklemeyin rollback felan olmıyacak charlar gidiyorsa bunun sorumlusu sizsiniz çünkü char satışı yasak!!! Nasıl rollback beklersiniz anlamıyorum zaten yasak olan birşey için joymax rollback mi atıcak güldürmeyin allah aşkına ya... Ayrıca oyuna rollback atmak birşeyi değiştirmez sitenin düzenlenmesi lazım...

Bu arada charları gidenlere gerçekden üzüldüm hepsine geçmiş olsun diyorum... Özellikle 400-500 liraya char alanlara çok kötü vurdu bu olay

JOYMAX ın kurallara saygı duyan bi şirket olmadığını biliyoruz nede olsa...Para kaybettiklerini gördüklerinde RollBack yapacaklarını düşünüyorum.Çokda mantıksız bi beklenti değil bence

cok da umitlenme derim ben cunku joymax bir tek burdan para kazanmıyo bunu herkes atlıyo joymax ın tek geçimyeri silkroad deil.....bilmem anlatabildim mi? sonucta silkroad ilk cıkarken free2play diye cıkmıstı bunu unutmayım

• free2play cıktı ama amaç para kazanmaktı kimse babasının hayrına bu oyunu kurup gmlere para werip urasmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.