Şimdi Ara

son sistem pc hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlaar anakartım ep-45 ds3l corsair force sata3 60 gb ssd aldım.kurulum sırasında sürücü yükleden ıch10 serial ata controller driver ını siteden indirip kurdum.(ahci mod açıktı ama driver doğruluğu konusunda birşey söyleyemiyorum).aaçılışta siyah ekranda driver ile ilgili yazı çıkıyor cd yada floppyden yüklememi istiyor sonrasında normal açılıyor.bunu çözemedim bi kaç kere daha faarklı driver larla denedim yine aynı sorun oldu.ahci moddan çıkartıp normal format attım.regeditten ahciyi açtım.driver ları otomatik yükledi amaa açılış ekranında yine aynı sıkıntı var. açılışta siyah ekran geliyor Serial ATA AHCI BIOS, Version iSrc 1.07 Copyright (c) 2002-2006 Intel Corporation 23 ** This version supports only Hard Disk and CDROM drives ** Please wait yazısı çıkıyor bekliyor sonra pc açılıyor kafayı yiycem lütfen biri yardım etsin bu arada biosum güncel

NOT: KONUYU DÜN AÇMAMA RAĞMEN BİR CEVAP BİLE YAZAN OLMADIĞI İÇİN BAŞLIĞI DEĞİŞTİRDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaha -- 3 Nisan 2012; 10:50:14 >

• hızı sanırım normal benim tek sıkıntım açılışta bekleme yapması biosda sadece ahci açtım baaşka bir ayar yapmadım
  • bir cevabı olan yokmu
  • birincisi sata 2 anakarttta sata3 ssd yakışmamış ssd gerçek verimini sata 3 de sata 3 ssd ile gösterir....hatta sata3 ssd için geliştirilmiştir desek yeridir...
    sorununuza gelince lütfen aşağıdaki linkteki arkadaşlardan yardım isteyiniz...üst düaey bilgililer.....kolay gelsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_53114637/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.