Şimdi Ara

Sonradan klima taktirmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
24.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model fabrikadan cikista klimasiz araca sonradan klima taktirmak mantikli mi.

Maliyet 3000 tl.
    Parcalar orjinal çikma.
    Usta 40 yillik klima profosörü.

Sonuç taktirdik.
    Artik onumizdeki gunlerde buradan olumlu yada olumsuz sonuclarini yazacagim.

Sadece beyin degismedi.
    Ve sorun yaratabilecek tek nokta oymus galiba.
    Onunda degismesi icin aracin komple eski tesisatin sökülüp yeni tesisat döşenmesi gerekiyormus.
    Gerekirse onuda yaptiracagim.
    Bu klima isine iyice kafayi taktim.
    Azimle mucadele ediyorum siz ne dersiniz bu konuya.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sonradan Klima Takma Hakkında Bilgi

Zamanla değişen ihtiyaçlar ve artan konfor beklentileri nedeniyle, klimasız araçlara sonradan klima taktırmak yaygın bir uygulamadır. Bu işlem, araçların iç ortamını daha konforlu ve keyifli hale getirmeye yardımcı olur.

Sonradan klima taktırma işlemi, Dacia Logan, Fiat Doblo, Fiorino, Ducato ve Ford Transit gibi çeşitli araç modellerinde mümkündür. Klima taktırma fiyatları, araç modeline, seçilen klima sistemine ve işçilik maliyetlerine göre değişebilir. Klimasız bir arabaya klima taktırmak mümkün olup, bu işlem profesyonel bir servis tarafından yapılmalıdır.

Sonradan klima taktırma işleminde, genellikle aracın ön paneline bir klima ünitesi monte edilir. Klima ünitesi, soğutma sistemine ve havalandırma sistemine bağlanır. Soğutma sistemi, aracın motorundan güç alır ve kompresör, kondenser, buharlaştırıcı ve genleşme valfinden oluşur. Havalandırma sistemi ise hava akışını kontrol eder ve klimanın iç ortamı soğutmasını sağlar.

Sonradan klima taktırma işlemi, araçların konforunu ve kullanım keyfini artıran bir yatırımdır. İşlem sonrasında, araçlar sıcak yaz günlerinde daha serin ve konforlu bir ortama sahip olur. Ayrıca, araçların ikinci el değerini de artırabilir.

Sonradan klima taktırma işlemi hakkında daha ayrıntılı bilgi ve fiyat teklifi almak için profesyonel servislerle iletişime geçmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Degisen ve yeni takilan parcalar.

Sifir orjinal klima radyatoru.

Cikma radyator fani.

Ic kumanda unitesi

Gaz borulari

Klimali kalorifer kazani.

Kompresor ve onun baglati ayagi

Elektrikli direksiyon hidroligi.

Hepsi bu kadar.
  • Beyin bir problem yaratmaz. Tek problem şarj dinamosunun akımı olur. 100 Amper ve aşağısı klima açıkken beyine arıza verdirebilir.

Bunu da aracın dinamosunu 120~125 Amper klimalı araç dinamasuyla değiştirirsen olur biter.
  • Usta aracin beynine giremedigimiz icin ayar yaoamiyoruz diyor.

Ve bundan dolayi da arada sirada yazin sehir icinde kirmizi isiklarda durdugunda stop edebikir dedi.
  • Arabanın markası ne acaba 2013 olup klimasiz olması ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

Arabanın markası ne acaba 2013 olup klimasiz olması ilginç

Dacia
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

Arabanın markası ne acaba 2013 olup klimasiz olması ilginç

Dacia

ilanda klimalı yazıp sonra klimasız çıkan dacia sandero mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar uğraşana kadar farkı verip klimalı alsaydınız ya , aracı çok mu seviyorsunuz bu kadar uğraştığınıza göre
  • Satıp baska alsaydınız keske
  • 2013 klimasız ne marka bi araçmışbenim loganda bile var.
  • Satıp üstüne 3-5 bin koyup klimalısını almak daha mantıklı değil mi?
  • Benim 2006 loganda bile klima var sonradan takmaya gelince elbet fabrika montajı gibi olmaz ama yazın iş görür .

Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Benim 2006 loganda bile klima var sonradan takmaya gelince elbet fabrika montajı gibi olmaz ama yazın iş görür .

Güle güle kullan

Sonuc mukemmel.

azcik rolantide calisirken devrin yukselmesi istiyor

Hepsi o kadar. Hatta pekde gerek yok gibi.

Stop falan etmiyor.

Hicbir sikinti yok

Cok sukur.
  • Aracın orijinalinde klimalı modeli varsa sorun çıkarmaz. Korkmayın en fazla performanstan yer ama sıcak havada soğuk üflesin yeter. Şimdi havalar sıcak değil anlamazsınız. Yazın artık anlaşılır ne kadar iyi çalıştığı . 3.000 tl de normal fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Aracın orijinalinde klimalı modeli varsa sorun çıkarmaz. Korkmayın en fazla performanstan yer ama sıcak havada soğuk üflesin yeter. Şimdi havalar sıcak değil anlamazsınız. Yazın artık anlaşılır ne kadar iyi çalıştığı . 3.000 tl de normal fiyat.

Su anda soguk ufluyor.

Masraf 3500 tuttu.

Ama orjinalinde yani opsiyonel olarak klimalisinda:-) var oldugu icin ve o parcalari kullandigimiz icin hicbir sorun yok gibi gozukuyor.

Tabi azcik performansi dusuyor klimayi acinca bu da cok normal.

Hani orjinalinden hicbir farki yok ki ustada boyle soyledi.

4x4 lük bir arabam oldu.

Simdi herseyiyle tam bana gore.

Yapan usta sadece bu isi yapan yaninda 7-8 kisi calistiran uzman bir tecrubeli adam.

Defalarca soyledi klimayi tas gibi saglam yaptim en ufak sorun cikmaz dedi.

Ve kendisi de bu araca ilk defa yaptigi icin defalarca denemis araci.

Sonradan klima taktirmanin en kotu tarafi takarken parcalari bulmada cektiginiz cile bence.

Klima 1 e 1 ayni oluyor.

Yani daha yaz gelmedi ama bence cok iyi oldu sanki...

• 2013 model araçta klima opsiyon yuh. Aynı şaşırmayı 2017 i20'de yaşamıştım onda da bluetooth yok.
  • Klima açıkken aracta elektrikli ne varsa hepsini ac çaliştir. Stop etmiyorsa rolanti 700den aşaği inmiyorsa stop etmez. Bir de yolda giderken yine herşey açikken 1,2,3,4,5 yap boşa at boşta hareket halinde stop etmiyorsa daha korkma bişeycik olmaz
  • Dacia dokker larda 2016 ya kadar klima yoktu. Simdi varmi bilmiyorum

Klimasiz cogu arabaya sonradan takiyorlar bir.sorun olacagini sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Klima açıkken aracta elektrikli ne varsa hepsini ac çaliştir. Stop etmiyorsa rolanti 700den aşaği inmiyorsa stop etmez. Bir de yolda giderken yine herşey açikken 1,2,3,4,5 yap boşa at boşta hareket halinde stop etmiyorsa daha korkma bişeycik olmaz

Hizla giderken yuksek devirde klima acik halde ve vitesi bosa atip birden gazdan ayagimi cektim yine stop etmedi.

Ama hafif bir dalgalanma yasiyor arac 700 ile 800 arasinda gidip geliyor. Ama klimayi kapatinca 800 de sabit kaliyor.

Stop etmiyor ve klimayi 4 e aldim yine etmedi.
  • Güle güle kullanın. Yapılan işe göre fiyat da makul. Klimasız araba verdiği sıkıntı ve yarattığı dikkat dağınıklığı ile kaza yaptırır vallahi adama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.