Şimdi Ara

sonradan otomatık kararan ıc dıkız aynası takıla bılır mı?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1998 s70 t5 sahıbıyım aracima otomatık kararan iç dıkız aynası takabılır mıyım nasıl olur yardımlarınızı belıyorum

• Opsiyonlu donanim zaten. Araca yapistirmaktan baska da bir donamimi yoktur buyuk ihtimal Volvo yu bilemiyorum. Arkadaslar yardimci olurlar birazdan
  • Düşünüldüğünde sadece mevcut aynayı koparıp yerine yenisini yapıştıracaksınız? Bir uyumsuzluk olacağını sanmam.
  • gücü nerden sağlıyacaksınız?....Kararan aynalarda sensör v.s. bildiğim kadarıyla ...
    aracın üst ışıkların bulunduğu okuma lambası fln ordan aşşağıya çekebilirsiniz sanırım...ztn kararan ayna büyük arkası bombeli oluyor hiç kablo görünmez...yada 1 cm fln..
    tabi volvo o kısmı nası yapmıştır bilemk lazım...
  • maliyetli bir iş olacak gibime geliyor.ama bildiğim kadarıyla bazı firmalar bu tür aksesuarlar satıyolar, olmadı volvo nun servisleriyle konuş, atıyorum bi s60 a getirdikleri aynayı kendine al, montaj yapmaya çalışsınlar yada birine yaptır
  • Arkadaşlar bu otomatik kararan aynalar ile ilgili merak ettiğim birşey var. Bunlar gerçekten kararıyor mu? Otomatik olmayan araçlarda aynanın altındaki çentiği kullanarak gece moduna alabiliyoruz biliyorsunuz. Aracın tavan bölümünden arkayı yansıtarak kararmış izlenimi veriyor. Bu otomatik kararan aynanın yaptığı iş de bu mu yoksa?
  • arkadakı ısıgı gozun rahatsız edemeyek bı sekılde gelıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Arkadaşlar bu otomatik kararan aynalar ile ilgili merak ettiğim birşey var. Bunlar gerçekten kararıyor mu? Otomatik olmayan araçlarda aynanın altındaki çentiği kullanarak gece moduna alabiliyoruz biliyorsunuz. Aracın tavan bölümünden arkayı yansıtarak kararmış izlenimi veriyor. Bu otomatik kararan aynanın yaptığı iş de bu mu yoksa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ışığın derecesini düşürüyor ve mavimsi bir tona bürünüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Arkadaşlar bu otomatik kararan aynalar ile ilgili merak ettiğim birşey var. Bunlar gerçekten kararıyor mu? Otomatik olmayan araçlarda aynanın altındaki çentiği kullanarak gece moduna alabiliyoruz biliyorsunuz. Aracın tavan bölümünden arkayı yansıtarak kararmış izlenimi veriyor. Bu otomatik kararan aynanın yaptığı iş de bu mu yoksa?
  • bildiğim kadarıyla ışığı biraz soğuruyor, %40 olmalı derecesi.elektronik olarak gerçekleşiyor bu diye biliyorum
  • Sonradan takılması çok zor , çünkü bu ayna elektrikle çalışıyor,ayna, gelen ışığın elektrik yardımıyla kırıcılığını artırıyor.

Mesala opel CC çok kolay takıyor ama elektrikli dikiz aynasını takmıyor..

Dışarda satılan elektrik tertibatı olmayan uydurma dikiz aynası değil bunlar...

Bundan sonra her arabamda şart koştuğum bir özellik, çünkü havanın kararması ile sürekli kullanılan bir özellik, hele de istanbul gibi jip ve dolmuş-minibüslerin ayarsız far ve rastgele rahatsızlık vermek amacıyla yaktıkları uzun farlar nedeniyle...

İşte elektrikli dikiz aynasısının çalışma mantığı ve videosu

http://www.obitet.gazi.edu.tr/Videolar/video/kararanayna.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 7 Haziran 2007; 12:07:05 >

• ne işe yarıyo bu kararan dikiz aynası

tamam tamam anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 7 Haziran 2007; 12:14:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.