Şimdi Ara

Sonradan SSD windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Vatan KDV indiriminde sistemime 240 gb bir ssd aldim 2 güne elime ulaşmış olur. Şimdi benim sorum şu. Ben harddiskimi 2 ye bölmüştüm disk C ve D var. Tüm oyunlarım D diskinde ve D de baska hiçbişey yok (Oyunların hepsi steam oyunu). Şimdi ssdm gelince ben bu oyunları silmek istemiyorum. Ssd gelince Disk C'yi sıfırlasam, Windowsu ssdnin içine kursam, steami de ssdye kursam oyunlarıma erişim sağlayabilirim de mi? Bir de benim disklerin ikisi de 500er gbdi. Ben cyi silince D nin içindeki oyunlari silmeden Cnin boyutunu D'ye ekleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapman gerekenler:

İlk önce SSD'ye W10 kurulumu yap,

Daha sonra HDD'nin C bölümünü W10'un içinden disk management ile sıfırla.

Bu şekilde D'deki oyunların silinmez.

Diski kurulmda 2'ye böldüğün için tüm diski sıfırlamadan tek parça haline getiremezsin.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ilk başta hem hddde hem ssdde windows olacak ya boot sırasında ilk siraya ssdyi aldığım takdirde bu bana bi sorun yaratmaz değil mi? Bir de disk management ile Disk C yi sıfirladigim zaman C yi ayni d gibi kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Peki hocam ilk başta hem hddde hem ssdde windows olacak ya boot sırasında ilk siraya ssdyi aldığım takdirde bu bana bi sorun yaratmaz değil mi? Bir de disk management ile Disk C yi sıfirladigim zaman C yi ayni d gibi kullanabilir miyim?
    Boot ekranına girip ssd'yi seçip boot edersin.

Ve evet normal D gibi kullanırsın.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkürler hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.