bu ikisi arasında kaldım yardım edebilirmisiniz kullanan varsa yardımcı olabilirmi
Sony D serisi oldukça başarılı. Vestel yeni modeliyle bile buna yaklaşamaz diye düşünüyorum. Pek fazla önermediğim W ve X serilerine karşın D ve V serisi alınabilecek çok iyi seriler. Bence iyi bir tercih yapmışsınız.
40D3000 i size önerebilirim. Bence gayet başarılı bir Tv.
Murat 131 ile Enzo aradındaki fark gibi birşey olmuş tabiki Sony valla vestel senin kendi ürününü sony'ile kıyasladığını bilseler ödül verirlerdi :) valla pixellence denilen teknolojiyi gördünüzmü bilmiyorum ama şaka gibi sadece ekranının sağ üst köşesinde kırmızı bir bant gibi bir ibare çıkıyor o çıktımı ekran otomatik olarak parlaklığını açıyor ve ekran sürekli flash gibi açılıp kapanıyor belkide ayarlarıyla ilgili bir sorunu da olabilir ama cidden komik görünüyor :)
sony D serisi pixellence in her türlüsünü ezer geçer, sonra bi daha ezer, aralarında çağ ve kalite farkı var, kesinlikle 40D3000 tercih edin
ya zaten karşılaştırmak bile çok yalnış.sony gibisi varmı kardeşim.al sen sony al...
quote:
Orjinalden alıntı: amele
ya zaten karşılaştırmak bile çok yalnış.sony gibisi varmı kardeşim.al sen sony al...
D serisi full hd olmayan sonyler içerisinde bile en üst klasmanda yer alan bir ürün.Tercihiniz D serisinden yana olsun.Fakat aralarında yaklaşık 1800 lira fark olduğunuda belirtmek isterim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme