Bildirim
sony 40hx720 mi 40nx720 mi yoksa samsung 40d8000 mi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ps3 ve tv kullanımı amacıyla düşünüyorum. ps3 değerleri çok önemli benim için. -
O zaman direk Sony al. Fiyatını karşılayabiliyorsan HX daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: brs10
ps3 ve tv kullanımı amacıyla düşünüyorum. ps3 değerleri çok önemli benim için. -
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
O zaman direk Sony al. Fiyatını karşılayabiliyorsan HX daha iyi.
Alıntıları Gösterquote:
O zaman direk Sony al. fiyatını karşılayabiliyorsan HX daha iyi.
Bu arada NX720 daha pahalı. -
hx in yanında diğerleri hikaye!!!quote:
Orijinalden alıntı: ricketsiaquote:
O zaman direk Sony al. fiyatını karşılayabiliyorsan HX daha iyi.
Bu arada NX720 daha pahalı.
Alıntıları Göster -
Tasarima onem veriyorsan nx al.Donanima onem veriyorsan hx al.Samsungu bu iki tvyle ayni kefeye koyuyorsan tv falan alma :) sonyde format sorunu yasarsin.mkv divx acmaz, suna bakabilirsin bu sorunu gidermek icin --philiphs hmp3000-- -
720 serileri arasında NX daha cazip bence de. Ama HX820 alabiliyorsan ona yönel.quote:
Orijinalden alıntı: doublelayered
Tasarima onem veriyorsan nx al.Donanima onem veriyorsan hx al.Samsungu bu iki tvyle ayni kefeye koyuyorsan tv falan alma :) sonyde format sorunu yasarsin.mkv divx acmaz, suna bakabilirsin bu sorunu gidermek icin --philiphs hmp3000-- -
quote:
720 serileri arasında NX daha cazip bence de. Ama HX820 alabiliyorsan ona yönel.
hocam hx820 neden nx720 den ucuz -
İnternetten fiyat araştırması yapma, stokta olmayan modelleri ucuz fiyata yazıyorlar genelde. Daha ucuz olmaması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: underdogquote:
720 serileri arasında NX daha cazip bence de. Ama HX820 alabiliyorsan ona yönel.
hocam hx820 neden nx720 den ucuz
Alıntıları Göster -
nedense hemen heryerde hx daha ucuz ve stoklarda bulunuyor.quote:
İnternetten fiyat araştırması yapma, stokta olmayan modelleri ucuz fiyata yazıyorlar genelde. Daha ucuz olmaması lazım.
Alıntıları Göster
techraven senin gibi kullandığı paneli detaylı anlatan başka markalarda da birileri olsaydı keşke. ne philips ne sonyde doyurucu bilgi ben bir türlü bulamadım. sonyci çok yok herhalde burada. -
Hx820 nx720 den daha uciz degildir.
Nx 720 ile hx 720 nin fiyatlari cok yakindir ve benim gordugum kadariyla nx birazcik daha iyi ve yakisikli bir tv. Samsung birazcik çin işi gibi, ozellikler ve tasarim super ama binlerce sikayet var hakkinda. Sony daha mutevazi ama daha stabil gozukuyor. Hx ve nx 720 arasindaki secimi yapmak zor, kagit uzerinde hx, reelde ise nx daha iyi gibi. Ama hx820 ikisini de dover.
Ben sony yi opsiyonlari bulunmayan bir audi ye, samsungu da full+full bir uzakdogu arabasina benzetiyorum. Neticede kullanacagimiz esas ozellik 2d. -
birisi bu sonylerin full samsungdan ne eksikleri olduğunu sıralayabilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: ignorant
Hx820 nx720 den daha uciz degildir.
Nx 720 ile hx 720 nin fiyatlari cok yakindir ve benim gordugum kadariyla nx birazcik daha iyi ve yakisikli bir tv. Samsung birazcik çin işi gibi, ozellikler ve tasarim super ama binlerce sikayet var hakkinda. Sony daha mutevazi ama daha stabil gozukuyor. Hx ve nx 720 arasindaki secimi yapmak zor, kagit uzerinde hx, reelde ise nx daha iyi gibi. Ama hx820 ikisini de dover.
Ben sony yi opsiyonlari bulunmayan bir audi ye, samsungu da full+full bir uzakdogu arabasina benzetiyorum. Neticede kullanacagimiz esas ozellik 2d. -
Sony'de DTS desteği yok ve Samsung'un Smart TV kapsamı daha yüksek. Ayrıca Sony'de iyi bir 3D deneyimi için HX serisi şart gibi birşey, diğer serilerde crostalk yükesk ve NX serisi 3D Ready, bu nedenle maliyeti de artıyor. Bunun yanında 3D istemeyenler ve TV de ek özellik aramayanlar, stabilite ve iyi bir motion engine isteyenler için Sony çok daha iyi. Ayrıca bahsedilmiş, Samsung gibi vahim paneller çıkmaz kullanıcıya, kalite kontrolleri daha iyidir. 3D için panel alanlara benim her direk önerim FPR gözlüklü paneller LG LW ve Philips 7xxx.quote:
Orijinalden alıntı: pigeontechs
birisi bu sonylerin full samsungdan ne eksikleri olduğunu sıralayabilir mi?
Alıntıları Göster
Sony için şu konu gayet iyi bu arada: SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!!
-
teşekkürler böyle bir başlık aramıştım.quote:
Sony'de DTS desteği yok ve Samsung'un Smart TV kapsamı daha yüksek. Ayrıca Sony'de iyi bir 3D deneyimi için HX serisi şart gibi birşey, diğer serilerde crostalk yükesk ve NX serisi 3D Ready, bu nedenle maliyeti de artıyor. Bunun yanında 3D istemeyenler ve TV de ek özellik aramayanlar, stabilite ve iyi bir motion engine isteyenler için Sony çok daha iyi. Ayrıca bahsedilmiş, Samsung gibi vahim paneller çıkmaz kullanıcıya, kalite kontrolleri daha iyidir. 3D için panel alanlara benim her direk önerim FPR gözlüklü paneller LG LW ve Philips 7xxx.
Sony için şu konu gayet iyi bu arada: SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!!
Alıntıları Göster
-
techraven dostum,quote:
Orijinalden alıntı: pigeontechs
teşekkürler böyle bir başlık aramıştım.
Alıntıları Göster
NX serisi 3D Ready demişsin . ben televizyon almaya yeni karar verdiğim için bu terimleri pek bilmiyorum ne demek oluyor 3d Ready? ayrıca nx serisinin dediğine göre 3d performansı pek iyi değil anladığım kadarıyla çünkü hx serisi şart demişsin. doğru mu anladım acaba -
kardes ben 40 hx 720 aldım bende çok arastırdım siddetle tavsiye ederim fiyat konusunda o neden pahalı vs deme ben aldıgımda hx pahalıydı belki kampanya fln vardır alman sitelerinde arastırdım hx e daha güzel görüntü veriyor diyor fiyatlarda almanyada hx , nx den daha pahalı bence git gözünle bak görüntülere biraz parlama yapıyor (hx) ama performans super ben gayet memnunum yine sorun olursa özelden de yazabilirsin format sıkıntısı oluyor mkv de ama onuda normal bir blu ray ile halledebilirsin ben görüntü kalitesi için aldım normal yayınlarda gercekten kaliteliquote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
techraven dostum,
NX serisi 3D Ready demişsin . ben televizyon almaya yeni karar verdiğim için bu terimleri pek bilmiyorum ne demek oluyor 3d Ready? ayrıca nx serisinin dediğine göre 3d performansı pek iyi değil anladığım kadarıyla çünkü hx serisi şart demişsin. doğru mu anladım acaba
Alıntıları Göster
-
birde unutmusum hz lardada fark var galiba 200 biri 400 biriquote:
Orijinalden alıntı: onra
kardes ben 40 hx 720 aldım bende çok arastırdım siddetle tavsiye ederim fiyat konusunda o neden pahalı vs deme ben aldıgımda hx pahalıydı belki kampanya fln vardır alman sitelerinde arastırdım hx e daha güzel görüntü veriyor diyor fiyatlarda almanyada hx , nx den daha pahalı bence git gözünle bak görüntülere biraz parlama yapıyor (hx) ama performans super ben gayet memnunum yine sorun olursa özelden de yazabilirsin format sıkıntısı oluyor mkv de ama onuda normal bir blu ray ile halledebilirsin ben görüntü kalitesi için aldım normal yayınlarda gercekten kaliteli
Alıntıları Göster
-
nora dostum tesekkur ederim -
rica ederim birde harici hdd sorun oluyor wd marka hdd ler sorunsuz calısıyor diger markalarda sony biraz sorun yapabilir :) bendeki toshiba yı tanımadı meselaquote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
nora dostum tesekkur ederim -
markadan ziyade format biçimi seçeceğini düşünüyorum ben. ama sony her türlü usb'den medya oynatmakta sıkınıtlı, bunu bilmeyen yok. ama zaten adı üzerinde televizyon, medya oynatıcısı herkesin dediği gibi 200tl lik bir hadise.quote:
Orijinalden alıntı: onra
rica ederim birde harici hdd sorun oluyor wd marka hdd ler sorunsuz calısıyor diger markalarda sony biraz sorun yapabilir :) bendeki toshiba yı tanımadı mesela
Alıntıları Göster
ben hiçbir zaman nx serisinin hx'ten pahalı olduğunu görmedim bu arada internette. ayrıca pahalı olması da bence saçma. fiyat performans açısından nx daha iyi olabilir fakat hx'in daha üstün bir cihaz olduğu bence aşikar.
forumda son haftadır nx720 fırtınası esti ama hiç anlayamadım nasıl oluyor da hx720 den daha üstün bir cihaz oluyor açıkçası.
gorilla glass güzel bir detay ama hepsi bu, geri kalan özelliklerde bence hx daha üstün.
ha alır mısın derseniz, ben nx'den de cayıp ex almayı düşünüyorum şu sıralar. çünkü 3d film izleyeceğime pek emin değilim. hx920, d8000 dahil bir çok tv de 3d izledim, açıkçası pek açmadı beni. oyunlarda çok hoşuma gitti ama film izlerken pek hoşlanmadım desem yeridir. ve burada crosstalk tan falan bahsetmiyorum, 3d olayını oldum olası sevemedim. IMAX de avatar'ı izledim, sonra 2d versiyonunu izledim, evet 3d etkileyici bir teknoloji ama ben 2d yi daha çok sevdim.
tabii ki zevkler kişiye hastır, ama 46nx veya 46hx alacağıma 55ex mi alsam diye düşünüyorum.
bu arada sony alan/almayı düşünen arkadaşların yorum kalitesi de beni çok tatmin ediyor son haftalarda, açıkçası doğru güruha girdiğimi düşünerek memnun oluyorum.
son golü de atayım, SHARP 46LE830. nasıl ama. (bu son satırı kaale almadan cevap verirseniz daha makbule geçer)
Benzer içerikler
- garantisi bitmiş ürünün yasal onarım süresi
- en az arıza yapan televizyon
- nanocell mi oled mi
- peaq tv alınır mı
- lg mi samsung mu
- en iyi televizyon markası
- bim bot
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X