Bildirim
Sony Ericsson W800i mi yoksa Nokia 6680
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hangisini istersen onu al. paşa gönlün bilir. -
benim için kamera ekran ses kalitesi müzik yetenekleri daha yüksek hafıza kapasitesi ufak boyutlar ve farklılık önemli dersen SonyEricsson W800i
symbian önemliise program için 6680
bu kadar basit yani topic açmana bile gerek yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 27 Eylül 2005, 16:22:43 > -
6681 bence -
-
w800i al ama symbian kullanmıosn tabi -
20 tane dükkana girdim 6681 almak için, adamlar elinde olmasına rağmen "abi ne yapacan onu, beş para etmez" deyip satmıyor bile.... -
bencede w800i al
ama yinede sen bilirsin
-
arkadşlar bu hafta alacağım ikisinden biriisini
w800 de program kurup kaldıramıyormuyum anlayamadım -
w800 desymbyan yok
yani proğramla alakalı bişey yok
bilgisayarın ve internetin varsa
6681 al
6680 yazmışsın paran varsa onu da alabilirsin ama
6681 le özellikleri ve görünüşü aynı
biraz fiyatı fazla
6680 w800den çok üstün bence!!! -
w800i al kesinlikle bu arada herkes bu 6680 ni soruyo
bence fiyatı çok abartı w800i ye göre tek artısı program -
6681 -
Yaw herkes farklı olarak symbiandan bahsediyor.Allah aşkına faydalı olan kaç tane symbian programı kullanıyorsunuz? W800 'e zaten jar uzantılı her şeyi yükleyebiliyorsunuz. -
w800i -
w800i almalısın
symbianda kullanmak istediğin msn-tam ekran video-tam ekran resim-sınırsız video kayıt,resim video efekt çerceveleri-dosya şifreleme vb mevcut
eksik smart movie kullanamazsın mesela
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X