Şimdi Ara

Sony Turkiye Bize yamuk yaparmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar E3 2005 ten beri gece gunduz Ps3 u bekliyorum ve sadece 35 gun kaldi > Cok merak ediyorumda Sony Turkiye 23 Mart ta Ps3 u Turkiyeye sokacakmi ? (malum uretim sikintisi var 1 milyon toplamda dagitilacak avrupa asia ve diger taraflara) umarim 23 martta gelir 2 seneden fazladir para topluyorum ve hersey hazir sadece gelmesini bekliyorum > bu arada su 65 nm islemci olayini cok sıkıntı yapıyordum kendıme ama dusununce 2009 gıbı felanda ıslemcılerı 45nm olur dedım kendı kendıme yanı daha fazla beklemek ıstemıyorum nasıl olsa dogubank vs den almıyacagım ıcın 2 yıl garantımde olacak varsın 95nm lı ıslemcım olsun :)

• Bence 23 mart ta TR ye Ps3 gelmiyecek herkez şapa oturacak

Sonra Sony açıklama yapıcak 1 ay sonra gelicek,1 ay geçicek, 2 ay sonra çıkacak diyecekler anca yaza buraya gelmiş olur
  • 65nm neden sıkıntı oluyor? Sana değil Sony'e sıkıntı oluyor aslında

65nm işlemciler stabil çalışacak, lakin PS3'ün ısınmadan kaynaklanan bir donanım problemi yok zaten. 65nm'e geçişin temel nedeni (muhtemelen) ileride çıkacak slim modellerde bu işlemciyi kullanmak ve üretim maliyetini azaltmak. Fiyata da büyük ölçüde yansımayacağı için, biliyorsunuz Sony her sattığı üründe ortalama 200$ zarar ediyorken büyük bir indirim beklenemek saçma olur, son kullanıcı çerçevesinden değişen birşey olmuyor.
  • Ps3'ün 23 Mart'ta geleceğini hiç sanmıyorum. Bence hiç umutlanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Bence 23 mart ta TR ye Ps3 gelmiyecek herkez şapa oturacak

Sonra Sony açıklama yapıcak 1 ay sonra gelicek,1 ay geçicek, 2 ay sonra çıkacak diyecekler anca yaza buraya gelmiş olur

bncede gelmez sen en iyisi yurtdışındaki tanıdığın varsa söyle ordan aldır yksa çok beklersin
  • Abi bekleme 65nm için... Neden bekliyorsun ki? Söylediğim gibi işte, kullanıcıyı etkileyen bir durum yok 65nm de.
  • 65nm 360 için beklenesi bir özellik çünkü işlemcinin stabil sıcaklıkta çalışması 360 için önemli fakat 65nm ve 120gb hdd ile gelecek olan versiyonun fiyatı bir ps3 fiyatına yaklaşacaktır. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. PS3 için 65nm çok da önemli değil, yani kullanıcı için olsa da olur olmasa da olur gibi bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 martta gelmeyeceği kesin tahtakale piyasası da bunu biliyor ve 23 martta çıkmadıgında fiyatları yükseltmeyi düşünüyolar
  • Mayısta falan gelir Wii Türkiye'ye Avrupa ile aynı anda geldi çünkü wii üretim sıkıntısı yok ve ucuz(normalde).Ama Ps3 pahalı bir makine üretim sıkıntısı olduğu için o parayı verebilecek ülkelere gider önce Türkiyede herkes Ps3 alamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Bence 23 mart ta TR ye Ps3 gelmiyecek herkez şapa oturacak

bncede gelmez sen en iyisi yurtdışındaki tanıdığın varsa söyle ordan aldır yksa çok beklersin

Bana söylüyorsan bende zaten PS 3 var

• Sony türkiye yamuk yaparmı yapar valla

Şaka biyana merak etme bikaç bin adet, büyük illerde belli mağazalara dağıtımını yapar. 1 milyondan bikaçbin kapmasını bilirler, sende bu kadar yakın takip ediyorsun e alırsın artık birtane.
    Ayrıca 23'ünden sonra sorun yok, 23ünden sonra avrupayada haftalık sevkiyat yapcaklar. Haliyle 23ünde de sonrasındada legal ps3 bulabilirsin ülkemizde de
  • gelecekdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

Sony türkiye yamuk yaparmı yapar valla

Şaka biyana merak etme bikaç bin adet, büyük illerde belli mağazalara dağıtımını yapar. 1 milyondan bikaçbin kapmasını bilirler, sende bu kadar yakın takip ediyorsun e alırsın artık birtane.
    Ayrıca 23'ünden sonra sorun yok, 23ünden sonra avrupayada haftalık sevkiyat yapcaklar. Haliyle 23ünde de sonrasındada legal ps3 bulabilirsin ülkemizde de

Gelmesine gelir şimdide var zaten ama sorun fiyat
  • avrupa ya konsol yettiği zaman sıra tr ye de gelecektir,ama önceliği tabiki avrupaya verirler..Türkiye ye gelse dahi ilk başlarda çok miktarda olacağını sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 16 Şubat 2007; 1:05:18 >
  • gelince sony distrübitör lü büyük bir mağazadan almayı düşünüyorum (gelirse)
  • amerikada bu alet fiyasko oldu zaten biliyosunuz.wii tokatladı makinayı.sony bencede avrupa için çok bişey beklemesin.kaldı ki türkiyenin ps3 sevgisinin farkındalar... her şekilde bize gelicek kafanızı pek yormayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

amerikada bu alet fiyasko oldu zaten biliyosunuz.wii tokatladı makinayı.sony bencede avrupa için çok bişey beklemesin.kaldı ki türkiyenin ps3 sevgisinin farkındalar... her şekilde bize gelicek kafanızı pek yormayın.

bencede en başta ben varim
    adim soner millet sony diyo yillardır

• Gelmezsede artık şaşırmamanız ,doğal karşılamanız lazım..Bunca zaman sonra alışmış olmanız gerek
  • Sony ülkemiz pazarına kesin girecektir ama kopya oyun olanagı olmadıkca ilgi gorecegini hic sanmıyorum.
  • ps2 avrupa ile aynı andamı gelmişti türkiyeye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.