Kolay gelsin herkese iyi forumlar yaklaşık 3 gündür rainbow 6 oynarken oyundan attı beni tekrardan giriş yaparkende ekranda bi tarz kare kare şeyler çıkmaya başladı masaüstündee veya google chrome içinde sorun yok video falan izleyebiliyorum youtube da gezebiliyorum ama başlat menüsünde de ekranda böyle kare kare pürüzler var ve bütün oyunlarımda bu şekilde karelik oluyo girince ekran kartım mı yanmıştır acaba sistemsel midir yoksa bilgisayarcıya falan götürmeli miyim yardımcı olabilir misiniz |
Sorun çözümü için yardım lazım
-
-
-
-
Ekran kartının ısınısını vb şeyleri kontrol ettin mi hiç? Sadece oyunlara girerken mi yapıyor bunu?
-
Microsoft Download CenterDownload and Install DirectX9 End User Runtime | Install DirectX, DX9https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
DirectX Güncelle belki sorun çözülür.
-
Grafik kartı chipi soğuk lehime düşmüş olabilir. Profesyonel bir servise götür derim.
-
Bir arkadaşımda 8800 GTS vardı. Aynı bu şekilde görüntü veriyordu, bir süre sonra karıncanmalar arttıp gökkuşağı gibi oluyordu.
Sorun ekran kartının üzerindeki kondansatörlerde imiş. 3-4 tanesini değiştirince düzelmişti.
Ekran kartınız nedir hocam?
-
Sadece oyunlari actigimda ve başlat menüsü açtığımda bu halde chome açıp film vs izleyebiliyorum youtube da falan sorun yok nvidianin kendi uygulamasini açtığımda da aynı sorunu yapiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim hocam değişen bir şey olmadı
Eski sekment bi cihaz 940m var icinde laptop ama şimdiye kadar beni cok idare etti yadigar oyun içindeyken bir annda gitmesi beni cok telaslandirdi çünkü suan durumum iyi değil idare etmesini istiyorum biraz daha ama çözümünü kendim bulamadım hocam
Deniyim hocam servisciye götürmek mantıklı derseniz götüreyim
Götürün hocam en mantıklısı da bu zaten.
Benzer içerikler
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- kulaklıktan cızırtı gelmesi
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- silinen dosyaları geri getirme
- suya düşen telefona mucize çözüm
- zyxel modem kurulumu
- dlss nedir
- internet hızlandırıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X