Bildirim
Sorunlu Mercedes
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Önceki kasa e270 Cdi ve guncel c220 Cdi in motorları sorunluydu. -
Forumda attraction'u bu konuya davet etmek lazım.
Hatırladığım kadarıyla CLS'nin 2-3 defa direksiyonu elinde kalmış ve şanzımanı değiştirmiş.S500'le de ilgili sorunlarını anlatıyordu ama tam hatırlamıyorum.
Sorunsuz araba yoktur. -
Yıldızlar da kayar. -
sorunlu mercedes yoktur. bakımı ihmal edilmiş mercedes olabilir. sorun çıkaranlar bakımları zamanında yapılmamış olanlar. 1955 model bir mercedesin dahi parçası yetkili servise gidildiği takdirde belli bir süre zarfında temin edilir. "parçası yok" denmez. en eskisinden en nadir üretilmiş olana kadar sorunsuz destek mercedesi mercedes yapan en önemli özelliklerden biri. -
genede en az sorun mersedeste galiba... -
quote:
Orijinalden alıntı: strify
Forumda attraction'u bu konuya davet etmek lazım.
Hatırladığım kadarıyla CLS'nin 2-3 defa direksiyonu elinde kalmış ve şanzımanı değiştirmiş.S500'le de ilgili sorunlarını anlatıyordu ama tam hatırlamıyorum.
Sorunsuz araba yoktur.
Onun merso garajda yatmamışmıydı bir süre? -
Mercedes'ler genel anlamda oldukça sorunsuz araçlardır. Gerçi geçenlerde ilginç bir sorun yaşamıştım onu anlatayım :)
2000 model E200k ile yolda giderken kabin içine direksiyonun solundaki havalandırmanın içinden tıssssssssss diye bir hava sesi geliyordu. Ses gaza bastığım zaman kesiliyordu, gazdan ayağımı çektiğim zaman ise artıyordu. Götürüp baktırdığımda sesin far yükseklik ayarı düğmesinden geldiği anlaşıldı. Bunlarda farı aşağı yukarı hareket ettiren sistem havalıymış ve düğmedeki hava girişlerinden teki kaçırıyormuş. Sonuç 130tl civarı bir fiyata yeni düğme alınıp takıldı. -
Eh bi ağaç hep iyi meyve vermez illa ki içinden çürük çıkar.Önemli olan meyvenin tadıdır.
Mercedesin tadı da başkadır. -
A serisinin virajlarda özellikle devrilme riskinin olduğunu duydum bir çok yerden,hatta bu yüzden o modelde esp üzerinde durulmuş önemle. -
o araçların bir problemi varmış slalom da devrilmiş ve kronik bir sorunmuş o araçları piyasadan toplamış mercedes sorun düzeltmiş sonra -
vites kutusundan dolayı mercedes zor günler yaşıyor muş -
a serisi geyik testini geçemedi . Ama 30 gün içerisinde motorun ağırlığını daha merkeze kaydıran ve arka süspansiyonları sağlamlaştıran bir sistem yaptılar . Arkadan iten dışında üretemiyorlar diyebiliriz . benim yaşadığım bir sorun da yeni c serisinde belirgin bir rüzgar sesi içeri alması oldu . Hoş değişti kapı :)Aslında sorunsuz araçlar ama sağlıklı kullanamıyoruz ki -
E270 cdi lerin birde beyin problermleri vardı.
Araba durduk yere tuhaf şeyler yapıyordu kendi kendine. -
Bakımlı bir mercedes olduktan sonra sorun yaşamazsınız.Ben 1990 modelini kullanıyorum daha alt modelini kullananlarda var pek sorun yaşamıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
a serisi geyik testini geçemedi . Ama 30 gün içerisinde motorun ağırlığını daha merkeze kaydıran ve arka süspansiyonları sağlamlaştıran bir sistem yaptılar . Arkadan iten dışında üretemiyorlar diyebiliriz . benim yaşadığım bir sorun da yeni c serisinde belirgin bir rüzgar sesi içeri alması oldu . Hoş değişti kapı :)Aslında sorunsuz araçlar ama sağlıklı kullanamıyoruz ki
1997 ilk çıkdığında esas ESP A Class mecburen takıldı o zamanlar araç başı 3000 DM MB fazla mal oldu bu sebepden 3 ay geçikmeli piyasaya sürüldü.
J.Schrempp zamanı bütçe kısmalardan ms. ilk çıkan W/S 211 epey sorunluydu, ne kadar güzel yol tutuşu olsada her zaman masraflı araçlardır hele Garantisi bitmişse. Belki başka bi markada o kadar iyi konfor bulunmaz ama bunlar gibide sorunlarıda yokdur şimdi sıralasam epey uzun liste olur, hatta çok kişi böyle sorunların olmasını inanamaz. Yanlız yinede hanımın C Classını veya başka bi aracı zor kullanıyorum E Classa insan alışınca aralarında bilen çok konfor farkı var.
-
w124 kasa sanırım manda kasa olarak tabir edilen e200 ler. Dizel bir manda kasa düşünüyordu akrabam. Sorunsuz olsa bir manda kasa yağ değişim fiyatları, triger kayışı gibi 3-4 yılda bir yapılan bakım fiyatları ne kadar acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: RaptorFX
w124 kasa sanırım manda kasa olarak tabir edilen e200 ler. Dizel bir manda kasa düşünüyordu akrabam. Sorunsuz olsa bir manda kasa yağ değişim fiyatları, triger kayışı gibi 3-4 yılda bir yapılan bakım fiyatları ne kadar acaba?
lüks araçların eski modellerini almanızı tavsiye etmem. yedek parça fiyatları çoğu kişinin bütçesini sarsacak kadar yüksektir. yüksek olmasının da bazı sebepleri var. haklı sebepleri var yani. mesela 50 yaşında bir mercedesin orjinal triger kayışını bulmanız hiç sorun değildir. çünkü stoklarında ürettikleri bütün araçların yedek parçalarını tutarlar. özel üretim olanların bile. 50 yıl sonra bile parça sıkıntısı çekmezsiniz.
tamamen kişisel fikrimi söyleyeyim. ben olsam mercedesi sıfır kilometre alırdım. eğer alamıyorsam o zaman yerli araçlara yönelirdim. gerçi mercedesin de eski modellerinin çok bakımlı olanları var. 80li yılların modelleri bile günümüz araçlarından daha konforlu. 90lı yılların mercedes modelleri 2000li yılların diğer orta sınıf araçlarından daha güvenli. adam hava yastığını hangi yılda aracına koymuş? googledan bir bakın. temizini çok araştırıp bulursanız olabilir belki de bilmiyorum. bugüne kadar lüks aracın eskisine hiç binmedim.
-
C 220 cdi ın ne sorunu var? Etrafımda kullanan arkadaşlar var, önlem alabiliyorsak önlem alalım....
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
Önceki kasa e270 Cdi ve guncel c220 Cdi in motorları sorunluydu.
-
Bence müşteri kitlesiyle çok alakası var. Mercedes alan kişiler genelde orta yaşlı ve sakin kullanan insanlar. Sakin kullanılan bir araç tabi daha az sorun çıkartır. Mercedeslerde hor kullanıma çok uygun değil bence. Attraction da sert kalkışlar yaptığından bahsediyordu ve çok sorun çıkardığı için mercedesini satmıştı diye biliyorum.
Benzer içerikler
- dunlop nerenin malı
- ziebart araç ses yalıtımı fiyat
- nissan qashqai 1.5 dci yakıt tüketimi yorumları
- mercedes b 160 kronik sorunları
- passat b8 triger seti ne zaman değişir
- seat fiyat listesi 2025
- volkswagen fiyat listesi 2024
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- audi q4 fiyat listesi
- araç kamerası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X