Şimdi Ara

Sosyal fobinin ilacı testosterondur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılların kronik sosyal fobilisiyim türlü ilaçlar denedim olmadı tek çözümü kendim buldum. Testosteron. erkeklik hormonu olan bu hormon insana erkeksi bir cesaret katıyor. yükseltmenin yoluda masturbasyonu bırakmaktan ve spor yapmaktan geçiyor. deneyin göreceksiniz.

ve iddia ediyorum sosyal fobisi olan erkekler çok fazla masturbasyon yapıyordur sakalları seyrek çıkıyordur veya boyu kısadır. kadınsı bir ürkekliği vardır içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 6 Haziran 2021; 16:5:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok saçma

Sosyal fobinin tek nedeni ailenin yetiştirme şekli,çevren,yaşadığın olaylardır.Bir insan genetik olarak sosyal fobili,özgüvensiz olmaz öyle bir gen yok yani.Çevresel koşullar oluşturuyor bunu

• 0 okuma 0 bilgiyle saçma tespitlerinizi yazmayın her yere.

sosyal fobi dediğin şeyin altyapısıyla ilgili gram fikrin yok, belli ki 1 tane kitap okumamışsın bu konuda.

boyum 1.93, hayvan gibi de sakalım var, mastürbasyon haftada 1 kere bazen ayda 1 .kafaya bak ya, bak bak testesteronmuş sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 6 Haziran 2021; 16:43:22 >
  • Tecrübedir. Hayatta tecrübe, insanda tecrübe her şeyi öğretir.

Şu koca dünya dediğin yerin bir oyun sahnesi olduğunu görünce fobi falan kalmaz merak etme.  

• Yorumların hepsi yanlış neredeyse

Sosyal fobinin bir çok farklı sebebi var

Beynin fiziksel yapısı vs vs. Her kafadan ses çıkmasın lütfen  

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

0 okuma 0 bilgiyle saçma tespitlerinizi yazmayın her yere.

sosyal fobi dediğin şeyin altyapısıyla ilgili gram fikrin yok, belli ki 1 tane kitap okumamışsın bu konuda.

boyum 1.93, hayvan gibi de sakalım var, mastürbasyon haftada 1 kere bazen ayda 1 .kafaya bak ya, bak bak testesteronmuş sorunu.

spor yap yazılım öğren kitap oku günde 2lt su iç meditasyon yap

1 yıl sonra elon musk gibi olacaksın  

• Sosyal fobinin tek nedeni yoktur, genel olarak kökü aileye dayansa bile fizyolojik olarak birçok sebebi olabilir, arkadaşın testesteron demesinin sebebi, testesteron hem dopaminle doğru orantılı hem de insan davranışında büyük rol oynayan bir hormondur. Mastürbasyonu bırakmış biri olarak sosyal fobimi çözmedim belki ama gereksiz kaygılarımdan ve korkularımdan kesinlikle kurtuldum ve eskiye göre çok daha rahat davranıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal fobi nasıl yenilir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam mastürbasyonun bu kadar mı etkisi var? Dh dışında hiç bırakmayı düşünmemiştim, günlerdir burda herkes çok övüyor. Ben de bırakacağım

• adebisimisali A kullanıcısına yanıt
    Mastürbasyon testesteronu düşürür ve ayrıca yarattığı etki uyuşturucu gibidir, bu etkiden sonra beyin reseptörlerini duyarsızlaştırır ve bu sen hiç farkında olmadan seni kaygılı biri yapar, ağlamaklı ve zayıf hissettiğin bir hale bürünürsün.

Ben kesinlikle bırakmayı öneriyorum, ben aylarca denedim ve sonunda kurtuldum, ipler kendi elimde gibi hissediyorum, gerçekten ne istediğimi daha iyi biliyorum ve eskiden birinin yanına gidip bir şey söylemeye bile çekinirdim şimdi hiç umrumda olmuyor ne olacak ki diyorum, gereksiz yere kaygılanmıyorum çünkü beynim doğru çalışıyor. Denemeni öneriyorum, beyin kimyasını etkileyen şeyler çok hafife alınıyor ama alınmamalı, her şey özünde bir beyin sorunu, çözümleri de ona odaklanarak sağlanabilir.

• Tamam hocam bugün son kez yapıp yarın başlayacağım :d

• Testo insani olduren bir hormondur
    Erkekler daha az yasar
    Koronadan bile erkekler daha cok ölür.

• Tabi biraz abartmışım tek neden diyerek ama genel olarak en etkili sebebin bu olduğunu düşünüyorum.Hem mastürbasyon testosteron düzeyini düşürmez

@dondraper @fehlen

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

spor yap yazılım öğren kitap oku günde 2lt su iç meditasyon yap

1 yıl sonra elon musk gibi olacaksın  

Alıntıları Göster

sabah 5 te de kalkarsa 1 yıl değil 6 ay da elon musk gibi olabilir hocam 

• "Sosyal fobi" denilen şey, aynen şizofreni gibi psikiyatrik bir rahatsızlıktır. İlaç tedavisi gerekir.

• Şöyle söyleyeyim eğer öz güvenin ağrılık kaldırmak ve cinsel olarak kendini bir süre kontrol edebilmek gibi basit bir iki şeyle artıyorsa inan ki onun gibi basit gibi şeylerden yerle yeksan olur; o yüzden özgüvenini daha sağlam ve kaliteli temeller üzerine oturtman lazım.

• Kadınların hepsinde sosyal fobi varmış da haberim yokmuş

• Haklısınız hocam.

Bir ara ileri seviye nofap yapmıştım. 3 aya yakındı.

O zamanlar bana cesaret geldi. Dışarıda türlü çeşitli yerlere cv dağıtıp iş başvurusuna gitmiştim. En son bir yerde işe girdim orda da 2,5 ay çalışmıştım.

Çalışırken son zamanlarda üzüldüğüm ve sinirlendiğim olaylar yaşamıştım ondan nofapı bozmuştum.

Devam etsem çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 14 Haziran 2021; 21:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Çok saçma

Sosyal fobinin tek nedeni ailenin yetiştirme şekli,çevren,yaşadığın olaylardır.Bir insan genetik olarak sosyal fobili,özgüvensiz olmaz öyle bir gen yok yani.Çevresel koşullar oluşturuyor bunu

Genetikle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Babam mesela ergenken çok sessiz biriymiş. İş hayatına baslayınca açılmaya baslamış. Bende sessiz biriyim. Tabii çevreyle de alakasi var. Bence gende varsa sırf gende var diye kesin öyle olmuyorsun ama çevre müsaitse genetik yatkınlığında olduğu için oluyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.