Şimdi Ara

Sözelde İlk Yüze Girebilmek(Oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
18.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok gereksiz bir konu açıyorum farkındayım ama, eğer olur da başarabilirsem 3 ay sonra bu konuyu hortlatıp mutlu olmayı planlıyorum Eşit ağırlığım aslında. Burs alabilmek için istiyorum bunu. Sayısalda ancak 490la ilk yüze girilebilinirken, sözelde geçen yıl 460 civarı bi ham puanla ilk yüze girilmiş.Edebiyat ve coğrafyam çok iyi. Tarihim orta, felsefe grubu kısmım ise 0. Bakalım. Hepinize başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earane -- 21 Temmuz 2011; 14:25:47 >

• Kolay gelsin. İyi bir tm'cinin yapabileceği bir iş ama tabi sıfır felsefeyle de olmaz bu iş. Ben de geçen sene sonuçlar açıklandıktan sonra keşke girseydim demiştim, tmde 125., dilde 145.likte kalmıştım, belki sözelden başarabilirdim
  • Teşekkürler Tabi felsefe de çalışacağım, hatta "psikolojiye giriş" konusu bitti Yıllar önce görmüştüm sosyoloji ve psikoloji okulda, hatırlayabileceğime inanıyorum. Umarım olur. Senin derecelerin de harikaymış, Galatasaray Hukuk ya da Boğaziçi İşletme'de olduğunu tahmin ediyorum Tebrikler.
  • Teşekkürler. Tahminler de gayet isabetli, gs'deyim

Geçen sene tmci olup sözelden deneyen pek çok arkadaşım başardı, çok üzerine düşmesen bile, özellikle iyi bir ygs performansıyla pek tabi ki yapabilirsin, ki sen zaten giriş yaptım bile diyorsun
  • Şunuda unutmayın Alan Dısı tercih yapıyorsunuz Sözel bölümden 30 binden alan bi bölüme tm ci en az 23 bin olarak girebilir
  • Ve buyur arastırırken gördüm 502.517 puanla 415. Olabiliyorsun Ts 1 de 2010 a göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 12 Nisan 2011; 15:15:07 >
  • Sağ ol verdiğin bilgiler için Ama ben sadece burs için sözele gireceğim, sözelde istediğim bir bölüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earane -- 12 Nisan 2011; 15:49:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 sorudan 5-10 arası hatayla olunabiliyor sanırım.Burs ham puan türünde ilk 100'e girenlere mi veriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

90 sorudan 5-10 arası hatayla olunabiliyor sanırım.Burs ham puan türünde ilk 100'e girenlere mi veriliyor?

ben yerleşince veriliyor diye biliyorum.
  • KYK bursu icin ham puanda ilk 100'e girmek gerekiyor arkadaslar, yerlesmenin de okul puaninin da bir onemi yok.
  • Benim de çok fena içimde kaldı bu olay, keşke lys4 e girseymişim diyorum, 240 yerine 720 alacaktık burs olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilkq

Benim de çok fena içimde kaldı bu olay, keşke lys4 e girseymişim diyorum, 240 yerine 720 alacaktık burs olarak.

dostum senin kazandığın burs ne bursu.hangi başarı kriterini tutturdun merak ettim :) ilk binle ilgili falan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

quote:

Orijinalden alıntı: anilkq

Benim de çok fena içimde kaldı bu olay, keşke lys4 e girseymişim diyorum, 240 yerine 720 alacaktık burs olarak.

dostum senin kazandığın burs ne bursu.hangi başarı kriterini tutturdun merak ettim :) ilk binle ilgili falan mı acaba?

başbakanlık bursu. başarı kriteri ne bilmiyorum.
  • Benim de hedef ilk 500.Başarılar hocam
  • İstediğini elde edersin umarım, sonuçlar açıklandığında yazarsın buraya
  • benim de aynı bu şekilde bi fikrim var ama kyk'yı aradım burs kazanmak için illaki o bölümden tercih yapman gerek dediler resmen dumur oldum ama umarım orda çalışan kadın yanlış biliyordur. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
  • Hedef ilk 30.000 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khomaniac

benim de aynı bu şekilde bi fikrim var ama kyk'yı aradım burs kazanmak için illaki o bölümden tercih yapman gerek dediler resmen dumur oldum ama umarım orda çalışan kadın yanlış biliyordur. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Kendi alanı haricinde ilk yüze girip burs alan tanıdıklarım var. Umarım kadın yanlış biliyordur
  • o tanıdıklarınla bi konuşsam fena olmazdı :D
  • Ts 1'de 30., Ts 2'de 38. olmuşum. İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.