slm arkadaşlar bnde 256 adsl ve e-con ethernet modem var şimdi bn bu splitter a modem dedii yere modemi phone dedii yere telefonu line a da hattı takıorum ama internet çalışırken telefon çalışmıor çevir sesi gelmior bunu nasıl düzeltebilirim? 1 hafta öncesine kadar yine aynıydı sorun yoktu ne zaman modemin fişini çekip tekrar taktım o zmn olmaya başladı.
Splitter pasif elemanlardan oluşan bir filtre devresidir. Fiyatı da pek pahalı bişiler değil, US$ 5-8 arası olabiliyor. Bir ihtimal splittteriniz bozulmuş. 2. bir splitter alıp bağlantılarına dikkat ederek takıp onu deneyin; zannederim sorun çözülecektir...
Benimde ev telefonumda aynı sorun oluyordu. 3 tane splitter 3 ayrı modemle denedim yine aynı sorun oldu. Meğersem telefondanmış sorun.Yni telefon aldım düzeldi.
Bendede aynı sorun olmuştu neyseki telefonu kullanmıyorum umursamadım valla... Muhtemelen rutubetten etkilenmiş olabilir sp..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme