Şimdi Ara

Spor ve Fitness Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür fitness a gidiyorum deneyimli arkadaşlara bir kaç sorum olucak en başta boyum 1.82 kilom 94 ki bu sebeple ilk önce yağ yakmaya ve bel çevresini daraltmaya bakiyoruz bel çevrem 107 cikti fakat 2 günde hocanin dediklerini yaptiğimda şuan 3.gündeyim ve spora gidemedim bel çevremde acayip bir ağri var yatakta doğrulamiyorum bile ilk gün 40 mekik çektim 2.gün 10 tane zor çekebiliyordum sizce bu sebepler normal mi deneyimli arkadaşlari bekliyorum

• up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty2121

up up up
    Hocam yorgunlukların normaldir. 10 çekemiyorum dediğin gün 12 tane çekmek için gayret et. Son 3 tane çektiğin, ileride belki de 100 lerce çekeceğin mekiğe denk.
    Git gide o sayı artacak.
  • ADEVAN A kullanıcısına yanıt
    hocam ben normalde 10 tane cekemezdim mekik ilk gün nasil olduysa 40 cektim
  • Hoca bayansa ilk günde 40 normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso1975

Hoca bayansa ilk günde 40 normal

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

quote:

Orijinalden alıntı: yaso1975

Hoca bayansa ilk günde 40 normal

Alıntıları Göster
    6.cı ayıma girdim bende bile ağrılar oluyor 15 kilo felan verdim şekle sokuyorum yavaş yavaş şuan göğüslerim sırtım ve karın kaslarım ağrıyor performans düştü birazda ek besin istiyor vücut kreatin,protein almam gerekicek

• yaso1975 Y kullanıcısına yanıt
    yok be hocam tek tük bayan var zaten kaldi ki hoca hic sanmiyorum :D hoca erkek olmasina rağmen adam gaza getiriyor her neyse varmi bir çözümü bilmiyorum halen ağriyor ki bugün spora gidicem tekrar
  • quote:

yok be hocam tek tük bayan var zaten kaldi ki hoca hic sanmiyorum :D hoca erkek olmasina rağmen adam gaza getiriyor her neyse varmi bir çözümü bilmiyorum halen ağriyor ki bugün spora gidicem tekrar
    Öncelikle spora 2 günde 1 git.
    Gidince 10dk kardiyo yap. Sonra hocanın yazdığı fitness programına geç. (Geçmeden önce mutlaka esneme hareketleri yap yoksa her yanın ağrır.)
    Programda twist yoksa mutlaka yap. Şu alet :http://resources.sport-tiedje.com/bilder/everlast/weiteres/twistboard_detail.jpg
    Bitince 20dk daha kardiyo yap.
    Bu şekilde yağ kütlen azalırken, kas kütlen artacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Öncelikle spora 2 günde 1 git.
    Gidince 10dk kardiyo yap. Sonra hocanın yazdığı fitness programına geç. (Geçmeden önce mutlaka esneme hareketleri yap yoksa her yanın ağrır.)
    Programda twist yoksa mutlaka yap. Şu alet :http://resources.sport-tiedje.com/bilder/everlast/weiteres/twistboard_detail.jpg
    Bitince 20dk daha kardiyo yap.
    Bu şekilde yağ kütlen azalırken, kas kütlen artacaktır.

Alıntıları Göster
    40 mekik çektirmemesi gerekirdi henüz.
    ısınınca geçer

• Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz aleti hoca günde 100 sağ 100 sol yaptiriyor dedim herhalde savaşa gidiyoruz günde 100 mekik cekeceksin diyor artik kardiyo yu 30 dk yapiyorum 15 dk bisiklet 15 dk koşu bandı koşu bandı tempo ya 6 ile başliyorum 10 da da koşu ile devam ediyorum yorulunca tekrar 6 ya düşüyor sonra biraz spor salonu icinde yürüyorum o kadar sonra başliyorum fitness a sizce doğru mu böyle olmasi
  • venom.X kullanıcısına yanıt
    hocam benim niyetim 3 ayda o kadar vermek yemek düzenimi kısmayi düşünüyorum karbonhidrat tüketmemeye çalişcam akabinde yaz aylari olunca daha iyi kilo veriliyor diyorlar doğruluğu ne kadar bilmiyorum ben zaten ramazan ayinda kafadan 6 7 kilo veriyorum hiç spor yapmaz iken
  • quote:

hocam benim niyetim 3 ayda o kadar vermek yemek düzenimi kısmayi düşünüyorum karbonhidrat tüketmemeye çalişcam akabinde yaz aylari olunca daha iyi kilo veriliyor diyorlar doğruluğu ne kadar bilmiyorum ben zaten ramazan ayinda kafadan 6 7 kilo veriyorum hiç spor yapmaz iken

hocam zaten ben 2 ay içinde verdim o kiloyu yağ oranını düşürdüm şimdi hacim kazanmaya çalışıyorum kilo vermek kolay yediklerine dikkat ediceksin 45 dk bisiklet 45 dk koşu 45 dk uzay bisikleti haftada 3-4 gün bunları yapıp birde haftada 2 gün 1'er saat yüzersen zaten verirsin ondan sonrası zor hacim kazanmak için yemen gerekicek ki vücudun şekle girsin bu işin önemli kısımları beslenme,uyku,antreman
  • venom.X kullanıcısına yanıt
    peki hocam dedikleriniz aklimda ona göre dikkat edicem şuan icin hedefim 3 ay icinde düzenli kilo vermek vücut sarkarsa cok kötü duruyor malesef ayni zamanda vücut caliscam cok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

quote:

hocam zaten ben 2 ay içinde verdim o kiloyu yağ oranını düşürdüm şimdi hacim kazanmaya çalışıyorum kilo vermek kolay yediklerine dikkat ediceksin 45 dk bisiklet 45 dk koşu 45 dk uzay bisikleti haftada 3-4 gün bunları yapıp birde haftada 2 gün 1'er saat yüzersen zaten verirsin ondan sonrası zor hacim kazanmak için yemen gerekicek ki vücudun şekle girsin bu işin önemli kısımları beslenme,uyku,antreman

Alıntıları Göster
    Kilo vermek kolay zor olan yağ yakmadır.Düzenli sporunu yaptıktan sonra vücutu şekle sokmak için bol protein içeren besinler tüketmelisin.Yumurta akı,saf tavuk eti,kuruyemiş vb...

• quote:

Orijinalden alıntı: RuhHekimi

Kilo vermek kolay zor olan yağ yakmadır.Düzenli sporunu yaptıktan sonra vücutu şekle sokmak için bol protein içeren besinler tüketmelisin.Yumurta akı,saf tavuk eti,kuruyemiş vb...

Alıntıları Göster
    ağırlığı da çalış azda olsa maksat olabildiğince kalori yakmak gerisi gelir istediğin kadar yemek yiyebilirsin ama bir kaşık şekerlede o kilo yerine gelir unutma şeker yememeye dikkat et onun yerine spordan çıkınca bir tabak meyve ye hem yağ yakımı kolaylaşır sonra yarım saat sonrada yemek yersin yağ oranınıda ayarla ne fazla olsun ne de çok az vücudun gereksinimi yani şeker yemede istediğin gibi evde tereyağlı kızartmalar yapıp yiyebilirsin ama sabahları kesinlikle tereyağlı yemek yeme ve hatta sabahları standart oranda ye kilo almanı sağlayan şeylerden biride bu olur sabah kahvaltısı çok fazla yersen kiloda veremezsin aksine alırsın antrenmana gelince hergün antrenman olmaz bir kaç hafta vücut alışsın birer gün arayla dinlenerek git sonrkendi bünyene göre istediğin zaman antrenman yapabilirsin vücut kendisi ister zaten severek yapmaya bak sporu devamlılıkta olursa kolayca istediğini yaparsın

• quote:

hocam dediğiniz aleti hoca günde 100 sağ 100 sol yaptiriyor dedim herhalde savaşa gidiyoruz günde 100 mekik cekeceksin diyor artik kardiyo yu 30 dk yapiyorum 15 dk bisiklet 15 dk koşu bandı koşu bandı tempo ya 6 ile başliyorum 10 da da koşu ile devam ediyorum yorulunca tekrar 6 ya düşüyor sonra biraz spor salonu icinde yürüyorum o kadar sonra başliyorum fitness a sizce doğru mu böyle olmasi

Fitness'tan sonra da kardiyo yapman lazım
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    tamam hocam 15 dk yeter mi bir de uzay bisikleti mi koşu bandi mi bisiklet mi yapiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

ağırlığı da çalış azda olsa maksat olabildiğince kalori yakmak gerisi gelir istediğin kadar yemek yiyebilirsin ama bir kaşık şekerlede o kilo yerine gelir unutma şeker yememeye dikkat et onun yerine spordan çıkınca bir tabak meyve ye hem yağ yakımı kolaylaşır sonra yarım saat sonrada yemek yersin yağ oranınıda ayarla ne fazla olsun ne de çok az vücudun gereksinimi yani şeker yemede istediğin gibi evde tereyağlı kızartmalar yapıp yiyebilirsin ama sabahları kesinlikle tereyağlı yemek yeme ve hatta sabahları standart oranda ye kilo almanı sağlayan şeylerden biride bu olur sabah kahvaltısı çok fazla yersen kiloda veremezsin aksine alırsın antrenmana gelince hergün antrenman olmaz bir kaç hafta vücut alışsın birer gün arayla dinlenerek git sonrkendi bünyene göre istediğin zaman antrenman yapabilirsin vücut kendisi ister zaten severek yapmaya bak sporu devamlılıkta olursa kolayca istediğini yaparsın

hocam sabahlari omlet 2 yumurta ile yiyorum bir kaç zeytin birde şekersiz çay 3 dilimde ekmek öğlen felan eğer bulursam haşlanmiş tavuk akşamda daha ziyade yememeye çalişiyorum meyve vs götürmeye çalişiyorum ne kadar doğru bilmiyorumda akşamlari meyve kuruyemiş(kuru üzüm badem fındık ceviz ici leblebi) ve yarim bardak yağsiz süt içiyorum sizce yeterli mi bu beslenme düzeni

• quote:

tamam hocam 15 dk yeter mi bir de uzay bisikleti mi koşu bandi mi bisiklet mi yapiyim

Eğer fitness'tan önce 30dk yapıyorsan 15dk yetmez. Fitness'tan önce yaptığın kardiyo vücudunun ısınması için. Yani onu 15dk bunu 30dk yap. Koşu bandı + uzay yap.
    Eğer kilo veremiyorsan arada kalan günlerde gidip sadece kardiyo yap.
    Ve tabi en önemlisi beslenme.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.