Şimdi Ara

Spora Başlayacağım Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, daha önceden milli yüzücü olarak bir spor geçmişim var fakat lise 2.sınıfta bırakmak zorunda kaldım, o günden bu güne kadar da bücut tipim kötüleşti, fitness a başlayacağım, bir çok yeri araştırdım kimse Online PT alma diyor, internette bulursun diyor ben de almamaya karar verdim fakat nadıl başlyacağımı bir türlü bulamıyorum yapacağım programı vb, burada bu konu hakkında bilgisi olan insanlar olduğunu gördüm, bana yardım etmenizi rica ediyorum, şimdiden çok teşekkürler.

Boy:1.85

Kilo: 84

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben genelde stronglifts 5x5 öneririm başlangıç için muazzam bir programdır.Sağdan soldan alınmamış cidden bu işin profesyonellerince hazırlanan bir program.Yeni başlayanlara önerilmez falan deniyor kimi kesim tarafından sana tavsiyem bu camiayı çok araştır çok okuman hareketleri doğru şekilde doğru ağırlık ve formla yaparsan hiç bir sıkıntı olmaz

https://www.sportsandmerits.com/makale/555-yeni-baslayanlar-icin-fitness-programi-stronglifts-5x5

program bu şekilde herhangi bir hareket veya hareketlerin yerini değiştirmemeni öneririm.Bu program büyük kas gruplarını çalıştırır bu sayeda mükemmel bir altyapı elde edersin.Program 12hafta sürüyor.Sonrasında nasıl bir yol izlemek istersen yardımcı olurum.Aklına takılan bir soru olursa sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.