Şimdi Ara

Spora yazıldım gitmeye çekiniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın 1inde üyeliğim başladı parayı da peşin verdim gitmeye hem çekiniyorum hem üşeniyorum.
    Bi gaz verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye çekiniyon ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Spora yazıldım gitmeye çekiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhaben

Niye çekiniyon ki.

Bilmem
    Ortam kafamda farklı canlanıyo heralde yabancı kalma korkusu gibi

• Yazı düşün Kızları düşün verdiğin parayı düşün.
    Keşke benimde vaktim olsa da spora gitsem.
  • Bende parasını peşin saydığım 6 aylık üyeliğimi harcadım. İlk 2 gün gittim baktım tek şişman benim herkes vücut kasmaya gelmiş, taş gibi kızlar, kadınlar, adamlar fitness yapıyor, bende amele gibi şişman hareketleri yapıyorum. 3.günde bıraktım bi daha canım gitmek istemedi. Millet bakıp bakıp duruyordu. Bence gösteriş budalası insanlardan kaçınarak kilo vermenin tek yolu eve koşu bandı almak. Onuda yer yok diye alamamıştık bilmiyorum nolacak nasıl kilo vericem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bende parasını peşin saydığım 6 aylık üyeliğimi harcadım. İlk 2 gün gittim baktım tek şişman benim herkes vücut kasmaya gelmiş, taş gibi kızlar, kadınlar, adamlar fitness yapıyor, bende amele gibi şişman hareketleri yapıyorum. 3.günde bıraktım bi daha canım gitmek istemedi. Millet bakıp bakıp duruyordu. Bence gösteriş budalası insanlardan kaçınarak kilo vermenin tek yolu eve koşu bandı almak. Onuda yer yok diye alamamıştık bilmiyorum nolacak nasıl kilo vericem...

Sen millete ne bakıyorsun keşke devam etseydin. Düzenli çalışmayla 6 ayda iyi sonuçlar elde ederdin. Tak kulaklığını giy kapşonlunu millet ne yaparsa yapsın.
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    kilo problemin çok mu?kaç yaşındasın ?kiloluysan kaç yaşından beri
  • Hocam mesela Suan gidersen 6 7 sonra denize girecegin zamani düşün.

• salona yazılmaya gerek yok aslında. amaç zayıflamaksa koşu yap, ardından mekik,şınav barfiks yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

Mirin Brah

• 1-) Kimse kaslı başlamaz.Herkes o evreden geçer
    2-) Bir süre sonra alışırsın ve vücudunda gelişmeye başlar
    3-) Varsa seninle gelecek bir arkadaşın beraber gidin.
    4-) Insanları takma.Kim ki onlar?
  • bende 1500 tl verdim 18 aylık. 2 aydır gitmiyorum ya. hele ağırlık çalışmaya çekiniyorum. gitsem koşuyorum o kadar
  • Milletin ne dusundugunu umursama.İlk gun herkes bakar ikinci gun bakar elbet ucuncu gun bakmayacaklar unutulup gidecek.Senin herkes bana mi bakiyor acaba ne dusunuyorlar derken adamlarin belki umurunda bile degil.O yuzden bu tip seyleri takma oraya gelen herkes vucut yapmis halde gelmemisler heralde illa bunun bir baslangici vardir.O yuzden takma milletin ne dusundugunu sadece spor salonu icin degil baska ortamlarda da ayni sekilde milletin ne dusundugunu umursama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke zamanım olsada bende gitsem fitnessa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

bende 1500 tl verdim 18 aylık. 2 aydır gitmiyorum ya. hele ağırlık çalışmaya çekiniyorum. gitsem koşuyorum o kadar

Gidin 1500 Tl yazık olmasın.
  • Bende seneye calisip kendi parami kazandigim zaman spor salonuna yazilmayi dusunuyorum.Sana gelirsek hic utanma cekinme git guzelce sporunu yap.O sana oyle geliyodur bana bakiyolar diye kimse de aaaa bak spor yapiyo diye kimse bakmaz merak etme.

• Bende gitcem ama hem ortamda canım sıkılır hem de ağrı olursa gündelik hayatı etkiler diye çekiniyorum. Üşengeçlik de var tabi. Ama bir arkadaş bulup gitcem. Hem eğlenceli olur, hem de ondan gaz alırım daha çok giderim.
  • İmkanm olsa şuan bende gitsem keşke. Çevremdeki bi spor salonuna gittim fiyat falan sormak için yazılma amacıyla gittim ama apaçi kaynadığını görünce vazgeçtim ondan başkada uygun fiyatlı bir yer bulamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.