Şimdi Ara

Spordan sonra neden kilo alıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar her spora gittiğimde bi girince bide çıkarken tartıluyorum. Spora girdiğimde 99.2kiloyken bugün çıkarken 99.7 kiloydum. Yani toplamda 435 kalori harcadım bide ağırlık çalıştım biraz neden zayıflamıyorum. Ben yardım edin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor yaparken su icmiyon mu birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreneticify

Spor yaparken su icmiyon mu birader

1.5 litre su içiyorum ? öyleyse 1.5 kg mi alıyorum sadece su'dan ozaman her spordan sonra 500-800 gram kadar zayıflıyorum?
  • 1kg yag yakmak yaklasik 7500 kalori yakmak demektir.Sporla zaten verecegin kilo bir sey degil onemli olan diyet.1 hafta adam gibi fiyet yap gunluk alman gereken degerden 500 kalori eksik ye her gun.1 hafta sonra tartil bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreneticify

1kg yag yakmak yaklasik 7500 kalori yakmak demektir.Sporla zaten verecegin kilo bir sey degil onemli olan diyet.1 hafta adam gibi fiyet yap gunluk alman gereken degerden 500 kalori eksik ye her gun.1 hafta sonra tartil bakalim.

sporu boşunamı yapıyorum ben işe yaramıyomu bu ? kalori yakma işi?
  • Diyelim ki günlük kalori ihtiyacın 3000.Sen günlük 2500 kalorilik yemek yiyip spor yapmadan kilo verebilirsin ya da 3000 kalori yiyip 500 kaloriyi sporda yakarak kilo verebilirsin.Ama sporun asıl amacı bu değil.Eğer spor yapmadan kilo verirsen çöp adam olursun kas falan kalmaz kötü bir vücudun olur.Sporu fit vücuda kavuşmak için yapıyorsun.Cardioyu öyle kalori yakmam lazım çok cardio yapmalıyım gibi düşünme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

Diyelim ki günlük kalori ihtiyacın 3000.Sen günlük 2500 kalorilik yemek yiyip spor yapmadan kilo verebilirsin ya da 3000 kalori yiyip 500 kaloriyi sporda yakarak kilo verebilirsin.Ama sporun asıl amacı bu değil.Eğer spor yapmadan kilo verirsen çöp adam olursun kas falan kalmaz kötü bir vücudun olur.Sporu fit vücuda kavuşmak için yapıyorsun.Cardioyu öyle kalori yakmam lazım çok cardio yapmalıyım gibi düşünme.

Mesela ben hem rejim yapıyorum mesela
    sabahları müsli yiyorum a
    ara öğün
    öğlen ekmeksiz tavuk bulgur pilavı
    ara öğün
    akşam yine tavuk yiyorum

ekmeği tamamen bıraktım. zaten 1 aya göre baya kilo verdim ama daha da düşmüyorum yani kilo vermem durdu gibi.

haftada 4 gün spora gidiyorum ben günde ortalama 420-460 kalori yakıyorum. Sonrası ise işte ağırlık yapıyorum. Aslında ağırlık yapmayı düşünmüyordum Ancak internette araştırdım ağırlık kaldırmak metabolizmayı hızlandırıyormuş bende başladım ağırlığa girmeye. Yani 2-3 ay sonunda göbeğim erise yeter bana birazda popom erisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo alınca yüz kilo alır mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.