Şimdi Ara

STATİON MURAT 124

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır forumun otomobil kısmını takip ediyorum aklımı çok kurcaladığı için konu açma ihtiyacı duydum. murat 124 ilanlarına bakarken şöyle bi araç gözüme çarptı station araçlara karşı özel bi ilgim vardır ve bu kasada ilk kez gördüm. bir tanıdığım lada olabileceğini söyledi ama emin değiliz bide sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
    1-aracın markası modeli nedir
    2-eğer ladaysa motor olarak murat 124le aynımıdır
    3-murat 124le farkları nedir

rengi ve station oluşu beni çok etkiledi almayı düşünebilirim bu soruları satıcıya sormak istemedim çok över diye :) yardımcı olursanız sevinirim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-stationwagon-zararina-satilik-396612261/detay

• Araç lada
  • Lada 1200 combi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegenoglu92

konu hakkında bilgisi olan yokmu

Yukarıda yazmışlar aracın ismini işte?
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    hocam marka modeli anladık araç hakkında bilgisi olanı soruyorum sonuçta farklı bi makine
  • Mevcut piyasa şartlarına göre fiyat resmen "sıcak fırsat".

Ancak normal bir ülkede 5-6bin anca ederdi.
  • Araç lada. Motor bloğu falan rus üretimidir dayanıklıdır ama bu modelin parcasini cok zor bulursunuz
  • Babamın ilk arabasıymış bunun açık yeşil rengi.Malesef ben doğmadan önce satmış Fotoğrafları daha duruyor
  • armstrong26 kullanıcısına yanıt
    hocam parça işi benimde aklıma takılıyodu istanbulda yaşıyorum güneşlide bikaç parçacıda bulunuyomuş
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam 5 bin etmesi gereken araçta 12 bin fiyat görünce ucuzmuş diyip heyecan yapıyoruz
  • parcsı yaygın merak etme.çoğu 124 ile aynı parcası hatta tıpatıp diyebilirim.
    ama ladalar fiatlara göre 1 tık daha fazla yakar ama sacı biraz daha kalındır.
  • quote:

birader dalgamı geçiyosun bu kopyala yapıştır yaptıklarını istesem googleye sorarım burda daha samimi cevaplar arıyodum boş yapma konuyla daha fazla uğraşma işine bak

Uğraştım o kadar çevirdim, en azından emeğe saygı beklerdim.
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam yarın aracı görmeye gidicem izlenimlerimi aktarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegenoglu92 -- 8 Şubat 2017; 19:14:19 >
  • Adam uğraşmış araştırmış soruna cevap vermiş teşekkür edeceğine üstüne üstün birde "boş yapma konuyla daha fazla uğraşma işine bak" demişsin çok biliyorsanız google'dan kendiniz araştırın insanları terslemeyin. Üyelik tarihiniz de yeni forumun kurallarına ayak uydurun.!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

Adam uğraşmış araştırmış soruna cevap vermiş teşekkür edeceğine üstüne üstün birde "boş yapma konuyla daha fazla uğraşma işine bak" demişsin çok biliyorsanız google'dan kendiniz araştırın insanları terslemeyin. Üyelik tarihiniz de yeni forumun kurallarına ayak uydurun.!

adamın çevirisi vikipedideki bilgilerin tamamını translateden geçirip buraya kopyala yapıştır yapmak ve bunu yapmasındaki amacın önceki entrylere baktığımızda dalga geçmek olduğu anlaşılıyodu. benim amacım ise vikipedi tarzı bilgilerden çok görmüş hatta belki bu araca sahip olmuş insanların fikirlerini almaktı entryleri en baştan okursanız anlarsınzı bunu hocam. üyelik açarken forum kurallarını okudum böyle bi madde yoktu.

Çeviriler translate çevirisi değildi. Bu forumda bu araca binmiş, etmiş kişi bildiğim kadarıyla yok. Ayrıca araç Murat 124 ile de çokça karıştırıldığı için ismini bile bilmediğiniz fikri doğdu bende. Yukarıda da ismi verilince herhalde bununla ilgili bir araştırma yapabilirsiniz diye düşündüm. Lada forumları var, aracın Lada 1200 olduğunu öğrenince buna göre bir araştırma yapabilir diye düşündüm.
    Sonra araç hakkında bilgi sorunca Wikipedia sayfasında Türkçe bilgi olmadığını görünce en azından ben çevirisini yapayım bir fikir olur dedim.
    Ama boş yapmışım.
    Forumda da kimseyle dalga geçmişliğim yoktur.

Ha illa kullanmış kişilerden tecrübe istiyorsanız şansınızıhttp://www.ladakulubu.com/index.php?act=idx sitesinde deneyin.
    Burada Lada 1200 kullanan kişi yok, varsa da ben bilmiyorum.

Edit: Wikipedia'dan yaptığım çeviride de zaten Lada ile 124'ün farkları genel olarak anlatılıyordu. Yani sizin sorularınızı da cevaplıyordu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 8 Şubat 2017; 20:29:4 >

• illa sw ve klasik olsun diyosan consul bak en azından parçası biraz daha yaygın
  • yegenoglu92 Y kullanıcısına yanıt
    İnsanlara saygı ile yanaşmayı forumun kurallarında değil orta okulda öğretiyorlar hocam, saygılar.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Boşverin hocam takmayın kafanıza günlük hayatımızda medeniyetsiz iyi niyetten anlamaz en önemlisi saygısız o kadar çok davar var ki burada bile görüyoruz.
  • Bende bundan vardı. Pcye geçince anlatırım. Cepten zor oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Bende bundan vardı. Pcye geçince anlatırım. Cepten zor oluyo

teşekkürler bekliyorum hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.