Şimdi Ara

Steam'de Cadılar Bayramı indirimi başladı: %90'a varan fırsatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam'de Cadılar Bayramı indirimi başladı: %90'a varan fırsatlar!

PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olan Steam'de yeni indirim dönemi başladı. Bu seferki indirimler Cadılar Bayramı başlığı altında geldi.

Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki hediyesi erişime açıldı

İndirimlere baktığımızda genel olarak Cadılar Bayramı konseptine uygun oyunlar indirime girmiş ancak konsept ile çok bağlantısı olmayan bazı popüler yapımlar da indirimde. İndirimlerin son tarihi 1 Kasım. Tüm indirimleri burada bulabilirsiniz, aşağıda da öne çıkan oyunları görebiliyoruz.

Steam Cadılar Bayramı İndirimi

• Çok kötü indirimler arkadaşlar. Etkinlik bile getirmemişler. İstatistik de vereyim: 2576 üründen yalnızca 98'i gerçekten indirim almış. Geri kalan 2478 oyun ya her bir veya iki ayda bir aldıkları standard indirimleri almış ya da geçmiş indirim dönemlerine kıyasla bindirim alarak daha yüksek fiyata satılır olmuş.

Üçün beşin hesabını yapmadan, ucuz ikame mallara yönelmeden rahat rahat alışveriş yapan arkadaşlara Allah daha çok versin ama memlekette 1 tl indirimli olduğu için A marketi yerine B marketine giden, 1 tl daha kâr edeceğim diye bir başka ürünü C ve D marketlerinden alan vatandaşların haberi televizyonda daha iki-üç gün önce yapıldı; biz de evde "vay be, bizden başkaları da varmış" diye izledik. Sonra da dedim ki kendi kendime, 15 yıl önce kriz yokken bile bu akımı başlatanlar Donanım Haber üyeleriydi; ekşisözlük'de "ölücü" diye de isim takmışlardı; şimdi memleket ölücü olmuş. Aralarında zamanında burun kıvırırken şimdi rekor indirim ve kupon/kampanya kovalayanlar varsa, isteyerek değil de zorunluluktan olduğunu anlamış olsa gerek.

Bu arada Epic Games'in geçen (e-mail bildirilerine kayıt olduğumuz için) verdiği 80 TL üzerindeki oyunlar için 60 TL'lik indirim kuponu olanlara da birkaç güne tarihinin geçeceğini hatırlatalım. Steam'de indirimle 102 TL'ye satılan Borderlands 3, Epic'te 42 TL'ye geliyor; yine de standard versiyon o fiyata alınmaz benden söylemesi. Onun yerine 20.7 TL 'ye bir başka looter-shooter olan full paket "Division 2 - Warlords of New York Edition" alabilirsiniz; ben yazın almıştım, hâla haftadan haftaya girerim. Veya silahsız looter arıyorum diyenler için yine full paket 23.30 TL'ye "Godfall Ascended Edition"ı değerlendirebilirsiniz.

Ben 3.96 TL'ye DISTRAINT 2 aldım, bu indirim dönemini de böylelikle kapadım. Yılbaşı indirimlerinde görüşmek üzere; en kötü kart toplar satarız.

Dlc'siz versiyonunun 20 Tl olması bile muhteşem bi fırsat. Yok bide DLC'li hali 20 lira olsun oldu paşam. Dolar olmuş 10 lira 20 tl'ye dünya üzerinde en ucuz mk 11 satılan yer Türkiye belki de bide bunu beğenmiyorsunuz. Populerliği neye göre düştü? Oyuncu sayısı neye göre düştü? Mk X'i bile hala oynayan sağlam bi kitle var buda öyle olacaktır. Ayrıca oyun en çok satan mk serisi oldu yanlış hatırlamıyorsam ve aylarca en çok satılanlar listesinde başı çekti oyun.

• popüler oyunlarda %90 olmasa da en az %60-70 indirim olsa iyi olur

• Dark Souls 3 indirime girseydi en azından.
    Doğru düzgün indirimde yok.

• Artık steam indirimleri de tatmin etmez oldu. Halbuki parayı hamuduyla götürüyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arion kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar mortal kombatı 20 liraya satıyor ? 20 liraya 250 gr kaşar anca alırsın farkında mısın ?

• MrCaner kullanıcısına yanıt

İyi güzel de hem o DLC'siz versiyonu, hem de artık güncelleme gelmeyecek diye biliyorum. Oyuna olan desteği kestiler sayılır yani. Ayrıca popülerliği ve oyuncu sayısı da çok düştü. Hikaye modunu bitirip, arkadaşlarınla oynayacaksan iyi fırsat. Onun haricinde çok beğeneni değilsen o kadar da iyi fırsat değil bence.

• Valla ben daha önceki indirimde Standart versiyonunu almıştım. Şimdi de 24 liraya ultimate versiyona çeviren eklentisini alıyorum. Fıstık gibi ultimate versiyon mk11 olmuş olacak. Oyuncu sayısı belki baştaki kadar yoktur ama zaten multi olmasa bile uzun süre kendini oynatacak oyun. Artı bu oyunu boşuna crackli de indirmeyi deneyecekler denemesin. 100 küsür gb ye yazık olur. İlk başta ben denemiştim oradan biliyorum :) Rpg vari bütün itemlar, puanlar, paralar vs ler sunucuda depolandığı için crackli olduğu zaman oyun tamamen çöp oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok kötü indirimler arkadaşlar. Etkinlik bile getirmemişler. İstatistik de vereyim: 2576 üründen yalnızca 98'i gerçekten indirim almış. Geri kalan 2478 oyun ya her bir veya iki ayda bir aldıkları standard indirimleri almış ya da geçmiş indirim dönemlerine kıyasla bindirim alarak daha yüksek fiyata satılır olmuş.

Üçün beşin hesabını yapmadan, ucuz ikame mallara yönelmeden rahat rahat alışveriş yapan arkadaşlara Allah daha çok versin ama memlekette 1 tl indirimli olduğu için A marketi yerine B marketine giden, 1 tl daha kâr edeceğim diye bir başka ürünü C ve D marketlerinden alan vatandaşların haberi televizyonda daha iki-üç gün önce yapıldı; biz de evde "vay be, bizden başkaları da varmış" diye izledik. Sonra da dedim ki kendi kendime, 15 yıl önce kriz yokken bile bu akımı başlatanlar Donanım Haber üyeleriydi; ekşisözlük'de "ölücü" diye de isim takmışlardı; şimdi memleket ölücü olmuş. Aralarında zamanında burun kıvırırken şimdi rekor indirim ve kupon/kampanya kovalayanlar varsa, isteyerek değil de zorunluluktan olduğunu anlamış olsa gerek.

Bu arada Epic Games'in geçen (e-mail bildirilerine kayıt olduğumuz için) verdiği 80 TL üzerindeki oyunlar için 60 TL'lik indirim kuponu olanlara da birkaç güne tarihinin geçeceğini hatırlatalım. Steam'de indirimle 102 TL'ye satılan Borderlands 3, Epic'te 42 TL'ye geliyor; yine de standard versiyon o fiyata alınmaz benden söylemesi. Onun yerine 20.7 TL 'ye bir başka looter-shooter olan full paket "Division 2 - Warlords of New York Edition" alabilirsiniz; ben yazın almıştım, hâla haftadan haftaya girerim. Veya silahsız looter arıyorum diyenler için yine full paket 23.30 TL'ye "Godfall Ascended Edition"ı değerlendirebilirsiniz.

Ben 3.96 TL'ye DISTRAINT 2 aldım, bu indirim dönemini de böylelikle kapadım. Yılbaşı indirimlerinde görüşmek üzere; en kötü kart toplar satarız.

• Sadece ETS 2’nin Türkiye haritasını aldım geri kalanı sabit indirimler. Zaten parayı Forza için ayırdım başka şeye harcayamam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arion kullanıcısına yanıt
    git bak PS Strore da MK11 kaç para. Steam'ı beğenmiyor musun?

• Conan Exiles ve Partisans1941 30ar liraya inmiş Steamde

• Linç etmeyin ama dediğim gibi aynı oyunlarda indirimler yine hep zaten hepsi alınmış bakıyorum indirim var mi diye indirimden aldığım oyunlar 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar demiş zaten heyecanlanacak bişi yok pek ama yine de bakın derim. Tomb rider ın rise olanı kupon indirimli epic den daha ucuz mesela. Grim dawn da gayet iyi fiyat ilgilenen varsa.

• Mortal kombat 12 çıkana kadar gideri var. Ayrıca arkadaşla beraber çok iyi giden bi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MK 11 güzel indirim almış

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

amazon prime 1 kasım'da Rise of the Tomb Raider verecek hocam bilginiz olsun. almayı düşünüyorsanız diye not ekleyeyim dedim. :)

• Dlc'siz versiyonunun 20 Tl olması bile muhteşem bi fırsat. Yok bide DLC'li hali 20 lira olsun oldu paşam. Dolar olmuş 10 lira 20 tl'ye dünya üzerinde en ucuz mk 11 satılan yer Türkiye belki de bide bunu beğenmiyorsunuz. Populerliği neye göre düştü? Oyuncu sayısı neye göre düştü? Mk X'i bile hala oynayan sağlam bi kitle var buda öyle olacaktır. Ayrıca oyun en çok satan mk serisi oldu yanlış hatırlamıyorsam ve aylarca en çok satılanlar listesinde başı çekti oyun.

• Asetto ve dead island attim sepete. Nostalji olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

Aprime hangi platformda veriyor oyunları? Steam key olarak mı yoksa Origin veya Epic mi? Battlefield 1 ve 5i Originden verdiydi.

• Mohi kullanıcısına yanıt

daha belli değil. ama steam olmaz herhalde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.