Şimdi Ara

STEAM - Football Manager 2020 - 98,49TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce yararlandığım indirim. Stokta 57 oyun kalmış 3 gün geçerli.
    Durmaplay
    FM 20 Satın Al - Football Manager | %45 indirim
    https://www.durmaplay.com/tr/store/football-manager-2020/buy/fm20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incu6us -- 9 Mart 2020; 13:32:5 >

• zamanında çok aldım artık yenilik yok hiçbirşey yok aynı oyunu fahiş fiyata kakalıyorlar. sadece bu değil her sene yenisi çıkan bütün oyunlar fifa nba pes vesaire. Artık korsan indiriyorum baktım güzel yenilikler varsa indirime girdiğinde orjinalini alıyorum hem güncellemelerden de yaralanıyorum.
    Dünyanın en dandik oyunu. Benim en iyi oyuncularıma 20 milyon vermezler ama ben birine talip olunca kapıyı 200 milyondan açarlar. Seneler önce sağ bek Maicon 31-32 yaşındayken almak istedim ve benden 180 milyon dolar istemişlerdi. O anda oyunu sildim ve bir daha da oynamadım. Şimdi düzeldi mi bilmiyorum.
  • zamanında çok aldım artık yenilik yok hiçbirşey yok aynı oyunu fahiş fiyata kakalıyorlar. sadece bu değil her sene yenisi çıkan bütün oyunlar fifa nba pes vesaire. Artık korsan indiriyorum baktım güzel yenilikler varsa indirime girdiğinde orjinalini alıyorum hem güncellemelerden de yaralanıyorum.
  • cm 01-02 oynuyorum hala 20 yıllık oyun işimi görüyor rahat 5-10 k saatim vardır
  • Ahh bi de App Store'daki versiyonu indirime girse...
  • steam da var mi o

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    O zaten bedava oldu.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    onu sormuyorum, steam'da var mi, yani oynadigim saatleri gorebiliyor muyuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 2012 Steam Key
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 119 tl görünüyor bende
  • O fiyata da değmez...
  • 90tl üstüne enpara steam kampanyasını kullanabilsek fena sayılmazdı aslında.
  • Mesela 2020'yi alınca kadrolar güncellenmiyor mu ? Şöyle 4-5 yıl oynamak istersek illa yenisini mi alcaz ?
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    yo bedava olmuştu 10 yıl önce felan
  • her sene çıkan şu tarz oyunlarda bi tane ana oyun olsa kadrolar dlc olsa, oyun gelişince ben eski kadrolarla eski yıldan oynayabilsem mesela. ama motor güncellemeleri de gelmiş olsa. çok mu şey istiyorum.

ya da fifada real madrid 2000 ile barcelona 2008 maçı yapabilmek istiyorum neden olmasın. amaç eglenmek.
  • Dünyanın en dandik oyunu. Benim en iyi oyuncularıma 20 milyon vermezler ama ben birine talip olunca kapıyı 200 milyondan açarlar. Seneler önce sağ bek Maicon 31-32 yaşındayken almak istedim ve benden 180 milyon dolar istemişlerdi. O anda oyunu sildim ve bir daha da oynamadım. Şimdi düzeldi mi bilmiyorum.
  • Bunun demosu var ingiltere Almanya oynuyoruz demoda şampiyonalar ligini oynatıyor mu yoksa sadece ligi mi oynatıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm 03/04 sonrası çok bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 iyiydi 20 ye alışamadım. Gittigiyordan 80 küsüre almıştım. O bile fazla.

• steamda da 100tl olsa keşke oyun param vardı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.