Şimdi Ara

Steam Pazar' a Yeni Gelen Sipariş Güncellemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık kutular, keyler ve sticker'larda olan satın alma siparişi silahlar ve bıçaklarada gelmiş. Sizce pazar bu durumdan nasıl etkilenir? Pazar fiyatları bu durumdan etkilenir mi dersiniz?

• Güzel güncelleme ama float oranları sıkıntı, adam gider 0.6 floatlı FN'yi atarsa gidip MW alıp daha az verseydim diye pişman olur alan kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 13 Ocak 2016; 14:30:03 >
  • Sabah gordum deneme amaçlı 6 liralık pistole 4.5 koydum. 10 dk geçmeden aldı. Yani demem o ki çok iyi de oldu çok güzel de oldu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel uygulama pazarda 80 liraya satılan 2 skine 50 liradan order yaptım biraz önce bir kişi 2 tane skinide satmış karlı oldu benim için.
  • diablo'da yapardık bunu. sipariş verme şeklinde değil de sürekli sayfa yenileyerek piyasayı bilmeyenlerin ederinin çok altında koyduğu itemları hemen kapar, rmah'ta euro ile satardık. hey gidi günler.

bazen 0.05 liralık skinler lazım oluyordu da alana kadar gidiyordu hemen, onları alma konusunda kolaylık sağlayabilir benim açımdan.
  • 10 tane 1 dolara karambit fade order koyduk tabii ki! yanlış rakamla koyarsa birisi affetmemek lazım
  • sieger kullanıcısına yanıt
    400 dolara koymuşlardır bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırı var mı bunun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.