bütün DH ailesine selamlar ben silkroad hastasıyım 72level wizzardım war saturnde we yan çar olarak hayellerimi süsleyen çin bow çarı aççam ama yapılandırma hakkında sorunlarım war yardmcı olursanız çooooook sewinirim..... bn araştırdım bütün herkez en sağlam str bow için pacheon 90 fire 90 cold80 light 40 çnkü str adamların mag. def. az olduu için we imbue için fire fakat bn snow shield önmli diorm ama hızlı koşma olmadan bowcu işe yaramaz naapıcam bi yardım edin lütfen
Yan char açma bu 1. 2-Cold 68,Light 52 yap.Taş gibi olur char.
hiç bir zaman yarım bıraktığın buildden sana fayda gelmez artı pacheon oldugun için sana en gerekli skillerden biri Pantomdur sen uzaklaşıp vurucaksın sen tank deilsin ki cold açasın birebir dövüşlerde hep uzağa gidip atack yapmalısın cold açsanda kafa kafaya dövüştü 1-0 yenik başlarsın glavie blade dagger 2hand vs lere karşı
fire 90-light-90-pacheon-90 snow shieldda 30 dakinden fazla açarsan atack yapamassın zaten mpn yetemz
90 light 90 fire 90 pechoen
tm gzl diosunuzda pacheon fire light 90 olnca cold 30 sizce kaç sp ister banada mantıklı geldi cold ezik kalması wea pacheon 90 fire 90 light 80 cold 40 olur falan bakıcam duruma göre
quote:
Orjinalden alıntı: Lamb Of God
Yan char açma bu 1. 2-Cold 68,Light 52 yap.Taş gibi olur char.
kısa süreli düşünüyorsun en iyisi bu . amaaa yarın öbürgün 100 gelince derin bir offfff çekersin
90 pac 90 fire 90 light 30 cold gerisi geçici hevesler...
Light 90
Coldun Fire Bower için pek önemi olduğunu sanmıyorum
full str yapacaksan hiç cold'a bulaşma. garment giyersin, optimum olmasa da iii bi denge yakalarsın. snow shield merakı sarmış seni; %30'dan aşağı snow shield açmışsın açmamışsın, pvp'de pek fark yaratmıo. ee kalkıp da %30'luk snow shield açarsan bu sefer arkadaşların da dediği gibi skil vuramazsın.
shruikan 'a katılıyorum.. 90 fire 90 light 90 pach 30 cold.. Fakat Archer 'lar Glaiver lara göre avantanjsız.. 72 den önce hiçbir savunması yok , ne stun ne knock back. Durum böyle olunca Glaiver char ların çok ama çok rahatlıkla yatırabileceği bir char haline geliyor ... Blader ile genelde pot war olur.. İnt lere karşı hızlı davranırsa keser.. Fakat glaiver Bu yuzden ; 72 light 48 Cold da düşünülebilir kanı sındayım..
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
shruikan 'a katılıyorum.. 90 fire 90 light 90 pach 30 cold.. Fakat Archer 'lar Glaiver lara göre avantanjsız.. 72 den önce hiçbir savunması yok , ne stun ne knock back. Durum böyle olunca Glaiver char ların çok ama çok rahatlıkla yatırabileceği bir char haline geliyor ... Blader ile genelde pot war olur.. İnt lere karşı hızlı davranırsa keser.. Fakat glaiver Bu yuzden ; 72 light 48 Cold da düşünülebilir kanı sındayım..
76 lvl'deki dull veren skill tam bir int düşmanı bence zaten biraz hantallar iyice hantallaşıyorlar ve her zaman dediğim gibi intcinin hayatı snow bitene kadar haa unutmadan glaviede mag def. arttiran bufflar var unutmamak lazım
Şu sıralar str bow kastırıyorum. 90 a kadar light fire pacheon gideceğim. 90 olunca cold (30) kapanacak light 30 a düşecek ve force 90 olacak.
ben anlladımki cold benm için bi şey ifade etmio demekki Pacheon90 Fire90 Light90 Cold30 saolun kardeşlerim
quote:
Orjinalden alıntı: ***the man***
ben anlladımki cold benm için bi şey ifade etmio demekki Pacheon90 Fire90 Light90 Cold30 saolun kardeşlerim
cold bi halta yaramaz full str archere çünkü coldda manadan alan veya phy def artıran skiller mevcut
sende phy bol bol var
sana mag def lazım
mag = light
güçlü vurman gerek
güç = fire
ok atman gerek
ok = pacheon
30 da istediğin gibi kullan pek bi anlamı yok 30 un zaten 0 30 uda colda verir %20 lik snow açarsın azıcık işine yara büyük mana kullanırsın pvpde avantaj sağlar ama çok değil.
neden dersen str lerin kapışması herzaman uzun sürer
blader-blader glavie-blader gibi
canları çok olduğundan birbirlerinede çoook güçlü vuramadıklarından ve çok hızlı pott içtiklerinden uzun sürer
2 dakka dayanıyo snow shield
pek bişi yapmaz yani
anladım en doğrusu bu çarı dün açtım bugün 24 level oldu full gap gidiorm 24 oluncada 21e çekip maxladım we elime 24sos+3 bow aldım işte ben bunu sewiorm çooook güzel oyun bu yaaa
ya nasıl yapıcam şimdi cold mu forcemi 30 olcak off
quote:
Orjinalden alıntı: __MaSaKi__
ya nasıl yapıcam şimdi cold mu forcemi 30 olcak off
cold
ama az çok hesapladım kafadan bi 350k sp gerekio naapcaz yaa bide sp farm mı yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme