Şimdi Ara

Stronghold Crusader Oyunu Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç yıl önce hayranı olduğum oyunu bugun bulup tekrar oynamaya başladım. bölümleri gayet güzel geçiyordum ve kendimi tek başıma 3 kral ile savaşırken buldum. kaybettim. tekrar aynı bölüme başladım, yine kazanamayacağımı anlayınca hendek kazdım. (hendek derken hani mızrakçılar ile toprağı kazıp su haline getiriyorduk, böylece düşman geçemiyordu.). Binevi kendime ada yaptım ve orda ekonomimi ve askeri gücümü geliştirdim. bu kadar yeter bana artık düşmana saldırmalıyım dedim. tam burda sorun oluştu. oluşturduğum hendeği nasıl kapatıp toprak haline getireceğimi unuttum :D şu an mini adacığımda tüm ordumla beraber mahsur kalmış durumdayım. o su birikintisini kapatmak için birşey yapıyorduk diye hatırlıyorum fakat onu bulamadım :D bilen biri yardım ederse çok iyi olur :D (yaklaşık 1,5 - 2 saattir o adacıkta mahsur kaldım ekonomimi geliştiriyorum ama can sıkıcı bir hal aldı :D )
    umarım hendeği kapatmak içn yapabileceğim bir şey vardır...

• kazan mızrakçıları tekrar hendeğe yolla kazma tuşunun üst tarafında yaa sağında aynı tuşun üzerinde kırmızı çarpı olanı var ona tıkla
  • dediğini yaptım, çarpı olana tıklayıp hendeğin kapatmaları gereken bölümü işaretledim ama olmadı :(
  • delete var o yapıyo bro topuz gibi hani bina yıkmada falanda kullanılıyor
  • Giriş kapısının önüne asma köprü kurmayı denedin mi?
    Tabi asma köprünün uzunluğu da bir yere kadar.Umarım çok geniş bir hendek kazmamışsındır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

Giriş kapısının önüne asma köprü kurmayı denedin mi?
    Tabi asma köprünün uzunluğu da bir yere kadar.Umarım çok geniş bir hendek kazmamışsındır...

tam dediğin gibi, çok geniş bir hendek kazdım. içine ben bile sığarım yani o derece :D

bu arada himmet_dal teşekkürler, dediğin şey işe yarıyor. :)
  • kardesm bısey soracam o hendegı nasıl kazıyoruz ya bn kazamadım da ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

delete var o yapıyo bro topuz gibi hani bina yıkmada falanda kullanılıyor

Aynen binaları yıkmak için bir topuz var onu kullanakcaksın.
  • geçemediginiz bölümler olacak o bölümlerde kralı kulanın düşmanın askeri binasını yıkın kralla kralı o binanın yıkıntıları arasında tutun düşman asker üretemiyor kralda ölmüyor son 5.yada 6. Bölümde ve ondansonrakilerde cok işe yarıyo geçemesseniz bunu deneyin kuyruğu düzeltince kralı tekrar cekin ülkeye.
  • Merhaba beyler bende hendek kazmayı bulamadım stronghold crusader 2bir yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.