geçen sene bugün turk telekomdan turkcelle geçtim. telekom idare ederdi. hat bazen az çekerdi ama şu an turkcellde aynı. daha iyi çekiyor diyemem. hali hazırda bugün turkcell tarifem bitiyor. faturalı hat. 8gb internet+750 dk. 39tl diyolardı ama 46dan aşağı gelmiyor fatura. turbo süper fırsat adı tarifenin.kim aramış vs derken. hattı telekoma taşıyabilirim. var mı tavsiye tarife faturalı. 10 gb internet ve 750 yada 1000dk konuşma olursa aynı fiyatlarda sevinirim. |
şu an güncel tavsiye edilecek faturalı tarife var mı turkcell ya da telekom???
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bimcell 20gb li tarifesi 42 lira , turk telekom baz istasyonunu kullaniyor. Hemde faturasiz taahutsuz , tl yuklemeyede haftali 10 20 gb hedilerde veriyolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bimcell çok iyimiş evdekiler kullanıyor ama faturalı kullanmak istiyorum, iş için falan da kullanıcam kontörle uğraşmayım
-
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/akilli-15gb-paketi
Turkcell Akıllı Tarifeler var.. Tavsiye ederim..
3GB dan başlar 20GB kadar
12 Ay Akıllı Fatura servisi ücretsiz.
İlk Ay 10 /20GB Hediyeler var.
Bir incele derim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski abonesiz yani bol paketleri alabilirsiniz.
prime tarifeleri var -
Bana söyle bir mesaj geldi,
Faturalida 10GB Tarifesi size ozel 32,64TL! Bittiginde duran 10GB cepten internet,yurt ici her yone 1000 dakika ve 1000 SMS,12 fatura donemi faturali mobil hatta kalma sozuyle ayda sadece 32,64TL.Gecmek icin FATURALI yazip 1367e gonderin. Taahhutsuz ucret 56,10 TL. Iptalde tarife ucreti alinir. TTmobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonderebilirsiniz B001 B001
Belki müşteri hizmetlerini arayip öğrenebilirsiniz.
sağolun. bugün baktım biraz.
turkcellde bol 8de 8gb+1000dk 49tl. +kim aramış vs de girince 55leri bulur bence. geçen sene 39,90 ya da 41tl diye başlamıştı çünkü 43 ve en son 46 tl geliyordu.
telekomda 10gb+1000dk 44tl ilk sene ve ikinci sene 52tl. ortalama 48tlye geliyor. ilk sene 44 iyi sonraki sene zaten enflasyon old. için memlekette hissedilen yine 48tl olur. kim aramış telekomda ücretsizdi geçen seneden önce kullandığımda. 2-3tl ilave geliyordu yalnızca tarife ücretine. 48tl olmasında 50 gelsin en fazla.
yarın telekoma geçeceğim sanırım
iyi kandiller herkese.
-
Turk Telekomda taahhüt vererek kalacaksanız önce faturasız uygun bir pakete taşıyınız,1 ay idare ediniz faturasız paketle. Bittiğinde duran 10 GB 32-33 TL ücretli tarifesinin teklifi gelecektir. 1 ay faturasız kullandıktan sonra bu teklifi kabul edip taahhüt yaparsınız. Şuan Turk Telekomun direk numara taşıyarak geçilen faturalı tarifelerinde bittiğinde durma hediyesi yok ve 5-10 TL daha yüksek bu bahsettiğim teklifli tarifeye göre.
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaTurk Telekomda taahhüt vererek kalacaksanız önce faturasız uygun bir pakete taşıyınız,1 ay idare ediniz faturasız paketle. Bittiğinde duran 10 GB 32-33 TL ücretli tarifesinin teklifi gelecektir. 1 ay faturasız kullandıktan sonra bu teklifi kabul edip taahhüt yaparsınız. Şuan Turk Telekomun direk numara taşıyarak geçilen faturalı tarifelerinde bittiğinde durma hediyesi yok ve 5-10 TL daha yüksek bu bahsettiğim teklifli tarifeye göre.
faturasız bahsettiğin pakete geçip sonra tekrar faturalı bahsettiğin pakete geçebliyor muyuz?
-
Selfy olabiliyormusunuz 25 yaş ve altı bir tc kullanarak?
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaSelfy olabiliyormusunuz 25 yaş ve altı bir tc kullanarak?
maalesef yaş 35 üstü. ama 1 sene önce ttli iken selfyli olmuştum nasıl yaptım bilmiyorum.
-
25 yaş altı tc bularak selfyli olabilirsiniz. Ya da başka operatörde 30 gün kalıp tekrar turkcell faturasıza geçin hat açılınca da faturalı akıllı 10 gb 42 tl 20 gb 59 tl tarifelerine geçin. Akıllı 15 gb 49 için de ya bayiye gideceksiniz ya da müşteri hizmetlerinden yapacaksınız. -
yarın bi faturasız telekoma geçicem. kontörlü. bakıcam bakalım. 5gb 30 tl ile deneyim. faturalısı daha pahalı anlamadım. konuşması fazla ama
-
duran 10 GB Tahhütlü tarifesi 1 ay sonra da olacak mı? Operatörler bazen bazı tarifelere alımı kapatıyor o yüzden sordum. Tam olarak konuyu açan arkadaşla aynı soruya sahibim. Yeni konu açmadan bi araştırayım demiştim. Tam açacağım konuya denk geldim. Önerdiğiniz paket tam aradığım paket. 1000 Dk, 1000SMS, 10GB şuan için türk telekomun kendi sitesinde 35TL diyor. İyi fiyat.
Vodafone kullanıcıyım. Bla bla bla nedenlerden dolayı numara mı taşıyacağım. Şimdi önerinize göre;
TurkTelekom'a gidiyoruz faturasız hat alıyoruz. bla bla bir paket alıp 1 ay idare ediyoruz.
1 ayın sonunda bahsettiğiniz paket'e biz mi geçiş yapıyoruz? Yoksa uygulamadan yada müşteri hizmetleri arayıp bu teklifi kesin yapıyor mu?
1 ay sonra dımdızlak kalmak istemeyiz :) Ayrıca bu bilgi için size teşekkür ederim. İyi oldu
-
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL FIRSATLAR TEKLİFLER VE KAMPANYALAR » Sayfa 1 - 73 (donanimhaber.com)
Konuda bilgiler mevcut
Faturalıya geçişte interneti duran tarifeleri senelerdir veriyorlar.
Geçen selfy den geldi mesaj selfy üyelerine veriyor olabilir .
-
ben dün bayiye gidip geçtim. 37 tl 6gb+1000 dk. 5gbda sil süpür veriyormuş. evde net var yetecek gibi böyle. faturasız vs uğraşmaya gerek yok.
Benzer içerikler
- 0216 neden arar
- türk telekom çekim gücü
- operatör değiştirme süresi
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- türk telekom fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur
- özel numara bulma
- türk telekom internet çekmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone mobil imza
- iphone servis yok hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X