Şimdi Ara

Şu anda yayında olan trt belgesel de ki sanayi savaşları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRT belgeselde en başından beri beğenerek izlediğim sanayi savaşları programını otomotivde ülkemizin bazı eksiklerini doldurması ve modifiye araçlara bakış açımızda bir değişiklik yaratması mümkün mü ? Fikirlerinizi alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk halkı sadece binme taraftarı ne yarışlar ne otomobil programları hiçbiri futbolun milyonda biri kadar desteklenmiyor Hans yapsın biz binelim ötesi yok ölüp gideceğiz yok arkadaş olmuyor işde

• Forumun %99 unun haberi yok bahsettiğin programdan %1 de benim, şimdi duydum. Sonuç: Bu memlekette şu saatten sonra gelişim çok çok zor, araba sanayi ye değinmiyorum bile. Maalesef terör, göçler, dolar derken ülke yerinde sayacak yada geriye gidecek gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Forumun %99 unun haberi yok bahsettiğin programdan %1 de benim, şimdi duydum. Sonuç: Bu memlekette şu saatten sonra gelişim çok çok zor, araba sanayi ye değinmiyorum bile. Maalesef terör, göçler, dolar derken ülke yerinde sayacak yada geriye gidecek gibi görünüyor

Umarım herkes takip ediyordur. Ülkemiz otomotiv sektörünün ciddi eksiklerinden biri idi. Bu tür program desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Geçen hafta hızar motorundan arazi aracı yaptılar. Çok hoşuma gitti.
  • Çok teşekkürler güzel program benziyor izleyeceğim.
  • 7 bölümün hepsini izledim, gayet keyifli bir program, youtube da full bölümler yayınlanıyor.
  • 40karakule40 kullanıcısına yanıt
    Umarım, TRT bu tarz işleri çok iyi yapıyor.

• Sonu %100 Oto gibi olmasın da, güzel program şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.