Şimdi Ara

Şu değişenleri olan araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araç buldum linea km 80000 binde ama 2013 yılından 2133 tl'lik hasar kaydı var. Tramere göre şunlar değişmiş
    Akson sağ
    çamurluk sağ ön
    Tampon
    Amörtisör sağ
    far sağ
    salıncak sağ
    davlumbaz sağ
    rulman, porya
    takoz
    amörtisör ön sağ
    çıta ön tampon alt
    rot başı
    denge mili viraj demiri
    davlumbaz,çamurluk ön tk.

Hepsi orjinal değişmiş. Benim başıma bela açar mı bu araç? Sahibi çamurluk değişti demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımsal -- 2 Mayıs 2019; 9:24:44 >

• Yazdıklarınız dışında bir işlem yoksa sorun çıkarmaz merak etmeyin.

Satıcının size sadece çamurluğun değiştiğini bildirmesinin sebebi satarken konuşulan veya sorulan haliyle direk kaporta aksamı olduğundandır. Hasar durumuna göre yürüyen aksamda da değişen parçalar olmuştur muhakkak. Hiçbiri baş ağrıtacak şeyler değil.
  • Sağdan hasar almış ama siz yinede alırken özellikle sağ ön tarafta şasiye baktırın çektirme , kaynak felan var mı diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Yazdıklarınız dışında bir işlem yoksa sorun çıkarmaz merak etmeyin.

Satıcının size sadece çamurluğun değiştiğini bildirmesinin sebebi satarken konuşulan veya sorulan haliyle direk kaporta aksamı olduğundandır. Hasar durumuna göre yürüyen aksamda da değişen parçalar olmuştur muhakkak. Hiçbiri baş ağrıtacak şeyler değil.
    Teşekkür ederim kaporada verdim akşam uyuyamadım valla acaba yanlış mı yaptım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımsal -- 2 Mayıs 2019; 14:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Sağdan hasar almış ama siz yinede alırken özellikle sağ ön tarafta şasiye baktırın çektirme , kaynak felan var mı diye.
    Fiat servisine ekpertize soksam belli olur mu hocam?
  • Donanımsal D kullanıcısına yanıt
    Exper firmaları bakar , ama sende zaten sağdan hasar aldığını felan şasiyede bakılmasını söylersin önden. Galeriden mi alıyorsun?

• antizero kullanıcısına yanıt
    Yok hayır sahibinden alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hangi ilden alıyorsan artık iyi bir exper araştır , aracı götür durumdan bahset , kazasından bahset felan bakar onlar. Şasiyede bakarlar ama sen söylersen kazalı yere daha dikkatli bakarlar. Problem çıkmassa aklına da yatarsa hayırlı olsun demek düşer bize.

• 2 ekspere gösterip alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Hangi ilden alıyorsan artık iyi bir exper araştır , aracı götür durumdan bahset , kazasından bahset felan bakar onlar. Şasiyede bakarlar ama sen söylersen kazalı yere daha dikkatli bakarlar. Problem çıkmassa aklına da yatarsa hayırlı olsun demek düşer bize.
    Exper'e söyledim lift'e kaldırıp bakıyoruz dediler sanırım böyle oluyor. Teşekkür ederim yardımınız için.
  • Baktirin lastikte darbe almis.
    O kadar seyin degismesi ondan.
    Birsey olmaz iciniz rahat olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozellikle amortisor kulesine dikkat edin eger orada islem yoksa alinabilir. yuruyen aksamdaki degisiklikleri hafife almayin araçta cozulemeyen titreme sorunlari filan olabiliyor mumkunse cevre yoluna filan cikip 130 km ustu hizlara cikip direksiyonda titreme olup olmadigina bakin

• fiyat nasıl? piyasa fiyatının altındaysa tabii ki alınır...
    Rica ederim umarim sizin icin hayirlisi olur.

• 2011 model 87000 km'de 42500 dedi active plus paketmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.