Şimdi Ara

Şuan araba alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül ayı içerisinde 2. el araç almayı planlıyorum. Görüştüğüm bazı kişiler eylül ayında araba alınmaz biraz daha bekle tarzında yorumlarda bulunuyor. Sizin düşünceniz nedir biraz daha beklemek piyasayı ne kadar etkiler, beklemeye değer mi?

• Biraz daha beklersen, biraz daha fazla fiyata alırsın. Haaa ben parayı iyi değerlendiriyorum, arabanın artışından fazlasını kazanırım paradan diyorsan o ayrı.
  • Uzun dönem bireysel kiralama da düşünülebilir...

Şu sıralar onu araştırıyorum siz de bi bakın dilerseniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Uzun dönem bireysel kiralama da düşünülebilir...

her türlü daha pahalı ve kiraladıktan sonra süre bittiğinde eline hiçbirşey geçmiyor

araba kiraları değerinin 211 de 1 i kadar olmalı aynı ev kirası gibi kiralamanın ucuz olması için
  • Dolar euro yerinde ama havadan zamlar var alsan bi dert almasan bi dert gerçekten ihtiyacın varsa araba al yoksa boşver hocam

• Bu ülkede bekleme hemen al, bekle sene sonu ucuzlar muhabbeti önceden di

• Beklemek bir şeyi değiştirmez. Araçlar günden güne zamlanıyor. Eylülde araba alınmaz mevzusu eskide kaldı. Ne kadar erken alırsan o kadar iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu şekilde yaklaşacaksak artı karaba falan alınmaz, ama 2017 nin sonları araç almak için iyi zamanlar olabilir, gerçi zamlandıkça sıfırlar ikinci ellerinde aşağı kalır yanı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 8 Eylül 2017; 18:50:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 15 bin kredi çekip 35 bine alacağımız örnek Pejo 301 aracı 2018 Eylül ayında yine kredi çekip kaça alacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Uzun dönem bireysel kiralama da düşünülebilir...

her türlü daha pahalı ve kiraladıktan sonra süre bittiğinde eline hiçbirşey geçmiyor

araba kiraları değerinin 211 de 1 i kadar olmalı aynı ev kirası gibi kiralamanın ucuz olması için

Sıfır baz donanım bir araba 60.000TL 60.000 / 200 = 300TL hocam firma açın 300 değil aylık 600 ödeyeyim...

Ev alırsınız 20-30 yıl oturursunuz, üstüne arsa üzerinde hakkınız olur, kentsel dönüşüm kat karşılığı filan derken yine dairenizi sıfırlarsınız.

Kiraladığınız araba 3-4 yıla %50 pert %40 yürüyen teneke..

Milletin aklını bulandırıyorsunuz.

• Türkiyede hiçbir zaman alınmaz bu vergi politikasıyla yakıt fiyatlarıyla. Bu fiyatlar hak hukuk nedir bilen başka bir ülkede olsa kimse araba almaz ite ite de düşürürler o fiyatları

• Şuan kış değil ayaz değil araç alım satımına mevsimsel olarak uygun bir dönemdeyiz.

Toplumsal, siyasi ve ekonomik gerilim yaşanması her an muhtemel.

Araç fiyatları çok yükselmiş durumda.

Alıp almamaya bu yazdıklarıma göre karar verin derim.

• Ülke öyle haldeki diyelim ki 100 bin paranız var ekonomiden ıvır zıvırdan anlamıyorsunuz ( bende anlamıyorum) parayı bankada tutsan enflasyon karşısında eriyor altın dolar yapsan ne olacağı belli değil...

Bunun yanında araç ihtiyacınız varsa en kötü kiralama yapsanız ayda 1500 eder

Ama araç alımında özellikle ikinci el alımında ( kazıklanmadığınızı varsayarak) 100 bine aldığınız araç 1 sene kullanıp satsanız en kötü 105 bine satarsınız bindiğinizde ayrıca yanınıza kar kalır

Gülermisin ağlarmısın vaziyet bu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.