Şimdi Ara

SUBARU OUTBACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl sonu 260.000tl fiyatındaki outback 230.000 tl'ye fırsat aracı diye satılıyor. Uzun yıllar binmek ve kullanmak isteyenler için güzel bir tercih. Hem yılların getirmiş olduğu tecrübe,dört çeker sisteminin başarısıyla ünlenmiş modellerden bir kaç markalardan biri.

Yollarda çok olmayan bir model,kullanıcısı ve tutkunu olan birilerinin heyecanlanacağı bir suv. AUDİ quattro dışında tercih edilebilecek bir secenek.

Şuan param olsam hiç düşünmeden alırdım,bu fırsatı kaçırmazdım.

• güzel rakam,, merek edilen husus neden bu araç ucuzda, aynı motora sahip vw grup veya bmw, mercedes çok daha pahalı , yani almanların maliyeti fazlada o yüzden mi,, japon markalaar gerçekten iyi fiyatları var 2.0 da mazda olsun subaru olsun,, bence hükümet düşük maliyetli büyük hacim motora 1.6 vergisi uygulasın,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiden çıktığı an 30.000 TL yi silmeyi göze alıyosan sorun yok tabi.. Araba çok güzel ama bu fiyatlara Türkiyede zor..
  • Ben şahsen 2.0 147 hp dizel motoru sürekli 4 çeker bir araç için yetersiz buluyorum. Arabanın iç mekanında kullanılan malzemeler oldukça kaliteli, son gelen makyajla ön kısmı da baya güzelleştirdiler ama çeyrek milyon verdiğim araç biraz daha güçlü olsun istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar kulanırsam,hiç düşünmeden almak isterim.Etrafda BMW,Mercedes,Audi dolu zaten ,farklı olmak benim için iyidir.Birde JaguarF-PACE çok güzel bir seçenek ama fiyatları bana uygun değil. Alfa-romeo,Lexus,ınfınıtı,subaru,Jaguar,Maserati Levante gibi seçenlerden yana kullanırdım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.