Şimdi Ara

Subhaneke Duası - Çocukların Kolay Ezberleyebilmesi İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukların tekrar tekrar izleyerek, doğru ve kolay bir şekilde subhaneke duasını ezberleyebilmesi için güzel bir video.

Bibercik Duayoutube
    Sevimli kaplumbağalar Sübhaneke Duasını okuyor. Çocuklar sevimli çizgi filmler ve animasyonlarla namaz dualarını keyifle ezberleyecek. Çocuk korosunun okuduğu namaz dualarını çok beğeneceğinizi umuyoruz. namaz duaları çocuk,sübhaneke duası ezber,sübhaneke ezberle,subhaneke çoçuklar için,bibercik dua,subhaneke ezber,subhaneke duası ezberle,kaplumbağa sübhaneke okuyor,sübhaneke duası ezberleme,namaz duaları,sübhaneke duası dinle,sübhaneke duası okunuşu,çocuklar için subhaneke,sübhaneke duası çocuklar için,bibercik tv subhaneke,çocuklar için sübhaneke,subhaneke,çocuklar için sübhaneke duası ezberleme,subhaneke duasının okunuşu Diğer Kaplumbağa Duaları için oynatma listemize bakabilirsiniz. https://www.youtube.com/playlist?list=PLEErWOy7o_khz-ONVs_s0aQ9h57A-AorC #namazduaları #çizgifilm #animasyon
    https://www.youtube.com/watch?v=Oqsu_-v30-c&t=1s&ab_channel=BibercikDua

• sağolun hocam.. Allah razı olsun..

• la sübhaneke en kolay dua zaten onu bile ezberlemek için böle abuk gubuk şeylere ihtiyaç duyuyosan boşver hiç başlama babuş.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

tyt ye hazırlanıyonmu

• GaravelUsta kullanıcısına yanıt

kitap önermiolar knk bi mat kitabı önersene bana.

Ders çalışmayı sevmiyorsunuz hocam bence matematik temel yoksa zor olur ezber yapıp sözelden daha mantıklı

temelim var ya kitabım yok. yeni soruları bilmiorm.

Harbi öyle şimdi en kolay türkçe bile ne hale gelmiş

Ankuzefte ingiliz dili ve edebiyatı var uzaktan öğretim onu okuyup öğretmen olun daha mantıklı ama dile çalışmak lazım

• Ne güzel hatalarla dalga geçerken konuyu güncel tutuyorsunuz :) Böyle devam :)

4-6 yaş aralığı için babuş :D

tyt-dil girmek gerekmiyo mu orası için? dilim iyi ya dilden yana sıkıntım yok.

• medkir M kullanıcısına yanıt

la ben 7 yaşında fatihanın yarısını uykumda ezberlediydim zaten. sübhaneke ve kevser en basit dualar git başka dualar için vidyo hazırla.

Aferin sana. İşte başkalarıda ezbelesin diye. Herkes senin gibi zeki değil.

La sen niye sadece bu videoyu hazırladım sanıyorsun ki :) İnternette yüzlerce videom var. Az sakin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medkir -- 13 Ekim 2023; 14:36:44 >
  • medkir M kullanıcısına yanıt

bunu sil sübhaneke ve kevsere gerek yok. onlar basit. ihlas da basit onu da yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 13 Ekim 2023; 14:48:52 >

Canım kardeşim. Senin için kolay. Hepsini yapmamız gerek. Zaten hepsini de yaptım :)

Evet sadece sınavlar yüz yüze o da ankara istanbul izmir adana şanlıurfa trabzon bu illerde sınav yeri var yüz yüze uğraşmaktan daha iyi atama sayısı puanları da düşük çoğu bölüme göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.