Şimdi Ara

Suclu hangimiz tartışılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açmamın sebebi kardeşlerimin yada player arkadaslarımın diyeyim biraz olsun kendilerine çeki düzen vermeleri içindir...

Oyun nedir diye başlayalim, oyun nedir diye soruldugunda insanların boş zamanlarını eglenerek geçirmeleri, online oyunlarda sosyal ortam kurarak bazen dertlerini bazen sevinçlerini paylaştıkları yeni arkadaslıklar kurdukları sanal bir ortamdır ve yardımlaşmayı saglamlaştırır.

Ben bundan 4 yıl önce başladım bu oyuna tanıyan arkadaslarımızda vardır belki ilk nickim (dogacak kızımın ismi olarak adlandırdıgım) Shehrazad sonrasında Isengrad , Gm Bellatrix ve su anda da görüldügü üzere minastrith.

Konuyu dagitmadan devam edeyim Türk serverlarinin Türkiyede ne kadar kısıtlı oldugunu hepimiz biliyoruz fakat oyuncularımızın düzenleri beni bu mesajı yazmaya itekledi. Oyuncularımız serverlarda ki durumları neyden kaynaklanıyor anlamıyorum ama zaten kısıtlı olarak kendi dilimizde anlasabildigimiz serverlarda (Türk Serverları) millet birbirini yiyor resmen küfürler havada ucusuyor. Server kötülemek birbirinin serverina saldirmak nedense hep bizden cıkıyor.

Bende zamanında bir serverin açılışına tanık oldum ve aylarca sürekli pc basında serveri düzenledim cok para harcanıyor iyi birşey yapmak için kapatmamızın sebebi oyuncularımızın hal ve hareketleri yüzünden oldu clanlar arasinda aşırı derecede ki küfürü engelleyemedik ne yazikki....
    Oyuna girdigimizde stres atalım eglenelim derken bir bakiyoruz o ona küfrediyor öbürü ona haydaaa kavga cıkmıs susturalım derken sen nasıl karısırsın diyerek arada bizde kaynıyoruz ki bunu da cok yasadım.

Arkadaslar oyunda kaybetmekte var kazanmakta ölmekte var öldürmekte en yakın arkadasına bile küfürlü espri yapılırmı ? Bence yapılmaz.

Appeal dan bahsedecegim admini gercekten iyi bir insan ama ben o serverda oynamiyorum onu övüyor destekliyor demeyin. Türk serverlarında oynamaktan ne kadar kacsamda yabancı serverlarda yalnızlık cekiyorum evet arkadasım yok tek basıma oynayan bir oyuncuyum , ne kadar cok clanca birseyler yapmak istesemde insanlarımız clanlarını kalıplaştırmış dısarıdaki diger insanları hor görmekteler. (herkez dahil degil tabi)

Yunanistanin kac serveri var biliyormusunuz ? 378 tane su anda neden bizde olmasin ? Biz kendimizi degistirmedigimiz sürece hep kaybedecegiz lütfen sizden tek ricam büyükte olsa kücükte olsa saygı ve sevgi.
    hiçbir insan saygı ve sevgiden birsey kaybetmemiş ve kaybetmezde
    Rahat 25-30 tane Türk arkadaşımın giranda oldugunu ve 1 tanesi bile nobless istemem sonucunda belki yasımı bile bilmeden bir cocuk gibi beni azarlaması beni cok üzdü ve terkettim o serveri. Batı tarzı insan şekillerini terk edin lütfen bizlere yakşmıyor

Bunları yazmamın sebebi belli oldu umarım eger bir kusurum yanlış sözüm olduysa affedin uyarın silebilirim.

Saygılarımla iyi oyunlar ve eglenceler dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 1 Şubat 2010; 21:15:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minastrith_58

Konuyu açmamın sebebi kardeşlerimin yada player arkadaslarımın diyeyim biraz olsun kendilerine çeki düzen vermeleri içindir...

Oyun nedir diye başlayalim, oyun nedir diye soruldugunda insanların boş zamanlarını eglenerek geçirmeleri, online oyunlarda sosyal ortam kurarak bazen dertlerini bazen sevinçlerini paylaştıkları yeni arkadaslıklar kurdukları sanal bir ortamdır ve yardımlaşmayı saglamlaştırır.

Ben bundan 4 yıl önce başladım bu oyuna tanıyan arkadaslarımızda vardır belki ilk nickim (dogacak kızımın ismi olarak adlandırdıgım) Shehrazad sonrasında Isengrad , Gm Bellatrix ve su anda da görüldügü üzere minastrith.

Konuyu dagitmadan devam edeyim Türk serverlarinin Türkiyede ne kadar kısıtlı oldugunu hepimiz biliyoruz fakat oyuncularımızın düzenleri beni bu mesajı yazmaya itekledi. Oyuncularımız serverlarda ki durumları neyden kaynaklanıyor anlamıyorum ama zaten kısıtlı olarak kendi dilimizde anlasabildigimiz serverlarda (Türk Serverları) millet birbirini yiyor resmen küfürler havada ucusuyor. Server kötülemek birbirinin serverina saldirmak nedense hep bizden cıkıyor.

Bende zamanında bir serverin açılışına tanık oldum ve aylarca sürekli pc basında serveri düzenledim cok para harcanıyor iyi birşey yapmak için kapatmamızın sebebi oyuncularımızın hal ve hareketleri yüzünden oldu clanlar arasinda aşırı derecede ki küfürü engelleyemedik ne yazikki....
    Oyuna girdigimizde stres atalım eglenelim derken bir bakiyoruz o ona küfrediyor öbürü ona haydaaa kavga cıkmıs susturalım derken sen nasıl karısırsın diyerek arada bizde kaynıyoruz ki bunu da cok yasadım.

Arkadaslar oyunda kaybetmekte var kazanmakta ölmekte var öldürmekte en yakın arkadasına bile küfürlü espri yapılırmı ? Bence yapılmaz.

Appeal dan bahsedecegim admini gercekten iyi bir insan ama ben o serverda oynamiyorum onu övüyor destekliyor demeyin. Türk serverlarında oynamaktan ne kadar kacsamda yabancı serverlarda yalnızlık cekiyorum evet arkadasım yok tek basıma oynayan bir oyuncuyum , ne kadar cok clanca birseyler yapmak istesemde insanlarımız clanlarını kalıplaştırmış dısarıdaki diger insanları hor görmekteler. (herkez dahil degil tabi)

Yunanistanin kac serveri var biliyormusunuz ? 378 tane su anda neden bizde olmasin ? Biz kendimizi degistirmedigimiz sürece hep kaybedecegiz lütfen sizden tek ricam büyükte olsa kücükte olsa saygı ve sevgi.
    Rahat 25-30 tane Türk arkadaşımın giranda oldugunu ve 1 tanesi bile nobless istemem sonucunda belki yasımı bile bilmeden bir cocuk gibi beni azarlaması beni cok üzdü ve terkettim o serveri. Batı tarzı insan şekillerini terk edin lütfen bizlere yakşmıyor

Bunları yazmamın sebebi belli oldu umarım eger bir kusurum yanlış sözüm olduysa affedin uyarın silebilirim.

Çok güzeL açıkLamışın Ve HakLsın.Ve ayrıca Kalvye başında karşındaki tanımadan ona rahatça küfür ediLebiliyor,çok rahat oLunuyor ve bu oyunu abartan arkadaşLarımız sosyaL hayattan resmen kopuyorLar hayatları oyun OLuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorThRebeL -- 1 Şubat 2010; 21:36:07 >

• ya öyle birseyki yaşına bakmaksızın bir şey isteyince ağa, bir şey vereceği zaman uşak muamelesi yapiyor :)
  • TakıLma sen BunLara Oyununu Oyna Elbet Herkez Böyle değiLdir :)
  • Minas yazını büyük bir içtenlikle okudum.Söylediklerinin çoğu hakkı fakat sende suç varsa batılıya at olayını yapmışsın bu beni kırdı.16 yaşındayım 5 seneden beri mmo oynuyorum ingilizcem Allaha şükür iyi olduğu için Bugüne kadar hep yabanc serverlerde mmo oynadım süreki oyuncularla etkileşim içerisindeydim.Sorunum olduğunda guild yardım etti friends listesime eklediğim arkadaşlarım yardım etti.Hatta tanımadığım yabancılar bile işleri olmasına rağmen yardım etti.Türkler oynamayı bilmiyor abicim bu gerçek.Bir aptallık edip metin2 denen o saçma oyunu 1 hafta boyunca oynadım sonuç ise beklediğimden vahimdi heryerde efelenmeler klayve delikanlılığı pvp (pvp yi private server bilip benle iddiaya giren gerizekallı arkadaşlarım var o derece pvp ye vs diyolar.)yaptığında kendini dünyanın kralı zanneden kaybetse bile mutlaka atacak bir çamur bulan çoğu 13-14 yaşında (zeka yaşları tartışılır o ayrı)Kendisini oyuncu zanneden veletler le karşılaşmıştım.K.O yu dünyanın en iyi oyunu zaneden mw 2 yi bile çalıştıran bilgisayarında illada K.O oynamaya devam eden arkadaşlarımda oldu.Yabancı oyuncuların çoğu küçük yaştaydı(12-15 arası kadar)ve onlardan hiç küfür duymadım.Yani burada batılı oyunculara suç atmanın hata olduğunu düşünüyorum.Tek sorun biziz.Özenti olduğumuz için klavye delikanlılığını marifet sanmamız için.Bedava oyunda ile hile yaptığımız için oyun oynamanın ne anlama geldiğini bilmediğimiz için biz k.o ve türevi oyunlara mahkumuz.Yazını çok güzel hazırlamışsın eline sağlık hepimizin içinde kalanı söylemişsin.Bende içimde kalanı döktüm.Bu konuyu açtığın için çok teşekkürler...

• Bizim insanımız böyle.okulda bile hoca biraz yüz versin agzna s.crlar ama katı ögretmen oldumu susar geneli.adminde öle olcak kufur mu edio ver chat bani tekaraliomu banla gitsin.clanca mi yapiolar at hespini gitsin.yaptirim uygulamazsan asla önüne gecemzsin.burda yazan capulcularin cogu serverda genelden gm e kadar kufur ederler.(appeal server i iyi biz eleştirirken attgı yalanları söyluyoruz gece 4 de gir server heryeri gezdik arkdas ss cekti koycak heryeri server on sitede 140 gösterio 20 kişi yok oyunda sen bunu gelir foruma 250-400 playermz var yazarsan eleştiri herkes.) hangi meselede birlik olduki turkler oyunda olsunlar.ben 3.5 4 senedr oynuyorum l2 i daha yabancılardan verde su silaha bi bakim nasi duruo bi ss cekim diyeni görmedm.
  • Herşeyi Açiklamiş Adam Söylencek Bişy Kalmamiş ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: minastrith_58

Konuyu açmamın sebebi kardeşlerimin yada player arkadaslarımın diyeyim biraz olsun kendilerine çeki düzen vermeleri içindir...

genelde bu bölüme girmem ama bir gireyim dedim yazını gördüm ve bir cevap yazmak istedim
    öncelikle kendimi tanıtayım ben ömer yaşım 26
    1yıldan biraz fazla bir süre önce l2 yi bırakmış bir kişiyim (yaklaşık 5 sene l2 oynadım)
    senin yukarıda yazdıklarının aynısı ve daha fazlası bu forumda belki yüzlerce defa tartışıldı burada şöyle bir soru sormak gerekir.
    neden türkler ..... ?
    amacım kimsenin kalbini kırmak degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 2 Şubat 2010; 1:01:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Minas yazını büyük bir içtenlikle okudum.Söylediklerinin çoğu hakkı fakat sende suç varsa batılıya at olayını yapmışsın bu beni kırdı.16 yaşındayım 5 seneden beri mmo oynuyorum ingilizcem Allaha şükür iyi olduğu için Bugüne kadar hep yabanc serverlerde mmo oynadım süreki oyuncularla etkileşim içerisindeydim.Sorunum olduğunda guild yardım etti friends listesime eklediğim arkadaşlarım yardım etti.Hatta tanımadığım yabancılar bile işleri olmasına rağmen yardım etti.Türkler oynamayı bilmiyor abicim bu gerçek.Bir aptallık edip metin2 denen o saçma oyunu 1 hafta boyunca oynadım sonuç ise beklediğimden vahimdi heryerde efelenmeler klayve delikanlılığı pvp (pvp yi private server bilip benle iddiaya giren gerizekallı arkadaşlarım var o derece pvp ye vs diyolar.)yaptığında kendini dünyanın kralı zanneden kaybetse bile mutlaka atacak bir çamur bulan çoğu 13-14 yaşında (zeka yaşları tartışılır o ayrı)Kendisini oyuncu zanneden veletler le karşılaşmıştım.K.O yu dünyanın en iyi oyunu zaneden mw 2 yi bile çalıştıran bilgisayarında illada K.O oynamaya devam eden arkadaşlarımda oldu.Yabancı oyuncuların çoğu küçük yaştaydı(12-15 arası kadar)ve onlardan hiç küfür duymadım.Yani burada batılı oyunculara suç atmanın hata olduğunu düşünüyorum.Tek sorun biziz.Özenti olduğumuz için klavye delikanlılığını marifet sanmamız için.Bedava oyunda ile hile yaptığımız için oyun oynamanın ne anlama geldiğini bilmediğimiz için biz k.o ve türevi oyunlara mahkumuz.Yazını çok güzel hazırlamışsın eline sağlık hepimizin içinde kalanı söylemişsin.Bende içimde kalanı döktüm.Bu konuyu açtığın için çok teşekkürler...

Güzel kardesim ilgin icin gercekten cok tskler ederim sende harika bir eser cikartmissin ortaya ben batı insanı kötü demiyorum sonucta onlarda allah kuludur sadece onların davranısları bizim kültürümüze uymuyor onları taklit etmeyelim ya oldgumuz gibi görünelim yada göründügümüz gibi olalım (MEVLANA) demek istedim senden özür dilerim kırdım farkında olmadan kırılmana cok üzüldüm gercekten :(

Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 1 Şubat 2010; 23:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

Bizim insanımız böyle.okulda bile hoca biraz yüz versin agzna s.crlar ama katı ögretmen oldumu susar geneli.adminde öle olcak kufur mu edio ver chat bani tekaraliomu banla gitsin.clanca mi yapiolar at hespini gitsin.yaptirim uygulamazsan asla önüne gecemzsin.burda yazan capulcularin cogu serverda genelden gm e kadar kufur ederler.(appeal server i iyi biz eleştirirken attgı yalanları söyluyoruz gece 4 de gir server heryeri gezdik arkdas ss cekti koycak heryeri server on sitede 140 gösterio 20 kişi yok oyunda sen bunu gelir foruma 250-400 playermz var yazarsan eleştiri herkes.) hangi meselede birlik olduki turkler oyunda olsunlar.ben 3.5 4 senedr oynuyorum l2 i daha yabancılardan verde su silaha bi bakim nasi duruo bi ss cekim diyeni görmedm.

işte bu kadar gözlerinden öpüyorum arkadasım ilgin için tsk ederim :)

• necrovirus nickli kardesimin yazisini alıntı yapmak istemedim forum fazla karmasik olmasin diye bu yüzden öncelikle sizden özür diliyorum. Yazdiginiz maddeleri gercekten hayranlıkla okudum, cok dürüst ve acıklayıcı olmus hersey ortada peki ne yapabiliriz ?

Hiçbirey yapamayiz imkansiz demeyin ben sözlügümden imkansizi cikarttim :) Düşünmek lazim dünya her yıl ilerlerken Türkiye neden geriliyor onuda bizlere sormamiz lazim (siyasete girdim gibi oldu özür dilerim)

Saygılarımla....
  • Neler yapabiliriz ?? Şöyle bişey varki ''bizim millette herşeyin en iyisini ben bilirim anlayışı var'' Bu yetişkinlerin çoğundada var ve haliyle çocuklarada yansıyor hal böyle olunca bu l2yi oyunu oynayan kişilerin çoğu cocuklar olduğu için işin doğrusunu hiç bir şekilde anlatamıyorsun. Bu zihniyetle yetişmiş büyük yetişkin insanlarda öyle ne yazıkki. Adam veya çocuk ak dedimi ona kara dedirtemiyorsun. Küfür olayına gelince yine aynı olay ? çocuk büyüklerinden ne görmüşki ? maç olur hakeme- ona buna sövülür ? yada başka bişey olur sövülür? haliyle oyunlara yansıması doğal değilmi sizce ?? bunları düzeltmek bu saatten sonra çok zor bir kere bizde doğru düzgün bir kültür kalmamaya başladıki oyun kültürü olsun :)
  • Desecrate arkadasım sizede ilginiz için tsk ediyorum peki hepimiz hemfikirsek bu düşünceye katılıyorsak peki olmayanlar kimler ? senin düşüncelerine göre hersey ailede bitiyor ? yani yetiştirilme ve ahlak diyorsun dogru anladiysam, ben bir egitimci ailenin ogluyum ve ailemle pek yaşamadım ama bir insan gibi dürüst saygılı sevgili yasamayi tek başıma ögrendim kendimi acındırmak gibi olmasin parasiz pulsuz degildim ama simit satmaktan pamuk seker satmaktan hoşlandım o insanları anlamak için yıllarca soguk kış demeden sattim insanlık, sevgi, saygı (vb) gibi davranış hal ve hareketler sadece ailede ögrenilmez kötü olmak küfür soylemek kolay insan gibi yaşamak zor bir devirdeyiz bizde zoru başarırız.

Tşk ederim yorumun için saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 2 Şubat 2010; 0:04:57 >
  • Yazık kimsenin milletine güveni kalmamış , ki bu asıl bizim milletimizin sorunu ( sanırım bazı dış kuvvetlerden dolayı benimsetilmiş). Konudan biraz uzaklaşıp tekrar geri dönecegim. Atatürkten beri hangi cumhurbaşkanımız yada başbakanımızın arkasından atıp tutmamışız hangisinin en azından dürüst veya namuslu oldugunu söyleyebilirsiniz. Bi kısmını asmışız, sonra kahraman ilan etmişiz ama hiçbirini tam sevmemişiz , genelde hepsini ya vatan hainin yada namussuz devletten çalan insanlar yapmışız . Ben hiçbirini savunmuyorum ama önyargılıyız , hepimiz önyargılı ve paranoyagız. Baykal olup herşeyi atatürke bağlıyor gibi hissettim kendimi.

@minastrith- herkesin oyun anlayışı farklıdır ama tabiki kimsenin birbirine küfür etme hakkını vermez. Sadece türklerin oyunlarda anormal degil bazı milletlerin durumu daha kötü ama seninde belirttigin gibi kendi milletlerine saygıları var ve serverlarını destekliyorlar ve yunanlıların server sayısı 378 i geçiyor :)

@Kenchan - ben benim serverımda en fazla yabancılardan kaynaklanan scamlerle uğraştım emin ol daha fazla hırsızlık yapıyorlar.

@necrovirus- Küfür olayı her millette var sadece ya anlamiyoruz yada aynı etkiyi yapmiyor. Benim ispanyol playerlarindan duydugum " puta madre"lerin haddi hesabı yok. Yunanlılardan "malakas" , B.tch ve f.ck kelimeleri tüm milletlerin agzında. Ama biz kendi arkadaşlarimiz arasında bunları sırf yabancı dil oldugu için kullanabiliyoruz.

@necrovirus- adam kayırma - hangi serverlardan bahsettigini bilmiyorum ama eminim senin en son girdigin türk serverı newage zamanindandir. Her türk serverinin baslıgı altında bir karalama yazın bulunuyor maşallah. Yabancıların amcaoğulları, kankaları kardeşlerimi yok ???? Hadi sen destek vermiyorsun türk serverlarına onlara neden veriyorsun çok merak ediyorum. Nedir bu türk serverlarına kinin nefretin.

Kısaca arkadaşlar 3 yil L2 serverı yaptım. Sağolsun yerli yabancı birçok arkadaştan destek aldım , zaman geldi türk arkadaşlar tarafından kazıklandım , kandırıldıldım(ama yabancılarla oran aynıydı) , yanlışlarım oldu doğrularım oldu. Ama yinede benim serverlarımı zor zamanlarda türk arkadaşlarım ayakta tuttu. Ben kendi çapımda birşey başlattığıma inaniyorum L2 için itirazı olan varsa "sie lan " diyebilir. Ama L2 türk serverları için Loyalden önce ve Loyalden sonra var , insanlara elimizde geldigince güveni aşıladık ve bunu biz server açmaya karar verdigimizde donanimhaberdeki kimse desteklemiyordu şimdi ise 3-4 tane kendini idare edebilen Türk serverı var ve hepsinin sahibi yakın arkadaşlarım, hepsiyle bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum ve size hepsini oynamasanizda desteklemeye davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 2 Şubat 2010; 0:06:18 >

• saaaitx kardeşime katılıyorum ama benim milletime gerçekten güvenim azaldı.Çünkü Kendi özbenliğimizi kaytik kaybedicez... minastrith olay sadece ailede bitmiyor evet ama aileden birşeyler görmeyen çok kişi kendini senin kadar iyi yetiştiremiyebiliyor ? öyle bir devirdeyizki herşeyin altından bir çok kötü şeyler çıkabiliyor. insanın içinde olması gerek.
  • sait bey tabiki türk serverlarini destekliyoruz onlar bizim gururumuz bizim sorunumuz aslinda yabancilarlada degil sadece benim bu konuyu acma sebebim biz millet olarak düşman degil destekli birbirine güvenen ve saygılı sevgili oyuncular istiyoruz. Senin actigin serverlarda da bulundum serverlarimiz allaha sükür cok cok güzel ama 1 bozuk meyve tek tek bütün meyveleri bozar :) ve hızla bozulmaya basladi , Sorun türk serverlari degil Türk oyuncu arkadaslarimizdir ki hepsini tabiki saymiyoruz iyi dost arkadaslarimizda var

İlginiz ve yorumunuz için tşk ederim... Saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

saaaitx kardeşime katılıyorum ama benim milletime gerçekten güvenim azaldı.Çünkü Kendi özbenliğimizi kaytik kaybedicez... minastrith olay sadece ailede bitmiyor evet ama aileden birşeyler görmeyen çok kişi kendini senin kadar iyi yetiştiremiyebiliyor ? öyle bir devirdeyizki herşeyin altından bir çok kötü şeyler çıkabiliyor. insanın içinde olması gerek.

ben kendimi gelistiriyorum desemde hala eksik yanlarim var ve su anda bu foruma ilgi duyan arkadaslardan da fazla bir yanım yok hersey insanin içinde haklısın ALLAH yardımcımız olsun hersey için tşk ederim

bilmem inanırmısınız artık lineage2 ye girip oynamaya korkuyorum ya real hayattan daha acimasiz oldu...

Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 2 Şubat 2010; 0:26:09 >
  • Size biraz garip gelebilir belki ama GM lik yaptigim yillarda gece gündüz uyumadan emek verdigim serverda Gm banladim hemde kendi kankamı sonuc = yalnız kaldım ama yapmam gerekeni yaptım neden yaptım oyuncuya 1 milyon adena verdi diye ben o günahin altina giremem üzgünüm sonucta diger oyuncular da insan cokmu buyuk bi para hayır ama hak yemek de bize yakışmazdı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitx

@necrovirus- Her türk serverinin baslıgı altında bir karalama yazın bulunuyor maşallah. Yabancıların amcaoğulları, kankaları kardeşlerimi yok ???? Hadi sen destek vermiyorsun türk serverlarına onlara neden veriyorsun çok merak ediyorum. Nedir bu türk serverlarına kinin nefretin.

haklısın bu kısımdan dolayı hatalııyım
    yazımı yazarken bir kaç yere dikkatsizlik etmişim demek istedigim türk serverlerinin bir kısmı olacaktı. yabancıların amca ogullarıda var kankalarıda var hatta seninde ddigin gibi bizede çok sövüyorlar hemde nasıl sövüyorlar ama benim için onlar zaten tarihten dolayı biz türkleri sevmiyorlar . ama kendi insanımın bana bir oyun için küfür edebilmesini anlayamıyorum aynı dili konuşuyoruz aynı cografyada yaşıyoruz neden bir oyun için küfür edebiliyor ?zamanında 3-5 tane yarım akıllı yüzünden türk serverlerinden sogumuştum

• konusarak bitmez biliyoruz hepimizde hatta bu konu uzaaar gider ama birinin annesine küfretmek o kadar acı birseyki ya ben nasil küfrederim o bir türk anasi benim de anam sayılır diyen kac kişi var??

Bu arada sayın arkadslarım konuyu tartısmadan uzak tutalım gercekten ben mutsuz olurum ve kendimde suç bulurum konuyu yazdigim için

Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 2 Şubat 2010; 0:32:32 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.