Şimdi Ara

Superonline iptal çilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Superonline 25 Mbit 75 AKK limitsiz fiber internet kullanıcısıyım.Aylık 59 tl ödüyordum.
    Tvsiz Tabletsiz Telefonsuz sadece 25 megabit internet istedim sadece limitsiz 89 tl lik var, mevcut tarifeniz 84 tl den taahüütsüz devam edersiniz dediler bende cuma günü sabah iptal talebinde bulundum.Fax çekin dediler. Hemen fax çektim teyit raporu aldım.
    Cumartesi öğlen aradım faxınız sisteme yansımamış bize ulaşmamış dediler.Teyit raporu bende.
    Üşenmedim kurumsal işyerine gidip iptal talebimi yazılı olarak da verdim.İptal talebiniz alınmıştır. Ürün iptaliniz 7 gün içerisinde gerçekleşecektir diye mesaj geldi.Eve geldim download 0.4 mbit. Aradım sizi arayacaklar beyefendi. Pazar günü aradım tabi eskiden 1 dakikada müşteri hizmetlerine ulaşabikirken şu anda 9 veya 10 dakikada ulaşabiliyorum.Pazartesi yine aradım.İptal birimine bağlayın diyorum bağlayamayız beyefendi siz iptal talebinde bulunmuşsunuz iptal birimi sizi arayacak diyorlar. Tamam onlar aramıyor ben aradım beni konusturun diyorum konusturmuyorlar. Hızımı 0.4 mbite düşürdünüz bari faturam işliyormu malum 84 tl den diye sordum o konuda tam olarak bilgimiz yok diyorlar.
    Pazartesi gece BTK ya durumu anlatan şikayet kaydı oluşturdum. Salı günü dilekçem cevap vermeleri için superonline şirketine iletildi. Yani internet hızımı 0.4 e düşürebiliyorlar ama ne hikmetse beni arayamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline BTK ya yazdığım mesajdan 24 saat sonra beni aramadan hattımı nihayet kapattı.Hani aramaları gerekiyordu. BTK sen çok yaşa.

Öğlen 13 de vodafone başvurumu yaptım 16 da kurulum için geldiler.50 mbit hızı tam alıyorum hatta fazla bile geliyor bazen. Ping 6. Superonline deyken gibi. Şimdilik sıkıntı yok.

Tek fark şu 25 mbit 75 akk limitsiz fiberi superonline den 59 alırken akabinde 84 ödemek zorundaydım veya 24 mbit paketlere geçecektim daha fazla fiyata.

Aynı kablodan gelen hattı vodafone adı altında 50 mbit 100 akk limitsiz fiber olarak 1 yıl 59 sonraki 1 yıl 69 lira ödeyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 8 Kasım 2017; 18:42:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.