Şimdi Ara

Superonline kurulum elemanının yaptığı işten kaçma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın ailesinin kullanmadıkları çatı katı var, arada akşamları buluşur oturur oyun falan oynarız. İnternet bağlatalım dedik, superonline fibere başvurduk. Bugün geldiler kuruluma kuran eleman arkadaşa demiş, kutu arkada o yüzden bu tarafa kurmalıyız, burdan başka hiçbir yere olmaz demiş. Evin girişine kurmuş, bizim takıldığımız oda diğer köşede.

Superonline arıyoruz modemin yeri değişebilir fakat 75tl ödememiz gerekiyor. Madem değişebiliyor neden başında olmaz dedi adam..

Şimdi biz 75tl vermeyi kabul edersek aynı adam gelip modemi diğer odaya mı kuracak ? Kuracaksa nasıl kuracak, hani olmuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 10 Mayıs 2017; 0:34:10 >

• Bağlantı türü nasıldır, eve kadar fiber gelip pon cihazına girip oradan routere Cat6 ile giriyor ise araya (100 metreye kadar) Cat6 koyup routeri istediğin yere çekebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğiniz yere kurar hocam o işten kaçmış resmen kablo çekiyor zaten kablo her yere uzanıyor bizim eve gelenler salona kurdular odaya kadar kalın kablo çektiler üstüne sağolsunlar fazladan kablo bıraktılar istediğim zaman odayı değiştirip kullanıyorum. Modeme gelen ince sarı kabloyu istediği kadar uzatır modemin yerinin değiştirir.
  • Kurulum sırasında dile getirecektiniz bunu, iş bitmiş gitmiş sonrasında jeton düşmüş sizin.
    O kurulum ve abonelik için superonline dan 200 lira alıyor bu taşeronlar 200 lira! O yüzden zaten 24 ay taahhüt var.
  • Bağlatan arkadaş fazla anlamaz bu işten, ama yani madem imkan var kurulabiliyor neden işten kaçıyor. Kabloyu evinden içinden çekse de olurdu, normalde elektrik borularından geçiriyorlar sanırım o yüzden üşendi.
    Şimdi ben 75tl vermeyi kabul edersem aynı adam gelip hangi yüzle modemin yerini değiştirecek ? Ben bunu anlamıyorum. İnsanları yanlış yönlendirip ahlaklı iş yaptıklarını sanıyolar.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    taşeon şirket elemanı saçmalamış...
  • Şikayetvar'a yazık, müşteri hizmetlerini aradık adam kurulumcumun yaptığı şey için defalarca özür diliyor ama 75tl diyolar başka bişe demiyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.