ARKADAŞLAR, YAKLAŞIK VE NE YAZIK Kİ 6 AYDIR SUPERONLİNE ABONESİYİM. SON FATURAMA 19 TL'LİK REAKTİVASYON ÜCRETİ YANSITILMIŞ. NE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI?
Faturanızın son odeme tarihini gecirmişsiniz.Ceza olarak 19 TL faturanıza yansıtılmış.Geçmiş olsun.
Bakalım daha nereden ne koparabilirim felsefesini ne kadar abartacaklar?Buradan mutlaka şu yorum gelecektir,faturanı gününde ödeseydin,ceza yemeseydin ancak unutmayın ki cezaların dahi akla mantığa uygun bir üst sınırı olmalıdır.Aylık faturası 49TL olan birine gecikme sonrası hat kapatıp açtım (reaktivasyon-Türkçe bir karşılık bile uyduramamışlar) diyerek %38 ceza kesilmez.
Fatura geçiktirildiği için değil de, uzun bir süre ödeme yapılmadığından kapanan hattın yeniden açılması sebebiyle alınmış bir ücret o. Telefonlarda ve hemen hemen diğer tüm şirketlerde uygulanan bir işlem.
Ben askedeyken geciktirdiğim faturalarım oldu, hattım kesilmedi. Bildiğim kadarıyla bağlantının kesilmesi için birkaç ay ödeme yapılmaması gerekiyor.
bu yasal mı? sözleşmede var mı?
sözleşme elinizde değilmi bi okuyun bence
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Fatura geçiktirildiği için değil de, uzun bir süre ödeme yapılmadığından kapanan hattın yeniden açılması sebebiyle alınmış bir ücret o. Telefonlarda ve hemen hemen diğer tüm şirketlerde uygulanan bir işlem.
Ben askedeyken geciktirdiğim faturalarım oldu, hattım kesilmedi. Bildiğim kadarıyla bağlantının kesilmesi için birkaç ay ödeme yapılmaması gerekiyor.
kapanıp yeniden açılan hatlar için alınan ücret..
hepsi alıyor..
Aynen bendende almislardi Fatura mailime gelmemis bende unutmustum Hat kapandi hemen odedim 1 saat icinde hemde aradim hatti actilar obur ay gumm ceza,((