Şimdi Ara

Süperonline Süperdepo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En can alıcı kısmını önce yazayım hızınız ne olursa olsun upload hızınız 100 mbps

Artık SüperDepo ile bilgileriniz emin ellerde!

En değerli anlarınızı hatırlatan video ve fotoğraflarınızı, işinizle ilgili kritik dosyalarınızı ve önemli bilgilerinizi bilgisayarınızda ya da harici disklerinizde kayıtlı tutuyorsanız, bilgisayarınız arızalandığında, harddiskiniz kaybolduğunda ya da çalındığında bu verileri sonsuza dek kaybedersiniz.

SüperDepo ile değerli dosyalarınızı kaybetme riski olmadan koruyabilir, harici disk, flash bellek gibi ekipmanlar taşımanıza gerek kalmadan, ister bilgisayarınızdan ister tablet ya da akıllı telefonunuzdan kolayca ve güvenli bir şekilde erişebilirsiniz.

Kolay erişim
    SüperDepo’daki dosyalarınıza; Windows, Mac, iOS, Android işletim sistemlerinde aynı hesabı kullanarak erişebilirsiniz.

Hızlı dosya transferi
    Turkcell Superonline Fiber İnternet abonesi olarak, hızınız ne olursa olsun, dosyalarınızı 100 Mbps hızla yükleyebilir, yüksek boyutlu dosyalarınızı yüklemek için uzun süre beklemezsiniz.

Özgürce paylaşma
    Müzik, video, fotoğraf dahil tüm dosyalarınızı herhangi bir dosya paylaşım sitesi kullanmanıza gerek kalmadan gönderebilir, Facebook, Twitter gibi sosyal platformlarda anında paylaşabilirsiniz. Dilerseniz paylaştığınız dosya için bir şifre belirleyerek, sadece şifreyi bilen kişilerin dosyaya ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Otomatik yedekleme
    Belirlediğiniz zaman aralığına göre bilgisayarınızın otomatik olarak yedeklenmesini sağlayarak, dosyalarınızı; bilgisayarınızın bozulması, harici diskinizin kaybolması veya çalınması gibi durumlara karşı koruyabilirsiniz.

Yüksek güvenlik
    Depoladığınız ve yedeklediğiniz tüm dosyalarınız Turkcell Superonline’ın ileri teknoloji ile donatılmış veri merkezlerinde güvenli ve şifrelenmiş olarak tutulmaktadır.

SüperDepo’ya Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri'nden abone olabilir,www.superdepo.net adresinden hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
     Süperonline Süperdepo

Yıllık 9 TL olan 10 gblık paketi aldım yükleme hızım wirelesin maximum hızı olan 48mbps ile gerçekleşti.

• Kötü tarafı ücretli olması ve download hızının sadece tarifeniz kadar olması.
    Yanı 100 ile upload edip bir duruma göre yüklediğinizin 2 ila 5 katı sürede dosyanızı geri almak.

Bunun dışında 10GB için bile para istiyorlar.
    En garibi de sanırım telefonla muhatap olmadan bu hizmeti satmıyorlar ki bunun sebebini çözemedim.
    Ama işin içinde süperonline varsa vardır bir alicengiz oyunu diyorum satın alırken dikkat dikkat aman diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Kötü tarafı ücretli olması ve download hızının sadece tarifeniz kadar olması.
    Yanı 100 ile upload edip bir duruma göre yüklediğinizin 2 ila 5 katı sürede dosyanızı geri almak.

Bunun dışında 10GB için bile para istiyorlar.
    En garibi de sanırım telefonla muhatap olmadan bu hizmeti satmıyorlar ki bunun sebebini çözemedim.
    Ama işin içinde süperonline varsa vardır bir alicengiz oyunu diyorum satın alırken dikkat dikkat aman diyim.
    Arkadaşlar ben deneme amaçlı 10 gigabaytlık hesap aldım.Ama upload hızı dedikleri gibi değil acaba müşteri hizmetlerini arayıp onlar mı upload hızını ayarlayacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: citiesxl2011

Arkadaşlar ben deneme amaçlı 10 gigabaytlık hesap aldım.Ama upload hızı dedikleri gibi değil acaba müşteri hizmetlerini arayıp onlar mı upload hızını ayarlayacaklar?

aslında bir işlem yapmadan olması gerekiyor. belli bir porttan yapıyordur gönderimi, bu porta tam kapasite hız atamıştır. müşteri hizmetlerini arayıp problem bildiriminde bulunun.
    bu arada kablosuz ile bağlanıyorsanız hızın 100 mbit'e ulaşamaması normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Aralık 2012; 22:22:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

aslında bir işlem yapmadan olması gerekiyor. belli bir porttan yapıyordur gönderimi, bu porta tam kapasite hız atamıştır. müşteri hizmetlerini arayıp problem bildiriminde bulunun.

Alıntıları Göster
    sakın almayın superplay i iptal ettirene kadar canım çıkmıştı.Sakın ama sakın diyorum. internette bedava alternatifler varken yada ücretli ucuz alternatifler superdepo niye alalım ?

• quote:

quote:

Yani bu akıllıların programını kullanmadan süper depoyu kullanmaya kalkarsak kotalarımızdan da düşecek.
    Yeni bir kazık kokusu gelmeye başladı.
  • quote:

quote:

quote:

Yani bu akıllıların programını kullanmadan süper depoyu kullanmaya kalkarsak kotalarımızdan da düşecek.
    Yeni bir kazık kokusu gelmeye başladı.

Alıntıları Göster
    Bugün müşteri hizmetlerini aradım iptal ettirdim.Dediğiniz gibi hiç bir artısı yok gibi.Ben youtub'a görüntü yüklerim diye düşünmüştüm.Bunu yapamıyorum herhalde.Paylaşılabilen sitelerin içinde youtubeta yoktu zaten.

• quote:

Bugün müşteri hizmetlerini aradım iptal ettirdim.Dediğiniz gibi hiç bir artısı yok gibi.Ben youtub'a görüntü yüklerim diye düşünmüştüm.Bunu yapamıyorum herhalde.Paylaşılabilen sitelerin içinde youtubeta yoktu zaten.

Sizce süperonline işimize gelecek birşey yapar mı?
  • 10 gb hem ucretli hemde yuklesen bile geri indirmen ayri bi zahmet.50gb dropbox var isimi gorur upload varsin dusuk olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

10 gb hem ucretli hemde yuklesen bile geri indirmen ayri bi zahmet.50gb dropbox var isimi gorur upload varsin dusuk olsun.
    deneyen varmı acaba ? ben aldım ama hız 100 mbit ile alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Normaldir yakın zamanda ne Turkcell den nede superonline den adam gibi hizmet almışlığımız yok.
    Bunun dedikleri gibi olmasını beklemek fazla iyimserlik olurdu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Normaldir yakın zamanda ne Turkcell den nede superonline den adam gibi hizmet almışlığımız yok.
    Bunun dedikleri gibi olmasını beklemek fazla iyimserlik olurdu.

Alıntıları Göster
    100 mbiti geçtim hiç bir türlü dosya atamıyorsun. Anlamadım gitti valla.

• quote:

10 gb hem ucretli hemde yuklesen bile geri indirmen ayri bi zahmet.50gb dropbox var isimi gorur upload varsin dusuk olsun.

Dropbox gerçekten güzel çalışıyor iphone da dahi kullanıyorum fakat Superdepodaki olay çok başka upload hızı çok iyi...

Bireysel Musteri Temsilcisi Umut Çetin
    Tel; 0530 148 73 24 - 0545 559 93 47 - 0242 606 01 06
    Mail; dreamumut@me.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutCetin

quote:

Dropbox gerçekten güzel çalışıyor iphone da dahi kullanıyorum fakat Superdepodaki olay çok başka upload hızı çok iyi...

Mail; dreamumut@me.com

Konuyla ilgisi yok ama;

Umut Bey sık sık telefon numaralarınızı da verdiğiniz mesajlarınızı görüyorum forumda. Anladığım kadarıyla forum kullanıcılarına bilgi vermek için buradasınız. Alt yapı sonrası sinyal bekleme sürecinde hiçbir bilgi alamıyoruz superonlinedan. İnternetsiz çalışamıyoruz ve işlerimiz çok aksıyor bu keyfi bekletme süreci yüzünden. Hatta bu konuda btk tarafından süperonline'a iletilmiş bir şikayetim de bulunmakta. Siz bilgi verebilirmisiniz verdiğiniz numaralardan ulaşsak. Mersindeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenghis -- 3 Ocak 2013; 12:03:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

quote:

Orijinalden alıntı: UmutCetin

quote:

Mail; dreamumut@me.com

Konuyla ilgisi yok ama;

Umut Bey sık sık telefon numaralarınızı da verdiğiniz mesajlarınızı görüyorum forumda. Anladığım kadarıyla forum kullanıcılarına bilgi vermek için buradasınız. Alt yapı sonrası sinyal bekleme sürecinde hiçbir bilgi alamıyoruz superonlinedan. İnternetsiz çalışamıyoruz ve işlerimiz çok aksıyor bu keyfi bekletme süreci yüzünden. Hatta bu konuda btk tarafından süperonline'a iletilmiş bir şikayetim de bulunmakta. Siz bilgi verebilirmisiniz verdiğiniz numaralardan ulaşsak. Mersindeyiz.

Alıntıları Göster
    Almayın tipinde önerilere katılmıyorum, fakat aksaklıklar olduğu kesin.
    Tahminim bu işi sürdüremeyip bitirecekleridir eğer bitirmezlerse yıllığı 1800 dolar eden bir hizmetin 99 tl ye sağlanmasından söz ediyoruz.,
    Fakat ben bu iyiliğin sürmeyeceğini düşünüyorum
    Denemek için dün aldım browserden giriyor ama indirilen EXE ile maalesef girilmiyor sanırım login server de senkron sorunu var hatalı kullanıcı adı şifre tipi hatalar vermekte
    Maalesef karşımızda şu anda teknik destek birimi de yok.
    SOL fanatiği değilim fakat alternatifi yok ve yıllarca da olmayacaktır bu açıdan sevmesek te anlaşmaya bakmak lazım :)

Eğer vaat edilen gibi 1 TB yi 99 tl ye sağıklı çalışır hale getirilerse düşünsenize benim 700 GB lik aile fotoğraflarım videolarım ömür boyu yedek orada kalacak ve hd bozulursa geçmişimi kaybetmeyeceğim. Tabiiki evde de bir HD de yedekte tutabilirim ama bunu buluta yapabileceğimiz gibi disiplinli yapamıyoruz. Bulut sunucu ise kotamdan düşmez her sabah 4 de benim PC deki sadece değişmiş dosyaları yedeklerse müthiş olur.
    Zaten fiberim 100 mbit bu açıdan da hızlı olacak tek isteğim çalışsın :)
    Henüz çalışmadı :p (browserden denemedim EXE ile deniyorum)

Dropbox a gelince bakınız büyük dosyalardan söz ediyoruz 1-2 GB lik yedek değiller 1000GB lik dosyalar bu açıdan ne kotalarınız ne de en çok 5 mbit lik upload hızınız bu boyutları yedeklemenizi sağlamaz. Bu açıdan Turkcell TV (kota yemeyen) gibi bir çözüme daima ihtiyacınız olacaktır.

Verilmesi vaat edilen hizmeti ne bedava ne ücretli kimse veremez.

sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalpha -- 20 Ocak 2013; 13:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djalpha

Almayın tipinde önerilere katılmıyorum, fakat aksaklıklar olduğu kesin.
    Tahminim bu işi sürdüremeyip bitirecekleridir eğer bitirmezlerse yıllığı 1800 dolar eden bir hizmetin 99 tl ye sağlanmasından söz ediyoruz.,
    Fakat ben bu iyiliğin sürmeyeceğini düşünüyorum
    Denemek için dün aldım browserden giriyor ama indirilen EXE ile maalesef girilmiyor sanırım login server de senkron sorunu var hatalı kullanıcı adı şifre tipi hatalar vermekte
    Maalesef karşımızda şu anda teknik destek birimi de yok.
    SOL fanatiği değilim fakat alternatifi yok ve yıllarca da olmayacaktır bu açıdan sevmesek te anlaşmaya bakmak lazım :)

Eğer vaat edilen gibi 1 TB yi 99 tl ye sağıklı çalışır hale getirilerse düşünsenize benim 700 GB lik aile fotoğraflarım videolarım ömür boyu yedek orada kalacak ve hd bozulursa geçmişimi kaybetmeyeceğim. Tabiiki evde de bir HD de yedekte tutabilirim ama bunu buluta yapabileceğimiz gibi disiplinli yapamıyoruz. Bulut sunucu ise kotamdan düşmez her sabah 4 de benim PC deki sadece değişmiş dosyaları yedeklerse müthiş olur.
    Zaten fiberim 100 mbit bu açıdan da hızlı olacak tek isteğim çalışsın :)
    Henüz çalışmadı :p (browserden denemedim EXE ile deniyorum)

Dropbox a gelince bakınız büyük dosyalardan söz ediyoruz 1-2 GB lik yedek değiller 1000GB lik dosyalar bu açıdan ne kotalarınız ne de en çok 5 mbit lik upload hızınız bu boyutları yedeklemenizi sağlamaz. Bu açıdan Turkcell TV (kota yemeyen) gibi bir çözüme daima ihtiyacınız olacaktır.

Verilmesi vaat edilen hizmeti ne bedava ne ücretli kimse veremez.

sevgiler.

Alıntıları Göster
    Süperonline şirketinin vaadlerinin arkasında ne kadar durduğu biz abonelerce biliniyor.
    Bu sebeple djalpha ya malesaf katılamıyorum.

Bu hizmeti satın almış birileri browser üğzerinden hız ve kota testi yapabilirse iyi olur çünkü muhtemelen browser kullanınca kota ve hız avantajı da ortadan kalakacaktır.(Süperonline genel mantığı bir şekilde aboneyi .....)

Ayrıca 1TB nin paralı olması doğal olsa da komik alanlardan da ücret istemeleri ayrıca indirme hızının sınırlı olması hizmette bir çekicilik bırakmıyor.

Verdikleri programın çalışmıyor olması zaten rezillik (allahtan bir umut ve sevinç ile Kanıp para vermemişim)

Bir de veri güvenliğimiz konusu var ki süperonline bu konud da bana şahsen hiç ama hiiç güven veremiyor.(hoş benim gibiyseniz zaten şifrelenmemiş veri yollamazsınız böyle yerlere.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimemre -- 20 Ocak 2013; 15:12:14 >

• quote:

Süperonline şirketinin vaadlerinin arkasında ne kadar durduğu biz abonelerce biliniyor.
    Bu sebeple djalpha ya malesaf katılamıyorum.

Bu hizmeti satın almış birileri browser üğzerinden hız ve kota testi yapabilirse iyi olur çünkü muhtemelen browser kullanınca kota ve hız avantajı da ortadan kalakacaktır.(Süperonline genel mantığı bir şekilde aboneyi .....)

Ayrıca 1TB nin paralı olması doğal olsa da komik alanlardan da ücret istemeleri ayrıca indirme hızının sınırlı olması hizmette bir çekicilik bırakmıyor.

Verdikleri programın çalışmıyor olması zaten rezillik (allahtan bir umut ve sevinç ile Kanıp para vermemişim)

Bir de veri güvenliğimiz konusu var ki süperonline bu konud da bana şahsen hiç ama hiiç güven veremiyor.(hoş benim gibiyseniz zaten şifrelenmemiş veri yollamazsınız böyle yerlere.)

Alıntıları Göster
    Hizmeti veremezlerse ödeme yapmanın bir anlamı yok, yazılan hizmeti verebilirlerse bu benim işime çok yarar hep böyle bir şey aramıştım. Burada kim ne alternatif yazarsa yazsın bundan ucuz bir çözüm asla olamaz! Burada kanıtlanmadığı sürece 1000 GB lik kotadan yemeyen 100mbit hızında upload yapılabilen 99 tl karşılığı bir hizmet bulunamaz.
    Bedava istiyoruz biz derseniz bilemem kimse size 1 tb yi bedava bu hızda ve internet kotanızdan harcatmadan veremez alternatifi yoktur.

Güvenlik konusuna değinmeyeceğim superonline a dosyanız çıkana kadar zaten verileriniz Ankaranın eline geçmiş oluyor bu açıdan ttnet proxy oluştuğu 15 yıldan bu yana zaten güvende değilsiniz ttnet pop adminin insafına kalmış.

ben hizmetin 1 tb liğini aldım söz ettiğiniz testleri yapmaya çalışacağım. Tarafsız bir arkadaşınızım buna emin olabilirsiniz hatta fiber iptal talebim bile var ama geri aldım 24 ay taahütte bulunmayan ile bulunan aynı fiyattan fiyatlandırılması büyük adaletsizlik diye fakat maç paketi filan verilince 900 tl fayda sağlamışımdır diye düşünüp kalmak istedim. Dediğiniz gibi Digiturke sarılan ile superonline a sarılan kurtulmakta zorluk çeker haklısınız. Alternatifi vardı da faydalanmadık mı dersem de cevap alamayacağımı düşünüyorum ben çok araştırdım ttnet fibere baktım komik adil kullanım sınırları 250 GB lik download ile boy ölçüşemeyince vaz geçtim. SOL de en büyük sorun kota aşımında hızın düşmesiydi onuda çözmüşler 5-10 tl verip o aya özel 50 GB ek kota alıyorsunuz hız normale dönüyor.

Birde aşağıdaki bilgilere ulaştım belki ihtiyacı olan çıkar.

SüperDepo hesabınıza bilgisayarınızdan dosya yüklemek için WebDAV
    WebDAV özelliği sayesinde bilgisayarınızda oluşturulacak klasöre dosyalarınızı kopyalamanız yeterli. Böylece web portale giriş yapmanıza gerek kalmadan klasörde bulunan dosyalarınız online olarak SüperDepo hesabınıza yüklenecektir.
    WebDAV Ayarları
    Aşağıda işletim sisteminize uygun olan ayarlara göre SüperDepo Klasörü oluşturabilirsiniz. Ayarlarda belirtilen user_name kısmını isteğinize göre belirleyebilirsiniz.
    • Windows XP için:
    • “Başlat”a tıklayınız.
    • Önce “Bilgisayarım”, sonra “Ağ Bağlantılarım” ı tıklayınız.
    • Soldaki menüde yer alan “Yeni Ağ Bağlantısı Ekle” ye tıklayınız.
    • Yeni internet ya da ağ adresi bölümüne https://pcc.superdepo.net/ yazınız.
    • “İleri” ye tıklayınız.
    • SüperDepo müşteri numarası ve şifrenizi giriniz.
    • Ağ adı belirleyiniz.
    • “Son” a tıklayınız.
    • Windows Vista ya da Windows 7 için:
    • “Başlat”’a tıklayınız.
    • “Bilgisayarım” I seçiniz.
    • “Ağ sürücüsü seç” e tıklayınız.
    • “Dökümanlarınızı yüklemek için bir web sayfasına bağlanın” a tıklayınız.
    • “İnternet veya ağ adresi” bölümünehttps://pcc.superdepo.net/ yazınız.
    • “İleri” ye tıklayınız.
    • Ağ adı belirleyiniz.
    • “Son” a tıklayınız.
    • Mac OS X için:
    • “Arama”(Finder) bölümünde önce “İleri” yi sonra “Sunucuya bağlan” a tıklayınız.
    • “Sunucu adresi” bölümünehttps://pcc.superdepo.net/ yazınız.
    • Artı(+) işaretine tıklarak “Favori sunucu” olarak ekleyiniz.
    • “Bağlan” a tıklayınız.
    • Ardından “Tamam” a tıklayınız.

• quote:

Hizmeti veremezlerse ödeme yapmanın bir anlamı yok, yazılan hizmeti verebilirlerse bu benim işime çok yarar hep böyle bir şey aramıştım. Burada kim ne alternatif yazarsa yazsın bundan ucuz bir çözüm asla olamaz! Burada kanıtlanmadığı sürece 1000 GB lik kotadan yemeyen 100mbit hızında upload yapılabilen 99 tl karşılığı bir hizmet bulunamaz.
    Bedava istiyoruz biz derseniz bilemem kimse size 1 tb yi bedava bu hızda ve internet kotanızdan harcatmadan veremez alternatifi yoktur.

Güvenlik konusuna değinmeyeceğim superonline a dosyanız çıkana kadar zaten verileriniz Ankaranın eline geçmiş oluyor bu açıdan ttnet proxy oluştuğu 15 yıldan bu yana zaten güvende değilsiniz ttnet pop adminin insafına kalmış.

ben hizmetin 1 tb liğini aldım söz ettiğiniz testleri yapmaya çalışacağım. Tarafsız bir arkadaşınızım buna emin olabilirsiniz hatta fiber iptal talebim bile var ama geri aldım 24 ay taahütte bulunmayan ile bulunan aynı fiyattan fiyatlandırılması büyük adaletsizlik diye fakat maç paketi filan verilince 900 tl fayda sağlamışımdır diye düşünüp kalmak istedim. Dediğiniz gibi Digiturke sarılan ile superonline a sarılan kurtulmakta zorluk çeker haklısınız. Alternatifi vardı da faydalanmadık mı dersem de cevap alamayacağımı düşünüyorum ben çok araştırdım ttnet fibere baktım komik adil kullanım sınırları 250 GB lik download ile boy ölçüşemeyince vaz geçtim. SOL de en büyük sorun kota aşımında hızın düşmesiydi onuda çözmüşler 5-10 tl verip o aya özel 50 GB ek kota alıyorsunuz hız normale dönüyor.

Birde aşağıdaki bilgilere ulaştım belki ihtiyacı olan çıkar.

SüperDepo hesabınıza bilgisayarınızdan dosya yüklemek için WebDAV
    WebDAV özelliği sayesinde bilgisayarınızda oluşturulacak klasöre dosyalarınızı kopyalamanız yeterli. Böylece web portale giriş yapmanıza gerek kalmadan klasörde bulunan dosyalarınız online olarak SüperDepo hesabınıza yüklenecektir.
    WebDAV Ayarları
    Aşağıda işletim sisteminize uygun olan ayarlara göre SüperDepo Klasörü oluşturabilirsiniz. Ayarlarda belirtilen user_name kısmını isteğinize göre belirleyebilirsiniz.
    • Windows XP için:
    • “Başlat”a tıklayınız.
    • Önce “Bilgisayarım”, sonra “Ağ Bağlantılarım” ı tıklayınız.
    • Soldaki menüde yer alan “Yeni Ağ Bağlantısı Ekle” ye tıklayınız.
    • Yeni internet ya da ağ adresi bölümüne https://pcc.superdepo.net/ yazınız.
    • “İleri” ye tıklayınız.
    • Ağ adı belirleyiniz.
    • “Son” a tıklayınız.
    • Windows Vista ya da Windows 7 için:
    • “Başlat”’a tıklayınız.
    • “Bilgisayarım” I seçiniz.
    • “Ağ sürücüsü seç” e tıklayınız.
    • “Dökümanlarınızı yüklemek için bir web sayfasına bağlanın” a tıklayınız.
    • “İnternet veya ağ adresi” bölümünehttps://pcc.superdepo.net/ yazınız.
    • “İleri” ye tıklayınız.
    • Ağ adı belirleyiniz.
    • “Son” a tıklayınız.
    • Mac OS X için:
    • “Arama”(Finder) bölümünde önce “İleri” yi sonra “Sunucuya bağlan” a tıklayınız.
    • “Sunucu adresi” bölümünehttps://pcc.superdepo.net/ yazınız.
    • Artı(+) işaretine tıklarak “Favori sunucu” olarak ekleyiniz.
    • “Bağlan” a tıklayınız.
    • Ardından “Tamam” a tıklayınız.

Alıntıları Göster
    Bir deneme yaptım yukarıda söz ettiğim gibi stabil değil eğer stabil hale gelirse hizmet çok işimize yarayacak. Şu an ise komik durumda maalesef.

Yukarıdaki bilgilerle uye adım ve şifremle bağlandım 100 mbit hattım.

25/mb sn ile 700 mb lik filmi 20 saniyede yükleyeceğim dedi tabii şok oldum fakat 5 saniye kaldı diyip sonu çizgide takıldı kaldı.
    Denemelerim sürmeye devam edecek.

Süperonline Süperdepo

• quote:

Bir deneme yaptım yukarıda söz ettiğim gibi stabil değil eğer stabil hale gelirse hizmet çok işimize yarayacak. Şu an ise komik durumda maalesef.

Yukarıdaki bilgilerle uye adım ve şifremle bağlandım 100 mbit hattım.

25/mb sn ile 700 mb lik filmi 20 saniyede yükleyeceğim dedi tabii şok oldum fakat 5 saniye kaldı diyip sonu çizgide takıldı kaldı.
    Denemelerim sürmeye devam edecek.

Süperonline Süperdepo

Alıntıları Göster
    transferi tamamlayabilseydiniz benim için de gerçekte oldukça iyi bir referans olacaktı. 1 liralık olanından alıp özel dosyalarımı arkadaşımla paylaşmak için kullanmayı düşünüyordum. :(
    Güvenlik konusunda size tamamen katılıyorum.
    Bu arada yeri gelmişlen ssl sitelerde sertifikayı onaylayana da her daim dikkat etmek lazım.
    Bizim Turktrust ın egoya 'kazara' verdiği accık geniş ssl sertifikası ile imzalanmış sahte sertifikalara dikkat man inthemiddle atack için gmalil dir google dır gibi yerler için sahte sertifikalar üretip kullanmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimemre -- 20 Ocak 2013; 16:59:29 >

• quote:

transferi tamamlayabilseydiniz benim için de gerçekte oldukça iyi bir referans olacaktı. 1 liralık olanından alıp özel dosyalarımı arkadaşımla paylaşmak için kullanmayı düşünüyordum. :(
    Güvenlik konusunda size tamamen katılıyorum.
    Bu arada yeri gelmişlen ssl sitelerde sertifikayı onaylayana da her daim dikkat etmek lazım.
    Bizim Turktrust ın egoya 'kazara' verdiği accık geniş ssl sertifikası ile imzalanmış sahte sertifikalara dikkat man inthemiddle atack için gmalil dir google dır gibi yerler için sahte sertifikalar üretip kullanmışlar.

Alıntıları Göster
    Upload ederken sanırım 5mbit veya daha altı hala geçerli bir sınır zira 75 mb lik dosya 10 dakikada upload edildi.
    download 8mb/s ile yani 100 mbit download hızımla indiriliyor 100 megabyte dosyam bir kaç saniyede indi.
    PC reboot ettikten sonra yukarıdaki EXE çalışmıyor bağlanmıyor sorunu yok oldu reboot ardından baktım otomatik giriş yaptı ve yedek alanı geldi.
    Bir klasör seçtim yedeklemek için 75 mb lik belgelerimi seçtim 10-15 dk sürdü yedek alanına yollaması.
    Yazılanın tam tersini uyguluyorlar yazılanlarda indirirken kendi hızınızda yüklerken 100 mbit ile diyordu şu anda indirirken 100 mbit indiriyorum (kendi hızım da bu tabiiki) yuklerken malesef şimdilik kağnı gibi fakat bende de bir sorun var talihsiz bir zamandayız şöyle ki.

LAN olarak bağlıysam (duvardan) indirme hızım 100 mbit yukleme hızım duvardaki kablo sorunundan 1 mbit.
    wifi ile uzaktaki modemime bağlanınca ise upload hızım 5 mbit download hızım 25 mbit. Bu açıdan sağlıklı test yapamıyorum.

BAşka bilgilerde ileteyim. WebDav olarak yedek alanımı ağ sürücüsü gibi bilgisayarıma eklersem bazı klasörlere dosya yollayabiliyorum bazılarına yollayamıyorum. FAT görünüyor ve disk alanım ise total 600 GB görünüyor. 3 mb lik dosya yolladım gitti daha büyük dosya için indirmek yada yuklemek isteyince izin verilen boyutları aşıyor hatası almaktayım kısaca ne superonline ne de benim hat stabil değil sabredip bir yetkilinin aramasını beklemekten başka çarem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalpha -- 20 Ocak 2013; 18:37:35 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.