Şimdi Ara

Superonline ve Tüketici Hakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Superonline şirketiyle ilgili şu adreste bulunan https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/4741195#gorusmeler şikayetimle ilgili tarafıma hiçbir dönüş yapılmamıştır.Sorduğum sorular da hiçbir şekilde cevaplanmadı.Sorular şöyleydi " Birinci sorum, Kartal Tüketici Hakem Heyeti Superonline'dan savunma istemesine rağmen, Superonline şirketi neden bu isteğe karşı duyarsız kalmıştır. İkinci sorum Superonline neden Tüketici Hakları gibi bir devlet kurumunu hiçe sayıp tarafıma psikolojik baskı yapma yolunu seçmiştir?."

Bugün tarafıma icra haciz işlemleri için tebligat yazdılar.Hiçbir şekilde taviz vermeye niyetim yok.Çünkü Superonline bunu sürekli yapıyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla.Sürekli bir ticari kurnazlık peşindeler.Superonline eğer hukuku hiçe sayarak benim gibi gariban bir şeyi olmayan halen 1 yıldır iş arayan bir adamı tokatlamak istiyorsa buyursun devam etsin.Amma velakin kedinin karanlıkta köşeye sıkıştığı zaman neler yapabildiğini hepimiz çok iyi biliriz.

Bakın ekleyim Superonline şirketini kötülemek gibi bir niyetim de yok.Benim derdim o şirketin içinde hukuksuz yaparak hak yiyenlerledir.Şüphesiz ki Superonline teknik imkanlarıyla Türkiye'de çok üst düzey bir şirkettir.O yüzden kimse Superonline'a burada benim savaş başlattığımı filan düşünmesin.Ben sadece hakkımı korumaya çalışıyorum o kadar.

• şikayet görmüyorki hocam Görüntülemeye çalıştığınız şikayet yayına hazırlanmaktadır.
  • Şikayeti buradan paylaşıyorum .

"Kartal Tüketici İlçe Hakem Heyetinde görülen 3831692 numaralı Superonline şirketi hakkında yaptığım şikayet henüz sonuçlanmadan Superonline şirketi Ankara'da yerleşik Öztürk Hukuk aracı şirketini kullanarak tarafıma önce telefonla psikolojik baskı uygulatmıştır. Sonrasında ise telefonuma bugün gelen SMS ile hakkımda Haciz/İcra işlemlerinin başlatıldığına dair tarafımı bir nevi tehdit etmişlerdir. Birinci sorum, Kartal Tüketici Hakem Heyeti Superonline'dan savunma istemesine rağmen, Superonline şirketi neden bu isteğe karşı duyarsız kalmıştır. İkinci sorum Superonline neden Tüketici Hakları gibi bir devlet kurumunu hiçe sayıp tarafıma psikolojik baskı yapma yolunu seçmiştir?. Saygılarımla"
  • fatura mı ödemediniz hocam?

sonuçta hepsi kapitalist ve kapital düzen ahlak tanımaz, sadece hukuğu kendi lehine kullanır. imzaladığınız sözleşmelerde neler var bi bilseniz..!

for example.

hopa da sel felaki var diyelim ve 3 ay internet verilemedi,

maddeler

- hiçbir şekilde hizmetin yerine getirilmemesinden dolayı hak talep edemem.

-hizmet alamadığın durumlar da dahi aylık ücretlendirme devam eder, tahahüdü iptal edersen tazminat ödersin

imza

klasik hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz, paket içeriğini keyfimize göre değiştiririz.

imza

ve bomba

2 yıllık cihazın garantisi bitti diyelim ve 3. yıl bozuldu bana paşa paşa 250 tl ödicen tatlım.

imzaa :D

hepsi böyle

dsmart ttnet fiber net den yalın adsl ücreti alıyor aylık 17 :D superonline kötünün iyisi.

ama merak ediyorum o hızları gören var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüketici haklarına Haziran 2015'de yaptığım şikayet dilekçem aynen ektedir.Haziran ayında bu şikayeti yaptım fakat Superonline kendini tüketici hakem heyetine karşı savunmak yerine üstüme hukuk bürolarını kullanarak saldırmayı seçmiştir.Bunu burada paylaşmanın nedeni ise diğer mağduriyet çeken vatandaşların zarar görmesini engellemektir.Ayrıca bu konuda yalnız olduğumu sakın düşünmeyin.Benim gibi bu DigiTurk ve SuperOnline ortak kampanyasından dolayı mağduriyet yaşayan en az binlerce vatandaş var şu anda.
     Superonline ve Tüketici Hakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dannyarcher -- 25 Ocak 2016; 23:57:46 >

• Evet tebligat elime ulaştı ama nedense Haziran ayından beri devam tüketici davası bir türlü sonuçlanamadı ?!. Hukuk neyse yerine getirip tabii ki ödemeyi yapacağım.
    Ama tarih bu anı Tüketici Hakem Heyeti'nin gözünü bağlaması ve Superonline'ın haksız kurnazlığı olarak kayıt altına alacaktır şüpheniz olmasın.Söylenecek çok şey var ama
    burada dile getirmem uygun olmaz.İş dünyası bildiğiniz gibi toz pembe değil.Müşteriler üzerinden çok büyük işler numaralar dönüyor buna %100 eminim.Sadece Superonline olarak algılamayın Türkiye'de neredeyse bütün firmalar bu şekilde çalışıyor.Ama bu balon bir noktada patlayacak ve bu firmaların çoğu batacaktır.Emin olun bu düzen bu şekilde gitmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.