Şimdi Ara

Sürekli herkes evlenmeli cocuk yapmali diyen tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asiri muhafazakar tayfa sürekli bunu diyor neymis herkes evlenip cocuk yapmaliymis asgari ücretin 18 bin oldugu ülkede yoksa suriyeliler cogalirmis ülkeyi ele gecirirmis

yada emekliye bakacak nüfus yetismezmis  

Bu zihniyet birtek Türkiye gibi ortadogu ülkelerinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Ağustos 2024; 11:28:46 >

• Cehaletten gelen bir alışkanlık. Hiçbir medeni gelişmiş bir ülkede bu zihniyetleri göremezsiniz.

• 10 sene sonra görürsünüz kim cahil kim akıllı.

• Evlenmeyene de niye evlenmiyorsun diyorlar verdiğim cevap evini ver o zaman cocuk yapmak kadar boş bir şey yok niye ben işten gelip gürültü çekeyim veya alacağım bir şeyi düşünerek alayım ?

• o 17.000 alanlar genelde daha çok yapıyor yanına bir 0 daha koyanlar yapmıyor genelde.

hep oyle genç fit kalıcan ,anan baban da transilvayalı vampir hep sana bakıcak önüne yemek koyucak,pis çamaşırlarını yıkıycak ütülüycek filan güzel ütopya.

mutsuz leş etleri çürümüş şekilde bakımsızlıktan ölme diye birazda o yalnız yaşlı fakirsende bağıra bağıra çığlık ata ata ölücen zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 12:39:28 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ne saçmalıyorsun ya sen ?

Çamaşır yıkayacak diyemi evlenilir ?

Bu hangi çağda kalmış bir zihniyet ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

hayatta yalnız kalma bir arkadaşın eşin dayancak bir çocuğun yoldaşın olsun.

babam 70 yaşında annem 65 haftada kaç defa hastaneye taşıyorum randevu alıyorum doktor ayarlıyorum evdeki güç istiycek işleri yapıyorum çocukları olmasa zebil rezil olurlardı.

,

kendileride annne baba larına elinden geldiğince baktı dedem alzaheimerdı bokunu bile eliyle duvarlara sürüyordu.

hayat hep lay lay lom para para para iphone bmw diye geçicek aynen bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 12:50:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sen öyle zannet evlilik avantaj olsa batılılar evlenirdi

Evlilik avantaj falan değil ne zırvalıyorsun ?

Almanyada 80 yaşındaki adam çocuğu olduğu halde hastaneye kendi gidiyor evde yalnız kalıp işini yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Ağustos 2024; 13:4:44 >

hehe aynen yaşlılarının cesetleri 20-30 gün sonra kokuşmuş halde bulunuyor zaten süperler bu konuda ünlülerdir bu konuda bayağa dünyada.

kendinle bile çelişiyon batılılarda para yokmuda üremiyor sanki.

Ee yaşlanınca ölüm döşeğimde 1-2 ay yalnız kalmayacam diye 15-20 sene çocuk bakmaklamı uğraşacam ?Ayrıca banane ben öldükten sonra isterse cesedim uzay boşluğunda çürüsün

Görüyoruz zorla evlendirilip çocuk yapanları ne haltler yiyorlar çocukları sanki topluma faydalı oluyorlar.

• Yanlış düşünüyorsunuz evlenmek şart, insanın bir hayat arkadaşı olması, onunla yaşayıp yaşlanması mümkünse çocuk yapmaları bir insan için olması gereken bir durum. Hayat hep böyle gezip tozmakla özgür olduğunu düşünüp kimseye hesap vermeden kimseyle muhatap olmadan evden işe işten çıkıp pub'a lokantaya gidip aldığın bütün maaşı kendine harcayıp lüx yaşamak insanı tek başına mutlu etmez.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bosaninca nafakayi kim ödeyecek peki ? Heleki ortadoguda evlendinmi bu var.

Onu gectim cocuk hayirsiz cikarsa yada uyusturucuya falan bulasirsa ne olacak ?

Herkes nafaka mı ödüyor? Evet nafaka bir sorun ama "nafaka olabilir o zaman ben evlenmeyeyim" demek doğru mu? Tek başıma evde çürüyeyim hasta olursam su getiren olmasın hastaneye götüren olmasın böyle mi olsun?

Çocuk hayırsız çıkarsa? Evet hayırsız çıkabilir ama çıkmaya da bilir, sen annen baban hasta olsa hastaneye götürmez misin sen hayırsız mısın? Değilsin, ee ssn hayırsız değilsen neden çocuk hayırsız olursa diye ön yargı ile düşünüyorsun ki?

• Evlenmek güzel de çocuk boş iş
    Teyze oğlu evlenince 5 sene çocuk yapmadı yazlari esiyle otel otel gezerlerdi
    Şimdi çocukları var anca köye gidiyorlar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Çocuk ayrı bir şey hacı , o sana baktığında masumca saf bir bakış ile anlıyorsun baba olduğunu, hayat da herkes zorluk çekiyor zengini de fakiri de

Allah ayette buyuruyor ki

Sizi mallarınla , eşlerinle çocuklarınla imtihan edilmeyecek mi zannediyorsunuz diyor

Bu biraz sana biraz kadere bağlı olarak gelişiyor

• Nüfus bir işe yarasaydı, Çin 1000 yıl önce dünyayı ele geçirirdi. Önemli olan, doğru sayıda kalifiye elemanın olması ve hakettikleri işlerde çalışmaları. İsterse 1 trilyon nüfus olsun, 1 tane nükleer fizikçi yoksa enerji sıkıntısından yarısı donarak veya açlıktan ölür.

• Suriyelileri, Pakileri, Afganları getirmeselerdi o zaman. Biz onların çocuk sayısını dengeleyelim diye 3-5 çocuk mu yapalım? Hangi parayla?

Biz kaç senedir söylüyoruz, bunlar demografik olarak Türkleri bu coğrafyadan siler, çocuk sayılarına yetişemeyiz yapmayın etmeyin diye. Dinlemediler.

Zaten 2 çocuk yapmadığınız sürece teknik olarak nüfus düşüyor, 2 ebeveynin sayısını yerine koyabilmesi için 2 çocuk yapması gerekiyor. 2 çocukta nüfus sabit kalır 1 çocukta düşer.

Aslında nüfus artış hızının düşmesi de gerekiyor zaten, iş olanakları, konut olanakları ve yaşam kalitesi gitgide düşüyor. Çocuğun rezil bir hayat

yaşamasını istemiyorsan gelecekteki hayatını ve ekonomisini de düşünmek zorundasın. Suriyeliler gibi 5 tane yap mendil sattır olmuyor.

Nüfus düşüşe geçerse patronlar Avrupadaki gibi daha iyi maaşla işçi çalıştırmak zorunda kalır, bu da işlerine gelmez. Onlara ucuza köle lazım.

Çalışacak adam bulamıyoruz diye ağlıyorlar ya, işte tam bu yüzden. Sen düzgün para ve hak ver bakalım bulamıyormusun?

Sizinkiler vücut çalışsaydı böyle çökmezlerdi.

• İyiki benimle aynı kafaya sahip insan sayısı çoğaldı.Bundan 5 sene önce evliyiydim boşandım die yalan söylüyesim geliyordu insanlara okadar gına getirtiriyorlardı.Şimdi artık evlenmek istemeyen çok var benim gibi.Sanane arkadaş evlenirin evlennem hayat benim hayatım napıcaklar gerdeğe benimlemi giricekler bir insan insana sen nie evlenmiyorsun neden der gerçekten anlamıyorum Dünyanın en saçma bakış açısı Evlilik bir zorunluluk değilki insan yanlız kalmayıda tercih edebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu söyleyen evi,arabayı ve sağlam bir maaşı kendi cebinden bağlasın, o zaman evlenelim. Daha karnımızı doyuramaz işsizken ne evlenmesi ne çocuğu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.