Şimdi Ara

Sürekli Kabus Görmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Çocukluğumdan beri gelen bir sorunum var . Sürekli kabus görüyorum ve sık sık bağırarak uyanıyorum. Son iki aydır baya bir artış gösterdi. Uykumdan uyanıp tekrar uyuduğum zaman devam ediyor. 2 ay öncesine kadar çok rahatsız etmiyordu ama son zamanlarda gerçekten hayatımı olumsuz etkilemeye başladı. Beni uyandırmaya gelenler rüya sırasında sanki çok şiddetli acı çektiğimi söylüyorlar ve acı çekercesine ses çıkardığımı söylüyorlar. Artık bu durumdan bıktım,kabus gördüğüm günler kendimi gerçekten halsiz hissediyorum ve o gün psikolojik bunalıma giriyorum. Gördüğüm kabusu genellikle hatırlıyorum ve gerçekten korkunç şeyler oluyor. Eskiden çok sık karabasan görürdüm ama şu sıralar şekil değiştirdi. Gördüğüm rüyalar çok gerçekçi. Rüyada birçok detaylar var sanki gerçekmiş gibi. Ve rüya esnasında bana müdahale edenlerin söyledikleri direkt rüyaya entegre oluyor. Mesela beni gerçek hayatta uyandırmaya çalışıyor gibi

Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Ya da bilgisi olanların önerebileceği bir şey? Zaten bir doktora görünmem şart oldu ama yine de paylaşmak istedim

• omercftcc kullanıcısına yanıt
    Yatmadan 3 saat önce tıkınmayı bırakırsan geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.