Bunlar gercekten vergi ödüyorlarmi ? ![]() Türklerin cebinden alınan 164 milyar (şimdilik o da) doların doğrudan veya dolaylı yardım olarak aktarıldığı suriyelilerin bazılarının son hali.
Hatırlatma: suriyeliler geçici koruma statüsünde getirilmiş ve tamamı kanunsuz olmak üzere çoğuna vatandaşlık verilmişti. https://twitter.com/w30lf/status/1784621793224921302 |
Suriyeli isletme sahibi tomarlarca parayi sayarken
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Problem vergi ödeyip ödememesi mi? Diyelim ki ödüyor.
-
buraya gelenlerin hepsi aç değilki bursada kaç tane fabrika sahibi suriyeli var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M. Şimşek bunları da inceliyor mu? Asıl soru bu olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandaşlık alanlar ödemek zorunda ancak vatandaşlık almadan işletme açanlar vergi falan ödemiyor ve bunların sayısı oldukça fazla.Bu tür yerler Türk esnaf ile adil olmayan bir rekabete giriyor.Türk esnaf kazandığından birçok vergi verirken;vatandaş olmayan ancak işletme açan Suriyeliler kazançlarını olduğu gibi ceplerine indiriyor.Ayrıca vergi ödemedikleri için Türk esnafa göre daha ucuz satış yapıyorlar.Kısacası Türk esnaf ezilirken bunlar zenginleşiyor...Amaç Türk milletinin elinden sermayeyi almak ve yabancılara vermek.Tıpkı Osmanlı zamanında ki gibi...Nasıl ki Osmanlı zamanında esnafların geneli Rum ve Ermenilerden oluşurdu şimdi de amaç Türkleri bu alanlardan uzaklaştırmak...
-
bi adam vardı, Suriye'de emlak zenginiymiş 15 tane mi ne dairesi varmış. hepsi yıkılmış falan savaşta, adam gelmiş burda garsonluk yapıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.ntv.com.tr
Sahte polis kimliğiyle girdikleri evdeki altınları çaldılarhttps://www.ntv.com.tr/turkiye/sahte-polis-kimligiyle-girdikleri-evdeki-altinlari-caldilar,Kr6aIYM210u2YeblewgSCA
Vergi vermiyor çoğu, ülke ülke değil ki dingonun ahırı adamlar kafasına göre at koşturuyor.
-
Bu paraların silah yada madde parası olduğuna eminim.
Kimse kimseyi kandırmasın ayda 100bin kazanıyorum diyen Suriyeli de hırsız çıkmıştı.Bunlar türklerle bir olup pis işlerden Dünyanın parasını kazanıyor bu ülkede para kazanmak zor değil, temiz para kazanmak zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 29 Nisan 2024; 1:33:20 >
Evet aynen öyle. Vergi ödüyorsa bir sorun yok.
Kanunların çizdiği sınırların içinde iş yapan vergisini ödeyen birisinin milliyeti önemli değil.
-
Milyonlarca göçmen alındı abi ya şaka gibi hala inanmak istemiyorum.Bundan yıllar sonra belgeseller bu olayı konu alacak farkındasınız değil mi ?
-
şu videoyu gönül rızasıyla isteyerek kimsenin çekmeyeceğinin herkes farkında değil mi?
-
Önemli.
-
abd ingiltrede de zengin olan türk yokmu.? ağzınızı açıp takip ediyorsunuz okadar paradise diye.
suriyelilerin %90+ sı aşırı fakir ama burdada kafasını aklını kullanan heryerde kazanır helal yollardan kazandıysa vergisinide veriyorsa no problem vahşi kapitalizim türk, suriyeli, ugandalı, mozambikli diye ayırmaz çabalayıp çalışmazsan sürünürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Nisan 2024; 13:58:54 > -
Ben hic bir zaman bati paradise demedim
Yine sacmalamissin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X