Suriyeliler memleketlerine döndükten sonra ülkemizde yıllardır tırmanaın bir türlü inmek bilmeyen kira fiyatlarında bir düşüş olur mu? Böyle bir beklentiniz var mı? Düşmez ise neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 10 Aralık 2024; 16:27:5 > |
Suriyelilerin dönüşü kiraları düşürür mü?
-
-
çok ikilemdeyim ya bu konuda. mesela benim yaşadığım yerde surişkolar hep kötü evlerde oturuyo o evler boşalınca yerine oturacak Türk zor bulur ev sahipleri. o evlerin fiyatları düşer ama diğer güzel evler etkilenir mi bilmiyom
-
Öncelikle dönmeleri zaten yıllarca sürer hatta bir çoğu dönmez. Bir çoğu burada bir sürü çocuk doğurdu, çocuklar Suriye neresi bilmeden büyüdüler. Düzen kurdular ve bozmazlar.
Türkiye'de bir ürün veya hizmetin fiyatı düşmez. Düşmemesi için gereken şartlar mutlaka oluşur.
-
Eklenti değil ama % 8 civarında düşüş etkisi olacak beklentim var.
-
ATV den suriler geri dönüyor ambiyansi alınca ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talep düşeceği için aslında kiraların da düşmesi gerekir. Fakat iki konu var.
Birincisi, Türkiye'de hiçbir şeyin fiyatının düştüğünü görmedim ben. Ev sahipleri anca zam yapmaz diye düşünüyorum bir süre.
İkinci konu ise, ülkesine geri dönecek kişilerin boşaltacağı evlerin seviyesi. Gördüğüm kadarıyla hep daha kötü evlerde oturdukları için genel piyasaya bir etkileri olur mu bilemiyorum.
-
Hiçbiri dönmez boşa sevinmeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı televizyon kanalları ve gazetelerde ne görüyorsan tersinin doğru olduğunu kabul edeceksin.
Nokta Net!
-
Türkiya cennet cennet bizim gurulu düzen vaar, iş vaar, suriya şu an karışık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1- devlet zaten göndermek istemiyo
2- zaten kendileri de dönmeyecekler çünkü ülke değiştirmek çok zor bişey
3- dönmeleri için bi sebep de yok. Suriye yakında vahşet coğrafyasına dönüşür. güçlü merkezi iktidarın olmadığı, anarşinin varolduğu yerlerde kan bitmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzelttim
-
Hepsi ev sahibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatta araba sahibi. Milletin dediği gibi, Yayan gelip arabaynan dönüyorlar.
-
Ucuz işçinin gitmesini kimse istemez.
Bugün bir tekstilci veryansın edip duruyordu. İşçileri Suriye'ye gitmiş.
-
tirkiya'da hiçbir şeyin fiyatı düşmez. kendizi alıştırın. ne kadar çok ümitli olursanız o kadar üzülürsünüz.
-
Haklısın aslında. Ülkede ilerleyen, zirveyi zorlayan tek şey fiyat. Çalışıyorsun uğraşıyorsun. Hasbel kader güç bela zam alıyorsun. Ertesi ay fiyatlar sana yetişiyor. Yine durumun aynı. Aldığın zamlar ancak alım gücünün düşüşünü yavaşlatıyor. Sadece yavaşlatıyor. Eskiden her hafta bir yere gidebiliyordun. Şimdi dışarı çıkamıyorsun korkudan
-
he evet israil tarafından yavas yavas işgal edilen parcalanmıs her kösede farklı silahlı grupların olduğu şeriat yönetime dönecekler :D
-
porffiş ve kerimcem'in beklentilerini kaale almayın genelde fena patlıyorlar.
dün surinin biriyle konuşuyorlar dedi ki; " buraya 1 aile geldik şimdi 7 aileyiz. suriye'de sadece 1 ev var o yüzden dönmüyoruz! burdayız. "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 16 Aralık 2024; 13:38:37 > -
Sınır kapıları o kadar da yoğun değil diyorlar. Eğer doğruysa en az 2 sene daha buradalar
-
Birden bire gelişen iyi şeylerden her zaman şüphe duymak lazım
Benzer içerikler
- sigarada alkol var mı
- kaynak alan göze ne iyi gelir
- minoxil sakal serumu
- boy uzatıcı tabanlık zararları
- yeni aldığım lens gözüme batıyor
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X