Şimdi Ara

Takıntılı düşüncelerden dolayı çalışamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü psikiyatriye gideceğim, bilmiyorum ilaç yazar mı yazmaz mı ama ders çalışırken çok zorlanıyorum. Bir yandan da depresif ve asosyal bir yaşam,ders çalışmak filan olmuyor. Tabii en mükemmel yol kendi kendime bu sorunları çözmek ama emerjimin büyük bir kısmı bunlar yüzünden boşa gidiyor. Antidepresana bel bağlıyorum bu yüzden. Hata mı yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC547EB8D -- 22 Temmuz 2019; 2:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• benim psikolojik karın ağrıları mide bulantıları vardı inat ettim gitmedim psikiyatriye sınavda baya bulandı midem yapabileceğimden kötü yaptım gitmende fayda var bence
  • Bu düşünceler için günün sonunda kendine 1 saat falan ver o zaman zarfında düşün hocam. Gün içinde her aklına geldiğinde de günün sonunda düşüneceğim bunu diyerek bi tür ödül mekanizmasına evriltebilirsin zamanla.

Edit: ödül mekanizmasını açıklamamışım. Yani sorumluluklarını hallederken aklına gelirse takıntılı düşünceler “işlerimi hallettikten sonra (günün sonunda) zaman ayırabilirim” gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslas -- 22 Temmuz 2019; 2:29:43 >
  • Hocam çok fazla düşünmenin sonuçları. Sen üniversite sınavını düşünmeden çalış. Soru çözerken zevk almaya bak. Ben de bazen ağır bunalıma girebiliyorum. 1-2 hafta sürebiliyor ama yeniyorsun beynindeki kötü düşünceleri. Ama psikiyatri çözüm değildir. Sana ilaç yazar ve gönderir sen de iyileşmiş zannedersin kendini. Üstelik bağımlılık yapar. Bırakmak istediğinde yine psikolojin bozulur. Sana tavsiyelerim: üniversiteleri gez, soru çözüm gruplarında soru tartış, forumda tartış. Bunalıma girer gibi olduğunda akşam güneş batmadan 1 saat önce çık dışarıya çevreyi turla ağaçlara bak kuşları dinle. Doyasıya nefes al. Sokak hayvanlarını sevebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlara takıntılı düşüncelerimi açınca ya dalga geçiyorlar ya taktığın konuyu.... diyorlar,kafayı cinsellikle bozmuş adam muamelesi yapıyorlar. Halbuki aynı durum kendilerinde olsa onlar da takardı kesinlikle.

Takıntım ise şu penis boyu. Sahip olduğum penisin boyu orta parmak kadar. Yanlış duymadınız veya dalga geçmiyorum, trol değilim. Ürolog, yeterli ancak en alt sınırdan dedi. Kilo ver, 1-2 cm daha uzar demişti. Ben de bu yüzden 82 den 73 e düştüm, günde azimle saatlerce yürüyerek. Ha uzama oldu mu hayır, oradaki yağ kitlesi öylece duruyor.Tıbben yeterli ama çok ama küçük.

Lütfen aynı durumun siz de olduğunu düşünerek laf atıp hakaret edecekseniz edin. Bu sorun ben de okb psikolojik hastalığına sebep oldu hayatım mahvoluyor. Ders çalışmayı gereksiz buluyorum kendime engelli muamelesi yapıyorum. Lütfen beni anlamaya çalışın , yalvarırım.

Not:Ben bunu 18 yaşına kadar sorun etmedim çinkü hangi insan bir uzvunun ileride anormal olacağını tahmin edebilirdi ki? Tam da yaşını buldum galiba, geleceğim gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC547EB8D -- 24 Temmuz 2019; 14:35:52 >

• anafranil vermesin çok ağır diğerleri çok ders çalışmanı etkilemez içebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psikiyatri felan boş . Sakın bak. Ben antideprasan kullanırken sınava girdim 2018de normal dengeyi bozuyor beyninin kimyasiyla oynuyor . Misal ben sınava girmeden önce icmistim hiç heyecan dekan yapmiosun kaygi giderici ilac. Ama aslında o heyecan seni hayatta tutuyor ve sınavım berbat geçmişti . Sana tavsiyem git bir spor salonuna üye ol her gün 1saat git ağırlık bas öyle bir rahat licaksin ki .
    Hemde gerçekten sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Beyninin kimyasını o berbat ilaçlarla bozma sakin

• Dostum sen herkesinkini zornalardaki gibimi saniyorsun. Fazla büyük olunca ne eline geçecek . Amacın ne ? Hayır ne olur en fazla neyden bozuyorsun psikolojini

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    Fazla büyük yapmayı istemek derken, penisimin normal olduğunu düşünüyorsun sanırım. ?
    * Penisimi normal görmüyorum ki, bak orta parmak diyorum , ORTA PARMAK.

• 6 sene okb idim 5 sene ilaç kullandım bu dönemde üniversite sınavına da hazırlandım. Ünide de anafranil kullandım ve şu an ilaçsızım bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bearty

6 sene okb idim 5 sene ilaç kullandım bu dönemde üniversite sınavına da hazırlandım. Ünide de anafranil kullandım ve şu an ilaçsızım bıraktım
    Hocam üstteki arkadaşın yazdığı gibi sınavı kötü geçme durumu sübjektif, kişiden kişiye değişen bir şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Hocam üstteki arkadaşın yazdığı gibi sınavı kötü geçme durumu sübjektif, kişiden kişiye değişen bir şey mi?

Alıntıları Göster
    Eğer her sabah aldığın ilaçsa bir farkettirmiyor ama sınavda rahatlatayım diye sabahtan aldıysan ekstradan etkiliyor bende bu hataya düşmüştüm.

• quote:

Eğer her sabah aldığın ilaçsa bir farkettirmiyor ama sınavda rahatlatayım diye sabahtan aldıysan ekstradan etkiliyor bende bu hataya düşmüştüm.

Alıntıları Göster
    Ben düzenli alınca bir eşy oluyor mu diye sormuştum. Bence sizin yaşadığınız şey psikolojik. Çünkü bu ilaçlar iki üç saate etkisini göstermiyor ki, sabah bir tane azladan alınca aşırı rahatlayasınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Ben düzenli alınca bir eşy oluyor mu diye sormuştum. Bence sizin yaşadığınız şey psikolojik. Çünkü bu ilaçlar iki üç saate etkisini göstermiyor ki, sabah bir tane azladan alınca aşırı rahatlayasınız.

Alıntıları Göster
    Tam olarak öyle. 2 3 saatte etki ediyor mesela ben bir ilaç kullanıyordum yarım saat 45 dk içinde uyutuyordu sınavdan önce aldığımı düşün.
    Düzenli kullanırsan yan etki dışında sıkıntı olmaz.

• quote:

Tam olarak öyle. 2 3 saatte etki ediyor mesela ben bir ilaç kullanıyordum yarım saat 45 dk içinde uyutuyordu sınavdan önce aldığımı düşün.
    Düzenli kullanırsan yan etki dışında sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    Neyse, umarım rahatlarım ve sınavda da aşırı sakin olmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bana ilk aldığım hafta uyku yaptı cidden rahatladım ama etkisi 1 hafta sürdü bünye alıştı bi sike yaramaz oldu (prozac kullandım)

• Tamam da dostum . İşlev önemli gercekten . Emin ol sevdiğin biri çıkınca . Hiç bir sorun olmayacaktır .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.